|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Valentinovo ob dojenčku

Uredništvo Ringaraja.net, 8.2.2024
Ob rojstvu dojenčka radi rečemo, da smo na novo zaljubljeni, za vedno. Ampak kljub dojenčku, ki mu oba naklonita večino pozornosti, je prav, da poskrbita tudi drug za drugega in v to lahko vključita tudi vajinega malega Valentinčka. <3

image
/11


Čeprav ste mislili, da veste, kaj pomeni nekoga ljubiti z vsem srcem, ko ste spoznali svojega partnerja ali partnerko, vam je rojstvo dojenčka pokazalo, da obstaja še večja ljubezen, ljubezen, ki dejansko nima meja. Rojstvo otroka spremeni vse v življenju, tudi pogled na ljubezen in zagotovo boste drugače gledali tudi na dan zaljubljencev, Valentinovo. Letos, z novim družinskim članom pri hiši, ne boste slavili samo romantične ljubezni, ampak brezpogojno ljubezen, ki jo je prineslo vajino malo bitjece. Če iščete način, kako bi prvo Valentinovo naredili nepozabno in posebno za vaju in za otroka, vam ponujamo nekaj idej.


Lahko si privoščite biti "pocukrani"

Če ste se temu dnevu odslej upirali in mu niste namenjali posebne pozornosti, je lahko letos drugače, saj ste z rojstvom otroka odkrili, da obstaja še nekaj več od same ljubezni in ta ljubezen si zagotovo zasluži bolj "sladko" pozornost, kot ste jo 14. februarju namenjali do zdaj. Sploh ni nič narobe, če si letos privoščite pokazati svojo sladko plat - naj vam ne bo nerodno letos kupiti srčkaste bonboniere in pofotografirat vašega malega cukrčka, obkroženega s srčki. Vaši dragi oziroma dragemu se bo ob takšnem presenečenju, ki mu/ji ga boste podarili, stopilo srce od sreče. 

 

PREBERITE TUDI: Ljubezenski napotki za mamice in očke


Pošljite posebno valentinovo kartico svojim najdražjim

Ste tudi vi zadnjič zaljubljene misli napisali svoji srednješolski simpatiji? Mogoče pa je zdaj čas, da se vrnete nazaj v preteklost in obudite pošiljanje lepih misli za dan zaljubljencev. Ni treba, da jih prejme samo vaš življenjski sopotnik, ljubezen lahko izkažete tudi svojim domačim in jim pošljete ljubezensko pismo "po starem". Ker obožujejo vašega otrokča skoraj tako kot vi, jih ne bo nič bolj osrečilo in jim narisalo nasmeh na obraz kot to, da bodo v nabiralniku našli pisemce v obliki srčka s sporočilcem od vašega malega sončka. Če vaša ustvarjalna žilica ni ravno najboljša, lahko uporabite kakšno unikatno voščilnico, ki jo dobite v trgovini in zraven dodate fotografijo dojenčka, drugače pa spustite domišljijo na plano in pisemcu dodajte osebno, unikatno noto, ki bo dala piko na I presenečenju.


Umetnina z dojenčkovimi rokicami

Za valentinovo darilo lahko oblikujete preprosto čestitko z odtisom otrokove roke ali noge ali uporabite naslednjo idejo: Dojenčkovo pest nežno stisnite v pest in rob stisnjene rokice pomočite v rdečo, neškodljivo barvo. Naredite odtis in ponovite z drugo rokico, tako da boste oblikovali srček iz odtisa obeh rok. Res je enostavno, pa še unikatno! Če boste pošiljali čestitke po pošti, poskusite ta umetniški trik uporabiti za zapečatenje ovojnice. Srčkano do konca!


PREBERITE TUDI: Začinite si valentinovo z manj znanimi afrodiziaki


Valentinova tortica za packanje

Kdo pravi, da lahko rokice v torto zakopljemo samo za prvi rojstni dan? Mislimo, da se vaš malček ne bo čisto nič pritoževal, če bo lahko uničil mini torto tudi na najbolj sladek dan v letu. Kupite torto v obliki srčka - ali jo specite sami s pomočjo pekača v tej obliki - in ... naj si otrok da duška. Nikar ne pozabite fotografirati tega trenutka, ko dojenček z največjim užitkom zakoplje svoje roke v mehko, smetanasto pecivo in ob tem dela najbolj srčkane in simpatične grimase. Nepozabno!

 

PREBERITE TUDI: Valentinovo razvajanje v kuhinji


Pokažite svojemu partnerju ljubezen s pomočjo dojenčka

Otroček še ni dovolj star, da bi napisal kartico svojemu očku ali mamici, lahko pa mu pomagate. Ker je to prvi dan zaljubljenih, ki ga bo vaš partner/-ka preživel kot očka/mamica, je lahko to tudi poseben trenutek za praznovanje. Na spletu tukaj lahko najdete veliko izjemno lepih e-kartic, še bolje pa je, da vsebino spesnite sami. 

In če si želite tudi sami dobiti ljubezensko kartico od svojega otročka? Pošljite povezavo z našimi namigi naprej svojemu dragemu/dragi, da ga/jo malce dregnete in usmerite v svoje želje.


VIR: Fitpregnancy.com


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
7
Pomen imena Zala
Prvo dekliško ime, ki se je prebilo v polfinale EPSKE bitke imen, je Mia. Nasproti ji je stalo ime Zala.
5
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...
4
Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
4



Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dan: Popolno darilo za mamo
Očki, v članku preverite odlične ideje, kako lahko skupaj z otroki presenetite in razveselite najboljšo mamo na svetu.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?