|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Zapisi z oznako: otroci
Razvrsti padajoče glede na: 


image
torek, 21.6.2011
ajra_rr
Še nekaj dni šole, še nekaj dni vrtca. Potem pa svoboda, pravi moj najstarejši. Aha, sedaj je že pravi najstnik. Tako zelo najstniško je obarvan, da je enostavneje iztrgati iz zvezka nekaj listov. Učiteljica mu je rekla, da lahko izboljša oceno pri geografiji, če prinese urejen zvezek. In kaj je storil?

0
0

image
torek, 21.12.2010
rr_raziskuje
Ali še vedno znamo začutiti pravi praznični utrip? Se veselimo praznovanja z otroki? So staršem otroci med prazniki res odveč?  Starši raje praznujejo brez otrok?

1
2

image
sreda, 24.11.2010
moja_sedmica
Ste kdaj premišljevali o tem, kako je delovni čas vašega vrtca prilagojen današnjemu načinu življenja in sodobnim delavnikom? V našem mestu je kar nekaj vrtcev, kljub temu pa je le eden, ki je odprt do večernih ur. In kot je videti, v popoldanskem času tam ni veliko otrok. Glede na število oseb, ki se dnevno vozijo v službo v Ljubljano in oseb, ki delajo večizmensko delo, se starši kar dobro organizirajo, da njihovi otroci ne potrebujejo popoldanskega varstva. Kar je seveda dobro, saj so tako v krogu svojih domačih.

2
0

image
torek, 23.11.2010
guppy
Ko sem se pred kakšnim letom odločila otroka naučiti samostojnega umivanja rok sem naletela na oviro. Oba sta rekla: MILO JE BLJAK! Prelisičila sem ju in si odločila tole zapisati, da bo morda še komu v pomoč.

2
2

image
sobota, 18.9.2010
moja_sedmica
Zakaj se v življenju vedno dogaja več pomembnih stvari hkrati? Tako je bilo tudi v začetku septembra. Napetost na kvadrat! Srečna sem, da se je vse dobro končalo.

0
2

image
torek, 22.12.2009
guppy
Družini prijazno podjetje. Vsak dan pogledam ta napis na portalu in se sprašujem, po čem je Danu tako drugačen od drugih podjetij.

8
5

image
nedelja, 13.12.2009
peshich
Tokrat samo tale video...impressive! Ne me spraševat, kako sem naletel nanj ;).

3
1

image
petek, 13.11.2009
peshich
10 let je že od gola Mileta (Mile? ;)) Ačimoviča s sredine igrišča ... zgodovinski trenutek, indeed.

5
1




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?