|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Pozdrav poletju v Minicityju: mnogo brezplačnih aktivnosti

Uredništvo Ringaraja.net, 17.5.2023
Kreativno otroško mesto Minicity Ljubljana bo v soboto, 20. maja, med 9.00 in 20.00 vse obiskovalce ponovno navdušilo z brezplačnimi vsebinami za družine z otroki do 12. leta.

image
/11


Kreativno otroško mesto Minicity Ljubljana bo v soboto, 20. maja, med 9.00 in 20.00 vse obiskovalce ponovno navdušilo z brezplačnimi vsebinami za družine z otroki do 12. leta. V in pred Minicityjem bodo poskrbeli za pestro dogajanje s kreativnimi delavnicami, brezplačnim raziskovanjem otroškega mesta, ki ima že skoraj 2.000 kvadratnih metrov površin, in velikim glasbenim doživetjem, na katerem bodo obiskovalce navdušili BQL, Polkaholiki, Til Čeh, Klara Jazbec, Ula Ložar in drugi, s katerimi se bodo mali obiskovalci lahko tudi fotografirali in z njimi poklepetali.

 

Ob svetovnem dnevu čebel 

Ob svetovnem dnevu čebel bo v in pred Minicityjem ter vzdolž celotne Dvorane A BTC Cityja pestro dogajanje, kjer bodo otroci spoznali vse o čebelicah, pomembnosti njihovega obstoja za človeka in se naučili, kako lahko za dobrobit čebelic poskrbi vsakdo izmed nas. Seveda pa se ne bomo posvetili zgolj temu, ampak bomo tudi dodobra ponovili cestnoprometne predpise, spoznali vse hiške v Minicityju in z zbiranjem žigov na različnih poučnih postajah sodelovali tudi v veliki nagradni igri z bogatim nagradnim skladom.

 

»Pozdrav poletju z Minicityjem«

Družbeno odgovornemu projektu, ki se bo predstavil pod skupnim imenom »Pozdrav poletju z Minicityjem«, so se pridružili številni partnerji, ki bodo skupaj z Minicityjem poskrbeli, da bodo naši malčki ponovno usvojili koristne in v vsakdanjem življenju uporabne vsebine, s katerimi vsi poskrbimo za lepše in boljše življenje posameznika in celotne družbe. Letošnji poudarek bo na pomembnosti čebel, vzgoji o varnosti v prometu in vključevanju malčkov v vsakdanja opravila, ne glede na njihovo starost.

 

Brezplačne vstopnice

Vabijo vas, da se tudi vi pridružite brezplačnemu doživetju »Pozdrav poletju z Minicityjem«, za katerega lahko brezplačno vstopnico prevzamete na povezavi TUKAJ<<.

 

PREBERITE TUDI: Mette Vedso v Sloveniji

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
11
Spočiti ali utrujeni iz družinskega dopusta?
Dopustovanje z majhnimi otroki je za starše lahko zelo naporno obdobje. Nikakor si ga ne morejo predstavljati kot »oddih...
6
Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
5
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
5



Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...
Premiera filma Robotove sanje
Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?