|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Otroške in mladinske sobe Magnet - sobe, ki rastejo skupaj z otrokom

Alples, industrija pohištva, d.d., 17.8.2022
Iščete idejo, kako bi opremili sobo za svojega malčka, da bo primerna tudi, ko bo ta zrasel v šolarja oziroma najstnika? Preverite odlično rešitev za opremo sobe, ki se iz otroške spreminja v mladinsko.

image
S premišljenim izborom elementov lahko opremimo sobo za majhnega otroka in dodamo višje ležišče-pograd, ko imamo dva otroka. (Arhiv Alples)
/11


Intimno okolje lastne sobe otroku - še posebej pa mladostniku - pomeni veliko. In še več. Otroška oziroma mladinska soba je v resnici otrokova zgodba življenja, ki si jo vsak otrok riše sam.

Prav zato si otrok želi svojo sobo urediti sam in po svojem okusu, da mu je v njej
čim bolj prijetno ter bo v varnem svetu svoje sobe lažje odraščal in se oblikoval v unikatno osebnost.


Mladinske sobe Magnet so kot ulite tako za mladostnike kot tudi ostale starostne skupine otrok, saj z bogato izbiro modelov, barv in praktičnih rešitev otroku omogočajo, da si svojo sobo uredi po svojih lastnih željah.

Tudi po tistih posebnih, drugačnih in bolj "zakompliciranih" okusih. 


Alples MagnetPomembno je, da pri nakupu otroške sobe izbiramo zares kakovostne materiale, oblike in celo barve, ki prav tako vplivajo na otroka. (FOTO: Arhiv Alples)

 

Povsem po vaših merah in željah

Podjetje Alples ponuja široko paleto modelov otroških in mladinskih sob. V njihovi ponudbi lahko najdete zares vse: od omar, postelj in predalnikov do polic, pisalnih miz in stolov. Vse to v številnih oblikah, barvah, materialih in celo velikostih.

To pa še ni vse. V podjetju Alples vam lahko pohištvo za otroške in mladinske sobe tudi izdelajo po meri. Tako lahko pisalno mizo povsem prilagodite posebnostim otrokove sobe - tako da lahko izbirate med klasično ali kotno pisalno mizo, pa tudi pisalno mizo pod pogradom. Če je prostor manjši, vam lahko prilagodijo tudi širino otrokove pisalne mize.

Tudi otroško oziroma mladinsko omaro in v resnici vso pohištvo za otroško oziroma mladinsko sobo vam lahko izdelajo po vaših merah in željah.

 

Želite brezplačni 3D-izris otroške sobe?

Možnosti, kako s pohištvom Magnet opremiti otroško oziroma mladinsko sobo, je zares veliko. Dogovorite se za brezplačni 3D-izris otroške sobe TUKAJ>>

 

Varnost na prvem mestu

V podjetju Alples se zavedajo, da je tudi pri izbiri otroške oziroma mladinske sobe na prvem mestu varnost. Zato so izdelali omejeno serijo mladinskih postelj, ki vsebujejo tapecirano vzglavno končnico z že vgrajeno zaščito proti sevanju.

Na takšni postelji bo vaš otrok oziroma mladostnik zagotovo kakovostnejše in boljše spal! Pa ne le spal, temveč tudi živel. Otroci namreč v svoji sobi, še posebej pa na postelji, preživijo veliko svojega časa. Zato je pomembno, da starši pri nakupu otroške sobe izbiramo zares kakovostne materiale, oblike in celo barve, ki prav tako vplivajo na otroka.


In še en plus: Ko otroku izbrane barve njegove Alples otroške sobe več ne bodo všeč, lahko te zelo enostavno zamenjate in tako otroški oziroma mladinski sobi podaljšate življenjsko dobo še za veliko let.

 

Alples MagnetPri Alplesu so izdelali omejeno serijo mladinskih postelj, ki vsebujejo tapecirano vzglavno končnico z že vgrajeno zaščito proti sevanju. (FOTO: Arhiv Alples)

 

Kako deluje ta zaščitna postelja proti sevanju?

Mladi brez telefona, tablice in računalnika ne morejo več. Tako kot nas odrasle tudi njih pametne naprave spremljajo na vsakem koraku, pogosto jih imajo tik ob sebi tudi ponoči.

Da pa jim starši kljub tej sicer grdi razvadi lahko omogočimo zdrav in krepčilen spanec, so se pri Alplesu domislili, da bi v nočne omarice in vzglavno končnico
postelj Magnet vgradili tkanino, ki v 99 odstotkih prepreči prehod sevanja
mobilnih naprav (mobilnih telefonov, tablic, prenosnih računalnikov).

Pa brez skrbi - vsi elementi te zaščite so zasnovani tako, da je otrok preko mobilne naprave še vedno dosegljiv, toda sevanje se zmanjša na najmanjšo možno mero.

 

Dolgoletna uporabnost – soba raste z otrokom

Z dodajanjem elementov glede na potrebe otroka se soba spreminja iz otroške v mladinsko. Z zamenjavo pisanih front, ki jih je otrok prerasel, z resnejšimi, stara soba zaživi na novo.

