|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni vse...
3.3.2009 8:16:13   
Anjuša
Pozdravljene!
Končno nama je uspelo zanosit in na prvem pregledu ŠOK!!! Saj vem da je to na nek način sreča v nesreči, da se to zgodi v prvih treh mesecih vendar vseeno je pa kar malo user posted image , še posebej ker je to moja prva nosečnost...
Prosim delite izkušnje z mano, ker me je kar malo strah ponovne zanositve....
Hvala vam....

_____________________________

Anjuška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 8:27:17   
Kepica83
user posted image user posted image  joj Anjuša. Lahko delim izkušnjo s tabo. 24.2. sem tudi jaz imela abrazijo. Odmrtje ploda v 8 tednu. Midva sva šla 18.2. izredno vesela na pregled, saj je moj želel videt malega in imela sva namen drug dan doma povedat. Žal je bilo vse drugače. Tudi meni je G rekla da ne vidi utripa in da se nagiba k slabšemu. Vseeno je rekla da naj pridem nazaj 23.2. če bi bilo kaj drugače in pol to čakanje do ponedeljka. Joooj. In žal tudi 23.2. srček ni bil in tako sem šla 24.2. na čiščenje. Tudi mene je strah ponovne zanositve. Ker nočem še 1x iti čez to, ker je bilo prehudo. Anjuša čim bolj se z partnerjem zamotita, tako kot to delava midva in nama vsaj malo pomaga. Drži se, pa če boš kaj potrebovala se mi lahko javiš na ZS.

Lep pozdrav!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 9:45:55   
galek
Zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image !
Tudi sama sem imela lani podobno izkušnjo. Lani pomladi sva se z možem, po 10. letih presledka, odločila še za enega otroka (tretjega), pravzaprav smo si dojenčka vsi že dolg želeli. Avgusta je nosečniški test bil pozitiven in vsa vesela sem odšla na pregled. Že pri prvem pregledu v 6.tednu G ni bil najbolj zadovoljen z velikostja ploda, zato me je čez tri tedne spet naročil. Vmes sem prebolela hudo vnetje mehurja. Na dan ko sem imela ponovni pregled sem bila polna optimizma da bo vse v redu, toda dopoldne sem začela krvaveti. Ne morem pozabit besed G , ko je povedal da ni srčka , da lahko počakam še kakšen dan, ampak telo bo tako naredilo svoje.  Tako sem naslednji dan odšla v bolnišnico. Pred operacijsko sem jokala ko dež. To je bil zame res hud šok saj sem si otroka zelo  želela. Dnevi po splavu so bili zame izredno žalostni. Otrokoma nisem želela pokazati da je kaj narobe. ko sta prišla domov sem bila dobre volje, ko sta bila v šoli sem celo dopoldne prejokala.
Na pregledu sem G vprašala, če je sploh vredno še poskušati, saj sem se bližala že 35 letu. Ta me je potolažil in rekel da glede nato da sta obe nosečnosti minili brez težav, počakam 1 mesec potem pa le naj poskušam.
Novembra  smo res poskusili in decembra je na testu pokazalo 2 črtice. Nosečnost je potekala brez težav in 24.7.2008 sem rodila zdravega srčkauser posted image user posted image .

Vem da te izguba zelo boli , zato bolečino izjokaj, potem pa  še poskušaj, se splača!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 10:01:40   
Kepica83
galek? takoj po 1 M si takoj zanosila pa je bilo vse vredu???

(odgovor članu galek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 10:27:26   
galek
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

galek? takoj po 1 M si takoj zanosila pa je bilo vse vredu???


Sem bila tudi sama presenečena, kajti slišala sem, da je treba počakat saj 6 mes. da si telo opomore. Ampak pri meni je bilo vse OK. Sem predelala celo nosečnost in to v jasličnem oddelu sama, brez pomočnice kjer je treba tudi dvigovat otročke.
Smo tud hišo obnovili tako da sem kar migala. Razen slabosti in tri tedne prezgodnega poroda ni bilo nič narobe. Se je pa fant rodil z normalno težo 3380 g, taro da je bil OK user posted image .

