|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

O Neocelici

Neocelica, 24.1.2010
Prvem slovenskem podjetju na področju shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi.

image
/11


Družba Neocelica, ekskluzivni partner skupine Cryo-Save, je bila ustanovljena leta 2007 kot prvo slovensko podjetje na področju shranjevanja matičnih celic. Ponosni smo, da nam je do sedaj matične celice svojega otroka v shranjevanje zaupalo že več kot 2.500 staršev, kar nas uvršča na prvo mesto med ponudniki v Sloveniji.

 

Naše poslanstvo je zdravje. S shranjevanjem matičnih celic želimo najširšemu krogu ljudi omogočiti dostop do zdravljenja z matičnimi celicami. Neocelica je in želi ostati vodilni ponudnik shranjevanja matičnih celic v Sloveniji. S strokovnim in varnim shranjevanjem ter osveščanjem javnosti o možnostih učinkovitega zdravljenja s pomočjo matičnih celic želimo postati sinonim za shranjevanje matičnih celic.

 

V skladu z našim poslanstvom smo organizirali in sodelovali pri najrazličnejših srečanjih in strokovnih dogodkih.

 

Neocelica je ustanova za tkiva in celice, akreditirana s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke od julija 2009. Naše delo temelji na spoštovanju visokih etičnih in strokovnih standardov.

 

Shranjevanje matičnih celic vam omogočamo skupaj z našim partnerjem, mednarodno skupino Cryo-Save. Skupina Cryo-Save je nosilec tehnološkega razvoja na področju shranjevanja matičnih celic in največja evropska banka za shranjevanje matičnih celic.

 

S 50-odstotnim tržnim deležem in več kot 150.000 shranjenimi vzorci je vodilna banka za shranjevanje matičnih celic v Evropi.


Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije. Obiščete nas lahko vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 na našem sedežu v Ljubljani (Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče) ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 8848, da se dogovorimo za termin po vaši želji.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
11
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7
5 nasvetov proti zgagi v nosečnosti
Pekoča zgaga v nosečnosti je posledica hormonskih sprememb, vse večjega dojenčka v maternici, ki pritiska na želodec in ...
7
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
5



Zdravljenje s pomočjo matičnih celic
Danes je raziskovanje matičnih celic in širjenje človekovih spoznanj o njih in možnostih njihove uporabe za zdravljenje ...
Človeške matične celice iz popkovne krvi s...
Degeneracija in distrofija očesne mrežnice sta najpogostejša vzroka slepote v razvitem svetu.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?