|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Spet prihaja ObdaRajanje!

Uredništvo Ringaraja.net, 21.10.2010
Tudi letos Ringaraja pripravlja edinstveno ustvarjalno-dobrodelno akcijo, v kateri bodo otroci razveseljevali otroke. K sodelovanju se je prijavilo že več kot 12.300 otrok, ki bodo letos ustvarjali »iskrice«!
Ključne besede:

image
/11


Se še spomnite lanskega ObdaRajanja, ko smo s pomočjo Peza in 7.500 otrok iz slovenskih vrtcev ter šol zbrali kar 4.939 »objemčkov«, mehkih ročno izdelanih igrač, ki so razveseljevale male junake, ki praznikov niso mogli preživljati doma, pač pa v bolnišnicah?

Tudi letos je ObdaRajanje v naših mislih in zbrali smo že več kot 600 srčnih vrtčevskih ter šolskih skupin, ki bodo ustvarjale čudovite voščilnice lepih želja za otroke, ki božičnega in novoletnega jutra ne bodo pričakali doma, pač pa v bolnišnicah in drugih zavodih po vsej Sloveniji.

S pomočjo sponzorjev, Peza in Chupa Chupsa, bomo čisto vsem prijavljenim otrokom in vzgojiteljem, učiteljem ter mentorjem poslali čisto posebne voščilnice, ki jih bodo lahko v teh prelepih pisanih jesenskih mesecih okrasili vsak po svoje, predvsem pa napolnili s svojimi iskrivimi mislimi in dobrimi ter lepimi željami.

Te drobne »iskrice« bomo v prazničnem decembru odnesli otrokom in njihovim skrbnikom v slovenskih bolnišnicah in drugih zdravstvenih ter socialnih ustanovah.

Prepričani smo, da bo čudovito delo naših malih srčkov nagrajeno z veliko hvaležnimi in iskrenimi nasmehi. Spremljajte ObdaRajanje 2010 na Ringaraja.net in v Ringarajinih iskricah!


Vaša Ringaraja

 

P.S. Vse prijavljene obenem obveščamo, da zaradi podaljšanja roka za prijave in velikega števila prijavljenih otrok nekoliko zamujamo z dostavo paketov z materiali za ustvarjanje in darilci za sodelujoče otroke in bomo vse dostavili najpozneje do 5.11. 2010. Svoje izdelke boste lahko poslali do 30.11.2010, tako da nič ne skrbite!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

ObdaRajanje 2012: nagrajene skupine oz. ra...
Znane so prve 3 fotografije Objemčkov, ki so med 3. in 13. decembrom 2012 prejele največ vaših glasov. Komisija je izbra...
3
Objemčki razveseljujejo male junake
Ringaraja v decembrskih dneh z Objemčki, ki so jih vso jesen ustvarjali otroci, mentorji in starši ter stari starši iz v...
2
Plesoči pajacki za bolnico Murska Sobota
Plesoči pajacki so prispeli z našo pomočjo v bolnico Murska Sobota. Prijazno osebje nas je sprejelo in obljubilo, da pre...
2
Naj vam naši objemčki povedo, da vas imamo...
Toliko topline, domišljije in truda je vtkanih v objemčkih, mehkih igračah iz cunj vseh oblik in barv, ki so in še bodo ...
2



Navodila za sodelovanje v ObdaRajanju
Dragi mentorji skupin! Veseli nas, da ste se tudi letos v tako velikem številu odzvali našemu povabilu k sodelovanju v ...
ObdaRajanje - Nagrajeni vrtci
photo
Znanih je 5 nagrajenih vrtčevskih skupin, ki so v dobrodelni akciji ObdaRajanje 2010 izdelali najlepše novoletne voščiln...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?