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 11:04:36   
Anjuša
Mimiko hvala za lepe želje, vse in še več ti tudi jaz želim! No potem smo bile 24.2. na istem s to razliko, da so pri nas doma že vedeli. Mimiko a je bila to tvoja prva nosečnost ali...?
Vendar seveda so mi vsi rekli da je to najboljši izid, kajti kar bi bilo kasneje bi bilo še hujše...seveda mi je bilo od začetka do nekje do sobote-nedelje ful težko, vendar zdaj pa sem se ozrioma sva se sprijaznila in ker sva mlada veva da to ni še konec sveta. MOram pa reči da mi je bil moj dragi res v oporo, resnično...


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu galek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 11:22:18   
nincrli
joj kolk sem jaz alostna, ko takne zgodbe berem.user posted image zdaj ravno akam na izvid, ker so mi zopet kri vzeli, da vidijo vrednost hormona. Sploh mi ni jasno zakaj, e je v ned bil samo 8... Moja pikica je la in zdaj imam normalno menst. Ne razumem zakaj se moramo nekateri taaaako muiti, da bi dobili otroke. al mi je za vse nas, ki moramo skozi to! En velik objem za vse!

_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 11:28:41   
pilotina
user posted image

dekleta, vse ki mislite, da bi vam pasalo, pridite k nam..."v pričakovanju +"...smo tudi mi žal doživele to grozljivo izkušnjo...mamo že dolg seznamček nosečk na katerim boste kmalu tudi vi user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 12:41:28   
MAŠKA
Sočustvijem s teboj, jaz imam za seboj dva ss-ja. Sicer do prvega pregleda sploh nisem prišla, ker se je vse skupaj prej končalo. Vem kako to boli in poznam strah, ki je prisoten po tej izkušnji. Jaz sem sedaj v takšni fazi, da mi + na testu še ne pomeni v bistvu nobenega veselja, čakam sicer na 8. marec., ko naj user posted image  ne bi bilo, ampak odkrito povem, da se pluska sploh ne bom upala veseliti zaradi preteklih izkušenj.

Upajmo, da nas bodo ti grozni občutki zapustili čimprej...

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 15:38:03   
Anjuša
Kaj pa krvavenje po posegu....? In kako vemo kdaj bo res taprava M? Meni ni najbolj jasno....



_____________________________

Anjuška

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 16:08:59   
malaMravljica
Anjusa, ce se ne motim je meni moj g rekel, da je normalno, ce krvavis 14 dni. Jaz nisem skoraj nic, dva dnii mogoce malo, m pa potem kot mi je g izracunal, mislim da cez ene 30 dni. Srecno!

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
3.3.2009 18:49:24   
Anjuša
Jaz sploh ne vem....meni so rekli, da naj bi smela krvaveti največ 5 dni...hmmm
Meni se zdi kot da je M, ker sem imela vse "tiste" občutke kot pri navadni, normalni M.... Mah človeško telo je včasih prav zakomplicirano....


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
7.3.2009 3:00:06   
magnolija1984
tudi moja prva nosečnost se je tako končala, na pregledu ni bilo utripa! nisem krvavela in nobenih krčev. po abraziji sem krvavela le 4 dni ( naj bi do 5 dni) potem pa sem še skoraj 9 dni imela rjav iscedek. potem enih 25 dni sem bila čista, pol sem pa dobila menstruacijo, in še eno čez mesec in sem spet zanosla. torej po 2 menstruacijah.

to je mala nosecnost se nima telo kaj 6 mescev ukvarjat z obnavljanjem mineralov, vitaminov,...pa tud sluz v maternici se uredi že menda kar po prvi menstruaciji.

zdaj sem v 18 tednu je vse super!!!user posted image user posted image   nazačetku sem krvavela jemala dabroston, enkrat bila v bolnici na opazovanju, sedaj je vse ok.
je pa res da v tej nosečnosti neznam uživat in se veselit kod sem se v prvi, ker skoz mislim nato, .....vsakič ko mam pregled bulim v on monitor če mu srček utripauser posted image ta strah kar nepopusti!!

