|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Samo bombažni izdelki so dovolj dobri za mlade mamice

Andreja Ažman, 24.1.2010
Vulvo-vaginalna vnetja so razširjena in aktualna problematika. S težavami na spolovilu kot so srbež, pekoče bolečine, pordelost in draženje se tudi do štirikrat letno srečujejo ženske vseh starosti. Pogosto so vzrok teh težav lahko higienski vložki.

image
/11


Spolovilo je občutljiv del telesa

Vulva je senzibilno središče, ki se odziva na različne endogene in eksogene dražljaje. Znano je, da vnetja vulve povzročajo bakterije, glive, virusi in praživali. Hkrati neprestano obremenjevanje kože spolovila z milom in drugimi kemičnimi snovmi, ki prav tako povzročajo vnetja, lahko poškoduje plast kožnih lipidov ter tako ogrozi fiziološko pH vrednost kože. Posledica je dermatitis, ki izvira iz nepravilnih higienskih in vedenjskih navad.


Preventiva in kurativa z bombažnimi higienskimi izdelki

Nošenje oblačil iz naravnih tkanin, izogibanje pretesnim in barvanim oblačilom, predvsem pa uporaba ustreznih izdelkov za intimno nego so bistvo individualnega pristopa vsake posameznice in pripomorejo k preprečevanju bolezni.
Tako ženske, ki so dovzetne za ginekološke težave, kot tudi dinamične in aktivne ženske, ki se zavedajo prednosti 100 % bombaža, se neprijetnostim lahko izognejo z uporabo higienskih vložkov, ščitnikov perila in tamponov Natura Femina. Izdelki ne dražijo sluznice, ne spreminjajo njene naravne kislosti in ne povzročajo alergij. Izdelki so brez barvil, brez parfumov in niso beljeni s klorom.

Z njimi pa bodo svojemu zdravju koristile tudi vse tiste, ki že imajo težave. S študijami smo namreč dokazali, da so kar pri 85-odstotkih žensk, ki so imele vnetje zaradi preobčutljivosti, težave izginile v prvih treh mesecih. Boleči simptomi – predvsem srbenje in pekoča bolečina – pa so po treh mesecih uporabe popolnoma bombažnih higienskih izdelkov izginile pri vseh testiranih ženskah.
 


Natura Femina po porodu

Tudi čas po porodu je za mamice čas povečane skrbi zase. Takrat so še bolj občutljive, še bolj dovzetne za najrazličnejše okužbe, zaradi prestanega poroda, dolgotrajnejše krvavitve in morda tudi zaradi brazgotin po šivanju je njihovo spolovilo potrebno še skrbnejše nege. Z vložki in ščitniki perila Natura Femina bodo tudi v dnevih po porodu zase poskrbele najbolj optimalno.
 
Bodite odgovorne, postavite skrb zase v ospredje in poskrbite za svojo intimno nego z najboljšim, kar vam je na voljo. Le popolnoma zdrave, sproščene in odete v intimno udobje boste lahko popolnoma na voljo svojim malčkom.
 
Izdelke Natura Femina dobite v lekarnah in specializiranih trgovinah.
 


Natura Femina za vaše intimno zdravje!

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
6
Dojenje: Rastline, ki spodbujajo tvorjenje...
Travnik je lekarna na prostem, kjer lahko najdete celo rastline, ki pomagajo pri dojenju. Številne zdravilne rastline na...
6
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
5
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5



VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Mame s tremi otroci so pod večjim stresom
Vsaka mama lahko pove, da je materinstvo tudi garaška služba, še posebej za tiste, ki imajo več otrok. Vendar, kot je po...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?