|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča stopala
29.8.2012 9:48:32   
čikica
Pozdrav vsem. Zaradi popolne okupiranosti s strani Tiana, se po dolgem času oglašam. Imam eno težavo, ki pa ni glih prijetna in bi vas prosila za nasvete oz. pomoč. Namreč od rojtva naprej ( to bo sedaj skoraj 5 mesecev) me bolijo stopala. V začetku sem mislila, da zaradi tega, ker sva veliko hodila na sprehode. Bolečina se pojavi, ko npr. ponoči vstanem, da bi nahranila otroka- komej pridem do kuhinje. Najbolj pa me moti to, da če recimo cel dan (se je že zgodilo) počivam, me bodo stopala kljub temu bolela. Tudi če naprimer sedim, pa imam noge vodoravno( ne zmeraj) me bolijo. Tako da mi počitek tudi kaj dosti ne pomaga.
Hvaležna bom za vse vaše nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča stopala
29.8.2012 9:55:06   
Zora*
Si se že obrnila na svojega zdravnika? Ker to, da te že 5 mesecev bolijo stopala, tako da občasno komaj hodiš, ni normalno. Ti pa na žalost ne znam pomagat.

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Boleča stopala
29.8.2012 10:07:59   
Tippi
Sicer nisem zdravnik, ampak vseeno za kakšno bolečino pa gre? maš tudi kakšne otekline kje? Pa kateri del stopala te boli? Podplat, nart, gleženj? Al vse?

Sprašujem namreč zato, ker sem jaz imela dolgo časa, oziroma imam še vedno občasno otečen nart na zunanji strani stopala in grozno boleč, da tudi z rjuho nisem smela čez stopalo. Sem najprej mislila, da gre za kakšno poškodbo, ker se veliko ukvarjam s športom, no, potem se mi je isto zgodilo še na drugi nogi. Sem šla k zdravniku in so mi obojestransko odkrili poko ene kosti, ki se kirurško ne zdravi, razen če bi zaradi tega postala nepremična. potem tudi operacija pride v poštev. zdej ne vem kako se tej poškodbi reče strokovno (mam doma na izvidu user posted image ), ampak več kot to, da sem zmanjšala svoje športne obremenitve takrat ko sem prišla v bolečo fazo, ni za narest.

Uglavnem. Najprej sem pomislila na poškodbo, potem ko se je pojavilo še na drugi nogi, sem vidla da bi lahko bilo kaj resnejšega in na koncu sem res imela prav. šlo je za obremenitev. nisem si pa nikoli mislila, da lahko u bistvu s počenimi nekimi malimi koščicami funkcioniraš leta in leta.


Skratka jaz mislim, da je zdravnik najboljša varianta in optimistično naprej k odpravi svoje težave!

srečno!!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 29.8.2012 10:13:32 >

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Boleča stopala
29.8.2012 10:43:24   
čikica
Odgovor zdravnice je bil: veliko počitka. Zaradi tega njenega odgovora vas tudi spračujem. Limfni sistem imam baje malo zafuran. Boli me pa kar celo stopalo.

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Boleča stopala
29.8.2012 13:23:24   
Katy78
Jaz sem imela boleča stopala po 1. porodu in zdaj po 2. tudi. Bolečina po 1. porodu se ni pojavila takoj ampak po kakšnem mesecu ali dveh, ko je postajal mali vse težji jaz pa sem ga veliko prenosila. Sestrična mi je rekla, da naj si namesto navadnih copat (imela sem tiste ki praktično nimajo nobenega podplata) kupim crocse za v stanovanje. Stopala so me skoraj prenehala boleti in ko je mali shodil in ni bilo več toliko nošenja, vsaj ne po stanovanju, so bolečine minile. Zdaj drugič je bilo isto, šele ko se je pojavila bolečina, sem spet iz omare privlekla crocse in je bila takoj bolje. Zdaj poleti, ko sem dosti bosa v stanovanju, me spet bolj bolijo, ko pa kakšen dan striktno nosim crocse, je pa takoj boljše. Očitno je pri meni kriva teža, že itak imam par kg odveč, potem pa še otroka veliko prenosim... Je pa tako, kot ti praviš, takoj ko vstanem, hodim kot robot, po parih korakih je pa potem bolje. Me pa ne bolijo če sedim ali ležim, samo ko hodim.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 29.8.2012 13:24:01 >

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Boleča stopala
3.9.2012 10:29:56   
MarijaM
Tudi sama sem imela podobne težave. Obisk zdravnika je bil nujen, ker hoditi že skorajda nisem mogla. Ravno tako, zjutraj je bilo najhuje.
Nobene otekline in nič. Vendar pa so mene bolj pete bolele, sama stopala niti ne. Zdravnik mi je namignil, da če se bolečina širi iz zunanjega dela noge od kolkov dalje... da je možno, da prihaja do bolečin zaradi išiasa. Zdaj je že kar nekaj časa v redu, upam,d a tako ostane. Po poroki je boljše - tako pravijo in tudi meni se je zgodilo isto user posted image .

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Boleča stopala
3.9.2012 11:25:49   
cilla
Jaz imam podobne bolečine občasno. Kriva je pa zagotovo hrbtenica - nošenje težkih otrok, stalno sključena drža, ker se večino časa sklanjam nadnju, slabo spanje v ne najbolj primernih pozicijah, utrujenost od nočnega ustajanja,.... Menda mine, pa menda bi koristilo, če bi redno telovadila. Pa si ne vzamem časa zase.

(odgovor članu MarijaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Boleča stopala
3.9.2012 13:04:41   
Najin_pikec
Mene tud bolijo stopala, pravzaprav pete in to le nekaj prvih korakov, potem je bolje. Naše hrbtenice so res bolj obremenjene od nošenja user posted image , sklanjanja, dvigovanja...

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?