|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NUMEROLOGIJA: Napoved za avgust

P.L., 2.8.2011
Numerologinja Irena Šek iz Maribora je za portal Ringaraja pripravila kratko napoved za mesec avgust. Preberite si, kaj vam števila prinašajo tokrat.

image
/11


V vsakem letu, mesecu in dnevu se nahajamo v drugem številu, ki označuje možnost delovanja v teh periodah. To število nam pomaga razumeti, zakaj se nekaj dogaja prav v tem trenutku, pomaga nam poiskati vzroke za te dogodke in z njegovo pomočjo lahko načrtujemo prihodnja delovanja. 

Opozoriti vas moram, da v vsakem letu občutimo poseben vpliv ene od črk našega imena in priimka, ki ga lahko posebej analiziram samo pri osebni napovedi. 

Prvo izračunamo svoje osebno leto in to tako, da seštejemo dan in mesec rojstva ter koledarsko leto. Razlaga velja za mesec, v katerem se nahajamo, ko smo v določenem osebnem letu.

 

Npr.:

Če smo rojeni 21.08.1970: 

2 + 1 + 0 + 8 + 2 + 0 + 1 + 1 = 15

1 + 5 = 6 

V tem primeru smo v letu 2011, v letu števila 6.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 1: 

V tem mesecu morate analizirati preteklo obdobje, sešteti rezultate in odšteti vse slabo. Naredite resne sklepe in če je potrebno, spremenite način življenja, da slabega ne boste nosili v nov ciklus.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 2: 

Vaša moč in energija bosta postali še močnejši. To je mesec duhovnega in čustvenega dozorevanja, v katerem je čas za spremembe. V primeru, da ste že imeli rojstni dan, se boste sedaj počutili osvobojeni, drugačni, kot da ste premagali neko nemoč in oviro. To obdobje vam ne bo prineslo bogastva, pripravilo pa vas bo na nekaj, kar vam bo spremenilo življenje.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 3: 

V tem mesecu ima pomembno vlogo usoda in zaradi tega je lahko mirno obdobje. Ker ste prej pravilno investirali, lahko pričakujete dobre rezultate, pa tudi precej stroškov, povezanih s prodajo, adaptacijo in nakupom nepremičnin. Imeli boste manj energije kot navadno, zaradi tega boste morali v uresničitev načrtov vložiti več moči. Čeprav boste imeli velike stroške, pa lahko dosežete materialno stabilnost.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 4: 

Intuicija in občutenje vam bosta pomagala premagati krizne situacije in probleme, ki bodo nastali. Najbolje bo, da se prepustite voditi srcu in občutkom, kar pa ne pomeni, da morate reagirati impulzivno. To bo mesec čustvenega prebujanja, čas novih ljubezni ali pa konec starih, zato svojo energijo izkoristite za urejanje čustvenega življenja.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 5: 

Prišlo bo do zelo zapletenih situacij, povezanih s spremembo dela, zdravja in življenja sploh. Prisotna bo napetost, ki bo povzročila vaše nerazumno obnašanje.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 6: 

Prišlo bo do razbremenitev in hkrati do osvoboditve. V tem obdobju boste zelo gibljivi, dinamični, vse vam bo šlo na roko, in to morate izkoristiti. Obstajajo dobre možnosti za rešitev stanovanjskih problemov. Možna so lepa potovanja in zanimiva srečanja.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 7: 

V tem mesecu se morate zaposliti z družino, druženji in zanimivimi deli. Bodite v stiku z ljudmi in jim vlivajte energijo in optimizem. Če so pogoji dobri, lahko v tem obdobju pričakujete poroko, rojstvo in srečno čustveno razmerje, če pa so vidiki negativni, bo sledila ločitev, smrt, izguba dragih ljudi…

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 8: 

Postali boste aktivnejši. V ospredje boste postavili interese v zvezi z učenjem in pridobivanjem znanja. Rešili se boste nedejavnosti in vse, kar je v vas dobrega, bo priplavalo na površje. Ohranjajte živce in ne dovolite, da vas vznemirjajo malenkosti ali pretekla dejanja, ker vas to lahko naredi depresivne in nesrečne.

  

Razlaga za tiste, ki se nahajajo v letu števila 9: 

Ta mesec vam bo prinesel denar, lepa potovanja in uresničitev nečesa pomembnega, kar bi vam lahko nasploh spremenilo življenje. Manj boste uporniški in trmasti, zato pa sprejemljivejši za okolje in te ugodnosti morate izkoristiti.

 

 


 

ŽAREK, svetovanje, zdravstvo in druge storitve Irena Šek s.p.

Župančičeva ulica 17, 2000 Maribor

Spletna stran: www.numerologija.net, E-mail: info@numerologija.net, GSM: 041/282-864

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
201
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
4
Pozna nosečnost je opredeljena kot rizična
Ženske vedno bolj pogosto zanosijo in rojevajo v poznih 30-tih letih, v zadnjih letih pa je trend zanositve in rojevanja...
3
Kakšne so vaše možnosti, da rodite dvojčka?
Da bi natančno ugotovili, kateri geni povečujejo možnosti, da bo bodoča mati rodila dvojčka, so znanstveniki analizirali...
3



Homeopatija
Homeopatinja Irena Gorišek je za portal Ringaraja odgovorila na nekaj vprašanj o homeopatiji. Preberite si intervju.
Rak materničnega vratu
Ob tednu boja proti raku materničnega vratu (24.-30.1) v UKC Ljubljana opozorjajo na pomen preventivnih pregledov. S pra...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?