|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   abrazija
2.1.2009 12:42:39   
lina07
pozdravljene

imam leto dni staro punčko.prva nosečnost brez težav,vse ok...potem pa šok...v drugo ni šlo tako..v 10 tednu je nehal biti srček in na silvestrovo sem imela abrazijo... plod se je normalno razvijal, tudi prvi ultrazvok je bil ok,potem pa slaba novica... tako da sva se odločila da to pustiva v starem letu in začneva znova...abrazijo so mi naredili v ljubljanskem kliničnem centru in bila sem zelo razočarana nad odnosom...ti se soočaš z izgubo,misliš da je konec sveta, hudo ti je, jokaš oni pa ti enostavno rečejo da je to normalno,brez tolažbe in tople besede...edine tople besede mi je izrekla moja ginekologinja potem pa sem bila le še številka...ampak življenje gre naprej in upanje mi vliva moja mala princeska...upam da bo drugič ratalo...vsem s podobno izkušnjo pa: glavo gor:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: abrazija
2.1.2009 12:54:05   
*manca*
lina07 user posted image
žal mi je da si morala to izkusiti user posted image user posted image
želim ti, da bi v novem letu zagledala user posted image
imela sem ss novembra, vendar sem imela z osebjem v porodnišnici čisto drugačno izkušnjo. mene so vsi tolažili s toplimi besedami in mi dajali novo upanje! nisem se počutila le kot številka, vendar kot oseba, ki lahko javno žaluje za svojo pikico.



_____________________________

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu lina07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: abrazija
2.1.2009 12:56:21   
zvesta
Lina07, žal mi je, da si tudi ti morala skozi to.

In ja, prav naredita, če pustita to v lanskem letu.

Sem pa tudi jaz v MB bolnišnici imela čisto drugačen odnos. Spoštljivi, prijazni, s toplo besedo in z resnično skrbjo zame. Ljudje z veliko začetnico.

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: abrazija
2.1.2009 14:31:39   
mausikaa
Lina07 žal mi je da se ti je to zgodilo...žal mi je predvsem, da si naletela na ljudi, ki ti niso pokazali malo sočutja. Moja izkušnja z Ljubljansko urgenco in oddelkom je bila povsem drugačna, vsi so se res potrudili zame, me poskušali tolažiti in mi dajali upanje za naprej...nikakor nisem imela občutka da sem številka, res ne...
še enkrat - zelo mi je žal da se ti je to zgodilo, drži se user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: abrazija
2.1.2009 15:24:47   
ANITA D.
en velik user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: abrazija
2.1.2009 16:24:33   
lara33
Ja tudi jz sem bila lani-joj kako se hecno sliši 2x na ginekološki urgenci in na oddelkuv LJ- 2 SS in 2x abrazija. Pa sem bila zelo zadovoljna z osebjem. Prvič sem bila prav posebek pozitivno presenečena, ker nisem pričakovala toliko prijaznosti.

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: abrazija
2.1.2009 16:26:25   
lara33
Ja sem pozabila-LIna07 tebi pa pogum in pozitivne misli. Men je to močno pomagalo. Pa sama sebe sem prepričevala, da tako pač je in nimam na to nobenega vpliva. Življenje gre pač naprej user posted image

(odgovor članu lara33)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: abrazija
4.1.2009 9:41:55   
lina07
kaj naj rečem..sem brez besed...vsem res hvala za vse te tople besede....vsak dan je bolje in ko bomo slišali srček bo vse pozabljeno:) drugače sem pa vesela za vse ki ste imele dobre izkušnje z osebjem...jaz žal nisem imela in ne smemo na podlagi ene zdravnice posplošit zadeve... hvala punce in srečno vsem pa čim več pikic:) moja ginekologinja pravi da je letos še več nosečnic kot lani:) lep sončen dan

(odgovor članu lara33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: abrazija
5.1.2009 7:22:22   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lina07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: abrazija
9.1.2009 18:44:55   
mausikaa
glede na to kaj se mi je dogodilo danes res ne vem kaj naj si mislim o KC? Sem odprla novo temo: abrazija -izvidi

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: abrazija
21.3.2009 13:30:17   
bz
lep pozdrav vsem,moja zgodba je podobna vašim z malo razlike.
bom začela kar na začetku,pred točno pol leta sva se z fantom poročila,po poroki ni bilo več tako rožnato,začel se je oddaljevat,vedno več mu je pomenila njegova prvotna družina.januarja letos sem izvedela zame čudovito novico,noseča sem.oba sva bila te informacije zelo vesela,oba sva si želela otroka.v nosečnosti so se vrstili rjavi izcedki,2 krat sem tudi krvavela.v 9 tednu ,ko je bila pikica velika 1,5 cm je srček nehal biti.čez teden dni sem bila naročena na abrazijo,ta teden čakanja je bil zame grozen,4 dni se sploh ne spomnim,le bežno.menda sem bila do moža grozna,polna napadalnosti.in vem zakaj,ker mi ni nudil nobene podpore.11.3. sem imela abrazijo,grozen dan,vendar mi je z moževo pomočjo uspelo nekako prebroditi dan.bil je ljubeč,ljubezniv.drugi dan doma pa spet vse po starem,brez kako si,brez kakršnega koli vprašanja o mojem psihičnem stanju.2 dni nazaj se je odselil k svoji mamici.nimam ne pikice ne moža...moja žalost je neizmerna,vendar upam kjub vsemu,da tudi zame posije sonček.
za vas pa drage dame,želim vam še veliko uspešnih nosečnosti in ljubeče partneje na katere se lahko zanesete.lp

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?