|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zlatko je ¨sfuru¨ svoj časopis

Uredništvo Ringaraja.net, 30.5.2012
Zlatan Ćordić – Zlatko, »varuh slovenskih voda«, je v zadnjih mesecih aktivno izdeloval svoj prvi časopis z naslovom Svet je lep in ga v teh dneh tudi uspešno dokončal.

image
/11


 

Časopis, sestavljen iz simpatičnega uvoda, intervjujev, reportaže, poučnih prispevkov ter zabavnih strani s križanko in šalami si lahko ogledate na www.mojareka.si.


Zlatko kot ambasador družbeno odgovornega projekta »Moja reka si« letos že tretje leto opominja na pomembnost ohranjanja čistih voda za življenje.

V okviru letošnjega natečaja »Časopis za Mojo reko« pa se je odločil, da bo predstavil vlogo vode pri pridelavi hrane ter povezavo med trajnostno uporabo vode in proizvodnjo hrane kar v svojem lastnem časopisu.

K sodelovanju pa je povabil tudi otroke iz vrtcev, učence in dijake osnovnih ter srednjih šol, šolskih centrov in dijaških domov, ter jih izzval, naj izdelajo najboljši časopis na svetu. Na ta izziv se je odzvalo več kot 30 vrtcev, osnovnih in srednjih šol iz cele Slovenije. Okrog 500 otrok in mladih je tako ustvarilo kar 56 časopisov v elektronski in tiskanih obliki, ki si jih že lahko ogledate na spletni strani www.mojareka.si. Kateri bo Zlatku ter ostalim članom žirije najbolj všeč, pa bo znano v naslednjem tednu.

Raper Zlatko pravi: »Z velikim veseljem prebiram časopise, ki so jih izdelali številni otroci in najstniki, in moram priznati, da imam prav težko nalogo. Konkurenca je huda, verjamem pa, da bo zmagal najboljši. To, da se mladi angažirajo in razumejo, da moramo naravno okolje varovati in spoštovati že od zgodnjih let, me zelo osrečuje: Svet je lep!«

 

O projektu Moja reka si

Projekt »Moja reka si« sta letos že četrto leto zapored pripravila Coca-Cola Slovenija ter Ministrstvo za kmetijstvo in okolje v sodelovanju s programom Ekošola. Partnerji projekta tako že več let spodbujajo zavedanje o pomenu rek v Sloveniji in poudarjajo vlogo vsakega posameznika pri odgovornem ravnanju z vodo. Vse informacije o projektu so dostopne na www.mojareka.si in www.facebook.com/mojareka.si.

 

 

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Voda je naše bogastvo
Dezertifikacija je izraz za proces degradacije tal, ki je posledica različnih dejavnikov – od podnebnih sprememb do nepo...
3
Zaključek projekta Eko-paket
Znani so nagrajenci projekta Eko-paket 2009/10!
3
Katerih čistil se je dobro izogibati?
Je morda vaša hiša prepojena s strupi zaradi čistil, ki jih uporabljate?
3
Bi eko?
Bi eko zabojček eko sadja in zelenjave na vaš dom? Seveda! Kako?
3



10 najbolj ogroženih živali na svetu
photo
London - WWF (World Wide Fund) je pripravil seznam desetih najbolj ogroženih živali na svetu. Na vrh seznama se je uvrst...
Svetovni dan Zemlje
photo
Praznovanje tega prav posebnega praznika lahko približamo tudi našim otrokom. Skupaj lahko izdelamo zelo zanimive izdelk...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?