|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Splošni pogoji kviza »VELIKI RAZISKOVALEC«

Uredništvo Ringaraja.net, 9.2.2010
Preberite si splošne pogoje kviza Veliki raziskovalec! Preberite splošne določbe in podatke, poglejte kakšne so nagrade ter ugotovite kdo lahko v kvizu sploh sodeluje.

image
/11


1 Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ul. Franca Mlakarja 32, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) prireja nagradni kviz »VELIKI RAZISKOVALEC« na spletem portalu www.ringaraja.net. Kviz bo potekal od 16. 2. 2010 do vključno 13. 4. 2010.

 

 

2 Nagrade

Ob koncu kviza bo organizator podelil 1 prvo nagrado in 2 drugi nagradi. Prvo nagrado bo podelil tekmovalcu z največ osvojenimi točkami*, prva 2. nagrada bo pripadla enemu od tekmovalcev, ki so na katerokoli tedensko uganko odgovoril pravilno za 5 točk (nagrajenca bo določil žreb**), druga 2. nagrada pa enemu od tekmovalcev, ki so pravilno odgovorili na vsaj pet ugank od osmih (nagrajenca bo določil žreb**).

 

  • 1. nagrada: Izlet z Ringarajo na Brione za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 14. leta starosti. Datum izleta je 24. april 2010, odhod je iz Pirana.
  • 2. nagrada: Izlet z Ringarajo na Brione za 2 osebi. Datum izleta je 24. april 2010, odhod je iz Pirana.

 

*V primeru, da prvo mesto z istim končnim številom točk zaseda več tekmovalcev, bo edini zmagovalec izbran glede na naslednje kriterije (v navedenem zaporedju):

  1. Izbran bo tekmovalec, ki je edini pravilno ugotovil končno rešitev kviza.
  2. Izbran bo tekmovalec z največ odgovori za 5 točk.
  3. Izbran bo tekmovalec z največ odgovori za 3 točke.
  4. Zmagovalca bo določil žreb.

 

**Zmagovalec kviza ne sodeluje v žrebu.

 

 

3 Kdo lahko sodeluje v kvizu

Sodelujejo lahko fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. Mlajši od 18 let lahko sodelujejo le ob soglasju staršev oziroma zakonitih zastopnikov. Zaposleni pri organizatorju v kvizu ne smejo sodelovati.

Za sodelovanje v kvizu, se mora tekmovalec obvezno registrirati na portalu Ringaraja.net, kajti odgovore lahko oddajajo zgolj prijavljeni uporabniki. Registracija ne zahteva nobenih osebnih podatkov, potrebno pa je navesti naslov elektronske pošte.

 

 

4 Razglasitev nagrajencev in njihove obveznosti

Razglasitev zmagovalca in žreb nagrajencev bo 13. aprila.

 

Še isti dan bodo nagrajenci obveščeni po e-pošti in zasebnem sporočilu, njihovi podatki pa bodo objavljeni tudi na spletem portalu organizatorja www.ringaraja.net. Nagrade bodo nagrajenci prevzeli po dogovoru z organizatorjem.

 

Organizator si pridržuje pravico, da nagrajencu nagrade ne podeli, če ugotovi, da je ta sodeloval v glasovanju v nasprotju s pravili. Če nagrajenec nagrado odkloni, se šteje, da nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tem izboru in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.

 

 

5 Splošni podatki

S sodelovanjem udeleženci avtomatično soglašajo s pravili kviza. Dobitniki nagrad organizatorju dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) in fotografij v sredstvih javnega obveščanja ter na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih kviza oz. prevzema nagrade in za promocijo kviza.

 

Organizator vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi kviza pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v kvizu za namene neposrednega trženja.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Oblačila z zaščito UPF: Jim lahko zaupamo?
Zdravniki opozarjajo, da se moramo zaščititi pred sončnimi žarki predvsem ob urah, ko so najmočnejši. Najboljšo zaščito ...
4
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
3
»Čebelica leta od cveta do cveta …
… in v čašicah sladkih nabira si med.« prepevajo že otroci v vrtcu in se zavedajo pomena čebel ter zdravilnih učinkov me...
3
Studenec Gospodična
Gorjanci in dežela pod njimi je prizorišče bajk doktorja Janeza Trdine, ki je eno najlepših pripovedk namenil izviru, ki...
3



VELIKI RAZISKOVALEC: uganka 1, namig 1
Veliki raziskovalec je interaktiven in zabaven kviz, v katerem tekmovalci s pomočjo rešitev sedmih tedenskih ugank pride...
Veliki raziskovalec: VELIKONOČNI OTOK
photo
Rešitev prvega »velikega raziskovalca« je VELIKONOČNI OTOK (angl. Easter Island). Velika raziskovalka je postala uporabn...




Ime za fantka?
Ajšolina



Jakob (46%)

Anže (45%)

Job (9%)


Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!