3.3. 2009 zdaj bi naj imela rok, in sem takoj zjutri ko sem pogledala na mobi vidla ta datum , me je kar stisnilo v srcu, ampak zdaj mam brckota in upamo na dober konec user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
11.3.2009 12:28:48   
pupika
Joj žal mi je da ste morale tudi ve to vse izkusiti, vem kako je bilo pri meni, najprej sva se z možem trudila več kot leto dni, nato sem zagledala + in na prvem pregledu ko mi je G naredila UZ je rekla, da je prazna vrečka, mene so oblile solze, toda sva čakali še teden dni, nakar tudi nič ni bilo in sem morala it na čiščenje. Ves čas sem se samo jokala, na dan ko naj bi se otrok rodil, namreč jaz sem si že kar sama izračunala datum poroda, sem se spomnila na to majhno pikico in jokala in potem tudi vsako leto. Nato sem ponovno zanosila po 4 mesecih, zopet vsa vesela, toda vseeno sem bila precej v skrbeh, kako bo, nakar sem čez par dni dobila rjavi izcedek, sem šla hitro v zdravstveni dom kjer mije sestra naredila test in je bil negativen, še hvala bogu je takrat bila neka dobra G, ki me je pregledala in rekla, da zaenkrat ni nobenih znakov da bi bila noseča, le zadebeljeno sluznico sem imela, in zaradi tega je bila v dvomih, UZ ni pokazal nič tudi vrečke ne, me je poslala na odvzem krvi in na krvi se je videlo da imam kar precej povečane nos. hormone, potem me je pa poslala v bolnico naj še tam pogledajo kaj je. Se prav spomnim tistega pregleda ko je bil neki G zelo prijazen in je bil najprej mnenja da je šlo za ss, ter se je verjetno samo sčistilo, in sem morala hodit vsaki dan na pregled in odvzem krvi, zanimivo so meni nos. hormoni naraščali, in sem bila kar malo boljše volje, ker sem si mislila, no saj bo srček  tudi počasi viden, toda kasneje so mi ugotovili IMN in hvala bogu nisem šla na operacijo, sem dobila samo inekcijo in se je samo sčistilo. Sem pa potem v bolnici kar precej prejokala, namreč v naši sobi je ležala ena punca, ki naj bi najprej mislili da ima IMN, nato so ugotovili da nosi dvojčke, in ko je zvedla da ima dvojčke je rekla, jah dveh pa že ne bom imela in rekla za splav, se prav spomnim ginekologa, ko ji je pravil, da naj malo premisle, ker če je načrtovala nosečnost, in da se lahko naredi, da se samo ena pikica obdrži, potem so ji še celo predlagali na razbijanje dvojčkov, ona pa joj topa že ne bodo delali mojim otrokom. Ostale punce v sobi, smo ji pravile saj se potem vse porihta, pa da je v dvoje lepše, pa vse punce smo imele probleme z zanositvijo. In se ni dala pa je šla delat splav, jaz sem celo noč jokala namesto nje zaradi njenih dveh pikic, ona pa je lepo mirno spala in naslednji dan je vsa srečna prišla nazaj v sobo po splavu in odšla domov, ter rekla no sedaj pa lahko gremo na morje.Nikoli tega ne bom pozabila.

In še ena spodbudba beseda, danes sem mamica 2,5 letnemu fantku, ki sem zanosila točno na isti datum kot v prvo in sem imela isti rok, kot ga naj bi imela v prvo. Me je pa v tretje ko sem prišla na pregled, zelo vedrila in mi pravila zdaj pa bo, v tretje gre rado in res je bil srček že viden v 7 tednu. Je pa res da sem takoj po IMN menjala ginekologinjo in sem imela kar hudo vnetje, sem se kar nekaj časa zdravila, potem pa je šlo kar v prvo. In danes je naš mali navihan za 3.

Tako, da tudi vam bo uspelo, vem pa da je boleče in tega ne pozabimo nikoli, jaz imam na nebu tudi dve zvezdici, ki mi svetita.

