|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

SAJENJE DREVES V VRTCU STOPIČE

Uredništvo Ringaraja.net, 24.1.2010
V našem vrtcu smo se 21. septembra 2009 pridružili mednarodnemu projektu Eno Tree Planting Day. Sajenje dreves simbolizira upanje in nadaljevanje življenja. Drevesa so pljuča Zemlje in s tem, ko povečujemo njihovo število, pomagamo celotni Zemlji.
Ključne besede:

image
/31


Vrtec Stopiče, pomočnica ravnateljice Neva Kink
V našem vrtcu smo se 21. septembra 2009 pridružili mednarodnemu projektu Eno Tree Planting Day. Sajenje dreves simbolizira upanje in nadaljevanje življenja. Drevesa so pljuča Zemlje in s tem, ko povečujemo njihovo število, pomagamo celotni Zemlji. Dan sajenja dreves se tradicionalno odvija 21. septembra, ki ga je OZN razglasil za svetovni dan miru. Projekt poteka že od leta 2004 in je izjemno uspešen. Letos je povezal otroke 2.500 šol in vrtcev iz 120 držav z vsega sveta. Vsi skupaj smo tako posadili kar 300.000 dreves.
 
 
 
Vzgojiteljice smo otroke preko različnih dejavnosti seznanili s pomenom dreves za življenje na Zemlji. Ob pomoči hišnika smo pred igriščem posadili oreh, ki bo čez nekaj let s svojo krošnjo nudil senco otrokom na igrišču. Rast in razvoj drevesa bomo z otroki spremljali. Naslednje leto pa se bo orehu morda pridružilo še kakšno novo drevo.                                                
 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zlatko posnel oglas za reko Savo
Izjemen odziv mladih na natečaj Oglas za mojo reko
3
Čemaževa omleta
Čemaž (medvedji česen, gozdni česen, kačji lek ali štrkavec; znanstveno ime Allium ursinum) je trajnica z zdravilnimi uč...
3
EKO nasveti za vsak dom
Izšel je prvi ponatis knjige EKO nasveti za vsak dom, s podnaslovom Kako z ekološkim načinom življenja tudi prihranimo.
3
Štafeta semen Oskrbimo.si
Eko civilna iniciativa vas vabi, da aktivno sodelujete pri ustvarjanju sedanjosti in prihodnosti. Namen Štafete semen Os...
3



Razgibajmo črevesje
Center telesa, področje trebuha je odločilnega pomena za celotno psiho-fizično zdravje posameznika. Na tem področju se p...
Pravljica: Čarobna voda
photo
Junaka v pravljici Čarobna voda s pomočjo čebulic, kot pokazateljic čistosti vode in okolja, spoznavata in širita znanje...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?