S premišljenim izborom elementov lahko opremimo sobo za majhnega otroka in dodamo višje ležišče - pograd, ko imamo dva otroka.

V nadaljevanju se soba spet spremeni za potrebe šoloobveznega otroka, ki pa prav hitro postane najstnik in želi novo večjo posteljo.

 

otroška soba

Primer trajnostnega nakupa pohištva - soba za majhnega otroka s premišljenimi menjavami elementov postane soba za šolarja in nato za mladostnika. (FOTO: Arhiv Alples)

 

Brezčasen dizajn in neskončnost ustvarjanja

Mladinske sobe Magnet razpirajo krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor barv,
materialov in uporabnih možnosti nudi neskončnost ustvarjanja po lastnem okusu.

Elementi sobe Magnet so sicer na voljo v dveh osnovnih barvah – vedno aktualni beli in novem trendovskem hrastu, medtem ko so ličnice lahko bele, v barvah hrasta, modre, zelene in v barvi marelice. Za tiste najdrznejše pa je na voljo tudi vzorec magnet.

Izbirate lahko med kar 93 različnimi omarami za shranjevanje in odlaganje, 11 garderobnimi omarami, 17 modeli postelj, štirimi modeli pogradov, 12 modeli pisalnih miz in nenazadnje med šestimi modeli ročajev.

 

Alples MagnetVečino elementov mladinske sobe lahko prilagodite po meri. (FOTO: arhiv Alples)

 

Želite brezplačni 3D-izris otroške sobe?

Možnosti, kako s pohištvom Magnet opremiti otroško oziroma mladinsko sobo, je zares veliko. Dogovorite se za brezplačni 3D-izris otroške sobe TUKAJ>>

 

Pisalna miza, vgradna omara in postelja po meri

Večino elementov mladinske sobe lahko tudi prilagodite po meri. Ta prednost je še zlasti zelo praktična pri treh največjih in glavnih kosih pohištva v otroški oziroma mladinski sobi:

 

1) Pisalna miza. Lahko se odločite za klasično ravno obliko ali kotno mizo. Zanjo boste sami izbrali podnožje in jo po želji dopolnili s predalnikom, policami
in regalom. Če jo boste postavili na omarico ali predalnik, boste otroku zagotovili nekaj zaprtega prostora in tako pisalno mizo naredili še uporabnejšo.

 

2) Vgradna omara. Z Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, boste
pridobili prostor za shranjevanje, ki bo prilagojen individualnim potrebam in
željam otroka. Z njo boste dosegli popoln izkoristek prostora tudi takrat,
kadar je ta zahtevno oblikovan.

Pri izdelavi vgradne omare po meri praktično ni omejitve! Omara lahko sega od stene do stene in od stropa do tal, lahko pa je tudi krajša in se zaključi z okrasno stranico oziroma nižja od stropa in se zaključi s pokrivno ploščo. Izbirate lahko med drsnimi in klasičnimi vrati, pri obeh tipih vrat pa je na voljo veliko različnih materialov in barv - od lesnih in barvnih dekorjev ter dekorjev v visokem sijaju do barvnih stekel in ogledal. Lahko se odločite tudi za kotno vgradno omaro ali pa omaro v poševni mansardi. Prednost vgradnih omar je skladnost z ostalim
Alplesovim pohištvom, saj na ta način lahko celoten prostor opremite v enakem stilu.

 

3) Postelja. Postelje Magnet so lahko standardne, bočne, povišane, dvižne, tapecirane z zaščito proti sevanju ali brez nje, v obliki klasičnega pograda ali pograda z regalom. Široke so lahko 90, 120 ali 140 centimetrov ter dolge 200, 210 ali 220 centimetrov, če imate doma bodočega košarkarja. Postelji lahko za boljši izkoristek višine dodate most, spodaj predale, omaro ali dodatno ležišče. Skoraj nemogoče je, da ne bi našli prave postelje za svojega otroka!

 

Alples Magnet

Hočete brezplačen 3D izris sobice? Kliknite TUKAJ >> 

 

Želite brezplačni 3D-izris otroške sobe?

Možnosti, kako s pohištvom Magnet opremiti otroško oziroma mladinsko sobo, je zares veliko. Vse podrobnejše informacije lahko dobite v e-katalogu otroških
sob Magnet
, se dogovorite za brezplačni 3D-izris otroške sobe >TUKAJ< ali si na dom naročite tiskano izdajo kataloga.

Svoje povpraševanje lahko pošljete na e-naslov alples@alples.si, še bolje pa je kar osebno obiskati najbližji salon pohištva Alples.

 

Več informacij o mladinskih sobah Magnet najdete na tej povezavi!


Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
10
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
5
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
5
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
4



AKCIJA: Od srca do nasmeha
photo
Gasilsko društvo Visoko – Milje zbira igrače in obleke, pa tudi šolske potrebščine, plenice, izdelke za osebno higieno z...
Čarobni dan v Arboretumu presegel pričakov...
Arboretum Volčji Potok je po nekajletnem premoru spet postal prostor navihanega otroškega dogajanja, ki je privabil štev...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?