Za vse vas pa en velik user posted image

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
13.3.2009 16:59:32   
Anjuša
Pupika, najlepša hvala za te spodbudne besede! Meni so zelo pomagale in sem kar boljše voljeuser posted image
Kako je svet obrnjen na glavo - tisti, ki bi radi zanosili ne moremo, tisti, ki pa lahko zanosijo gredo pa splav za splavom delat!!! Groza! Jaz in moj dragi si res želiva bit mlada starša, zato sva tudi začela zgodaj delat na tem, ker sva rekla če bodo kakšne težave, boljš da začneva prej kot pa kasnej. Ker se mi zdi da ko si mlad maš še energijo za gore premikat....in midva jo imava tudi! Tako da enkrat junija/julija v nove boje!
Naslednji teden pa prvi pregled - upam da bodo spodbudne novice!
Punce hvala za lepe besede, upam da boste še kaj pisale!


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
21.3.2009 19:56:22   
čebelica01
user posted image Tudi pri moji mali štručki niso zaznali srčka , rasla in razvijala se je pa normalono. Sreča se je vse isteklo v najlepšem redu in kmalu za tem smo dobili še eno štručko tako imam zdaj dva. zdrava in vesela pa še debela sta bila user posted image user posted image . slikce so v albumu pa poglejte fantek je ob rojstvu tehtal 3880 pri devetih mesecih pa 15 kg vendar se je samo dojil. Malo me je zaneslo pa sem načela drugo temo saj ne zamerite user posted image user posted image .

_____________________________

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
21.3.2009 20:29:02   
Gina
Tudi meni so rekli: Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ne bo nič, ker srček ne bije." Pa še krvavela sem. In so hoteli da grem na čiščenje. Nisem šla, jokala sem kot dež in iz trme ostala jokajoča doma, še naslednji teden sem se pred vrsto čakajočih obrnila in šla domov, še kar jokala od hudega - še sreča! - zmotili so se. Rodil se je zdrav otrok.
Hočem reči punce, da se naši dragi zdravniki včasih zmotijo. Jaz bi raje vedno počakala, da gre samo naprej, če ima za iti naprej. Razen seveda, če ugotovijo da gre za IMN. S tistim se ni za hecat. Če bi jaz ubogala zdravnike, bi moj otrok ne preživel.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
21.3.2009 22:11:59   
magnolija1984
ja sam pri men se je vedlo da nebo obstal ker ti ga itak zmerijo, in se je zmanjsal,...torej tkivo je razpadalo

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
22.3.2009 9:44:05   
barvar
Jaz sem zdaj tudi deset dni po abraziji in še vedno razmišljam če je ginekolog dobro pogledal. Krvavela nisem namreč nič in tudi moje počutje je bilo vredu. Ko sem prišla na čiščenje me pa tako ni nihče pogledal. Ja kaj hočeš. Zdaj nima več smisla o tem razmišljat!
Imam pa v sredo pregled in upam, da mi bodo povedali kako in kaj naprej. Predvsem kako dolgo morava počakat s poskusi zanositve. Je katera od vas po prvem ss dobila tabletke za ohranitev nosečnosti (mislim da dabroston?).
Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
22.3.2009 10:00:20   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: magnolija1984

ja sam pri men se je vedlo da nebo obstal ker ti ga itak zmerijo, in se je zmanjsal,...torej tkivo je razpadalo


Ja, to je res. Pri meni se ni nič manjšal. Pa še tudi po enem tednu in pol od prvega pregleda ni bilo srčka vidnega, pa še kar sem krvavela, pa šele tedaj so mi dali dabroston, ki je tudi pomagal ustaviti krvavitev.

Barvar, tega nisem napisala zato, ker bi se mi zdelo, da se večinoma zmotijo. Najbrž se ne. Skoraj gotovo se ne. Obstaja pa varianta, da naletiš na nesposobnega zdravnika, pa se zgodi kako že rečejo hmmm... "napačna zdravniška presoja". Ta isti ljubljanski zdravnik me je enkrat kasneje na ginekologiji dva dni gledal, ko sem imela tričetrt litra krvi v trebuhu, kaj je vendarle z mano... pa je vedela moja G, pa je vedel prec naslednji dan primarij ko je končno prišel v službo in me takoj odpeljal na operacijo.... skratka, obstajajo ljudje, ki niso za zdravniški poklic.... in žal moramo biti včasih previdni še mi namesto njih.

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
22.3.2009 10:53:13   
magnolija1984
absolutno. je nazalost premalo zdravnikov in uzamejo vse, če bi jih bilo prevec-bi vsakega ki bi naredil napakico odslovili in vzeli drugega sam to nebo menda nikol.
za vse se mors sam izborit. js sem sla v bolnico so mi ga zmerli rekli naj pridem jutri tesca na abrazijo sem rekla da je otrok zeljen in ce lahk počakam teden. so rekli da ja da tud ce je odmrl plod mi to nemore skodit. ko sem prisla cez teden je bil manjsi in brez utripa itak.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
24.3.2009 10:23:19   
Anjuša
Pozdravljene punce!

Ja, vsak si mora sam izborit zdravniške preglede itd. Predvsem pa mislim, da nasploh ženske, moramo zaupat svojemu notranjemu čutu!!! Jaz sem sumila, da nekaj ni vredu, zato tudi ko je ginekologinja rekla da je majhen (0,72 cm) sem vedla, da se je 100% zalomilo, ker bi pri 10-ih tednih moral biti velik 3-3,5 cm! Tako da je bilo zagotovo!
Sicer pa, zdaj dober mesec po abraziji in krvavenju ter izcedkom user posted image sploh ne vem ali sem imela user posted image al ne! Ker če je bila je bila zelo šibka...user posted image
Ali ima kakšna od vas malo več izkušenj s tem?


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu magnolija1984)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
24.3.2009 10:59:13   
tassika
Evo še ena, ki je dala to skozi, v 10 tednu mu je nehal biti srček in bil je tudi premajhen, pa sem šla na abrazijo. Potem sem krvavela kakšen teden in na 28.dan dobila M, sem pa od g. vseeno potem dobila ene tabletke, ki so vse skupaj pospešile, ker sem še vedno imela odebeljeno sluznico, takrat se spomnim, da so šli kar kosi iz mene, pa zelo močna je bil, v roku 3 mesecev pa se je vse uredilo.

Moja g. je bila še tako dobra, da me je z napotnico poslala v staro porodnišnico na UZ ker je videla polip v maternici, ki pa je do takrat že izginil.

Zdaj pa sem ponovno noseča, naslednji teden imam pregled, zdaj malo prej, da bo že na začetku videla če je vse ok, pa me je tako strah, iz dneva v dan sama sebe prepričujem ,da je vse ok in da pikica lepo raste.

So pa ti pregledi pri nas zelo tko tko, če niste prepričane, da je vse ok pojdite na samoplačniško, meni so odkrili virus hpv in primarij je priporočal večkratno kontrolo brisa, ampak ker sem do sedaj imela vse ok mi ne pripada, razen če si sama plačam. Pač takšno je naše zdravstvo, če sam ne plačaš ne veš ni.

lp

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
25.3.2009 8:49:28   
Anjuša
Ojla punce!
Tassika vso srečo! Jaz sem od dneva abrazije 24.2. samo malo močno krvavevala. Nato sem imela vse skozi do pregleda 17.3. rjav izcedek, ki je bil včasih močnejši, včasih šibkejši. Na pregledu mi je G rekla, da bom kmalu dobila user posted image in nekaj dni po pregledu, sem spet malo bolj krvavela, ampak ne spet toliko da bi bilo groza. Sicer občutki isti kot pri M, ampak sploh nisem prepričana če je bilo to to? Sicer bom itak videla naslednji mesec....ampak hec je, ker imam še vedno relativno veliko rjavega izcedka....hmmm?


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: "Žal mi je, s tole nosečnostjo pa ni...
30.3.2009 11:03:55   
Anjuša
Punce kako ste?
Nobene ni in ni user posted image Končno!! Nič več izcedka, normalno vse....sicer se mi neprestano sanjajo stvari. Npr. danes sem sanjala, da sem preko ultrazvoka gledla kako se mi moj malček smeje!!Kar pogrelo me je!Se še kakšni kaj sanja??Malce neumno vprašanje ali ne?Saj predvidevam da se vam...no malce neumnosti....
Pišite kaj!


_____________________________

Anjuška

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?