|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Bombing the baby"
26.9.2006 19:37:17   
Anonimen
Cau rr-jevci,

tole pa ni glih povezano s partnerskimi odnosi, ampak z odnosi do tretjih oseb. Sej ne vem, kam nej sploh to temo vkljucim...no pa zacnimo

...potrebujem vas nasvet...in sicer, nasga user posted image  (star skoraj 1 leto) vedno k gremo ven (al na sprehod, al v štacuno), folk non-stop neki po rokcah pa po obrazku šlata...in to s svojimi usranimi rokami...zgodil pa se je tud, da ga je kksna kr kusnla...user posted image vedno, k se to zgodi kr pikce dobim...no, sej je logično k je tamau tko cute pa tko blazno prjazn - se vsem reži, pa jim mižika, pa rokce steguje...
res ne vem, kako nej folku povem, da nej tega ne počnejo. ja je kr mal delikatna zadeva tole...

kksn nasvet bi mi prov prsu


tnx,
jana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Bombing the baby"
26.9.2006 19:42:34   
Anonimen
Jaz do neznanih oseb kar precej osorna ratam.
Enkrat se mi je zgodilo, da je ena ženska (v pekarni) Gašperju dudo iz ust potegnila. Jasno se je mali pritoževal, pol je pa butast gledala. Pa sem ji razložila, da njej tud najbrž ne bi bilo všeč, če bi ji jaz izpulila iz roke telefon, ko bi se ravno s svojim ljubčkom pogovarjala. Pa misli, da ni kapirala.
No, roko na srce, sama sem precej direktna in velikokrat kar povem, da pa otroka naj kar lepo pri miru pustijo. So izjeme, ampak redke.
Jaz svojega mulca branim kot levinja. To je moj nasvet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 6:53:26   
mojamura
no to je moje mnenje:

menim da se nasplošno novopečene mamice preveč bojijo za svojega otroka, če pa si prezaščitniški to ni ok. S tem škodiš le svojemu otroku. Pa tudi če ga kdo poboža, pa nima najbolj čistih rok.......halo, saj pa mora mali razviti imunski sistem....če pa bi nekdo imel rad sterilno čisto, naj da svojega otroka v vitrino, pa mu vsak dan lepo z njega prah spuca...
Otroka bolj čistiš bolj v vato zavijaš, slabše ma ravit imunski sistem in takrat ko pride v vrtec bo res vse bolezni pobral....bodimo malo bolj fleksibilni

Tvoj mali je verjetno tako srčkan, da bi ga kar vsi malo cartali, bodi vesela in ponosna da maš tako zdravega in lepega sina.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 7:59:31   
Anonimen
V Baby centru v NM dela ena simpaticna oseba.. ki je nasga ze prvi mesec obozevala.. ker je bil pac malo vecji, kot obicajni.. in tko je ostalo vse do danes..
No in ko mi pridemo v ta baby center.. ga ona kar pograbi in nosi okoli in kaze igracke in mava midva lepo mir in cajt vse pogledat.. tko da nama to zlo fajn pride..
Ne vem zakaj.. ampak ni mi se kapnilo, da bi ga mogoce lahko okuzila.. mogoce zato, ker je ona tudi meni simpaticna.. in smo bolj toleratni do tistih, ki so nam vsec..

Vcasih mi pa tudi ne pase glih.. ce se kaksna spravi na njega.. in ga napade samo ne glih, ker bi pomislil, da ga bi okuzila.. ampak bolj zato, ker meni ni vsec tisti clovek.. in pol.. mi ni vsec, ce njega gnjavi..
Tko da ne vem kako bi se opredelil v tej temi.. odvisno kdo je tisti, ki se vplete..  

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 8:08:12   
lenika
In potem gre otrok v vrtec in se čudimo, zakaj je tako bolan. Ja seveda, če pa nima razvitega imunskega sistema. Tam pa definitivno ne pazijo kdo in kje se otroka dotika.
Jaz tudi nisem pristaš poljubljanja otrok ( s strani tujcev seveda), če se ga pa malo dotaknejo, se mi pa s tem ne zdi nič narobe.
Pa dajte no, saj ne moremo svojih otrok zaviti v celofan, saj se tudi mi rokujemo z drugimi ljudmi, a ne?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 9:05:20   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

In potem gre otrok v vrtec in se čudimo, zakaj je tako bolan. Ja seveda, če pa nima razvitega imunskega sistema. Tam pa definitivno ne pazijo kdo in kje se otroka dotika.
Jaz tudi nisem pristaš poljubljanja otrok ( s strani tujcev seveda), če se ga pa malo dotaknejo, se mi pa s tem ne zdi nič narobe.
Pa dajte no, saj ne moremo svojih otrok zaviti v celofan, saj se tudi mi rokujemo z drugimi ljudmi, a ne?


Se strinjam.


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 9:38:52   
Anonimen
Sej tukaj ne govorimo o popolni izolaciji otrok.
Ampak vseeno mislim, da nekje more bit meja. Če se mojemu otroku približa človek, ki smrdi po alkoholu ali po cigaretih, je moja reakcija taka, da otroka obvarujem. Enostavno zato, ker tak človek mene odbija. Ali pač katerikoli drug, ki MENI ni všeč. Čisto preprosto.
Je pa res, da če mi je kakšna "teta" simpatična pač tudi pustim, da ga malo poboža.
Pa mislim, da tudi srečkanosečka ni govorila o popolni izolaciji. Jo pa popolnoma razumem, da ji gre to na živce. Ker gre meni tudi. Pač ne maram, da neznani ljudje pulijo otroku dudo iz ust. user posted image  Še jaz mu je nikoli ne vzamem ven na silo, vedno mu rečem, naj mi jo da.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 9:41:15   
kalbo
Najbolj bo, da svoje otroke oblečete v neprodušne skafandre, da nebi slučajno kak bacil zalutal do njih. Pa ženske, a ste čisto zmešane al kaj? Pol bo pa vrtec, vaš otrok pa durh bolan, ker bo doživel bombing vseh možnih bacilov na enkrat in ne postopoma, kot bi to po naravnih zakonih moglo bit.

Dajte že mal pameti v glavo nalit no!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 9:47:03   
Zahi
Res pretiravate.. spomnite se ko ste bili vi otroci.. kaj vse ste v usta dal.. kdo vas je vse prijel za roko.. ipd ipd.

Današnje mamice se mi res zdijo, da pretiravajo. Otroci nič več ne smejo jest.. nič prijet.. nič v usta dat..

potem pa pridejo med vrstnike.. in so cele mesece v bolnicah zaradi bolezni in okužb.

Otrok mora razvit imunski sistem. Razvije ga pa lahko samo s tem, da pač pride v stik z umazanami rokami, da v usta kos zemlje, poje kako stvar na katero bi bil v nasprotnem primeru alergičen...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 9:49:06   
Anonimen
Mene ne moti, če user posted image  šlatajo po rokah. Mi je pa fajn, če prej vprašajo. Saj ji lahko potem obrišem rokice z vlažnimi robčki, a ne? Moti me, če jo kdo hoče kar pograbit ven iz mojega naročja ali jo kušnit na lica. Potem kolikor se da prijazno, a še vedno odločno, rečem, da tega ne dovolim. Čisto tako: "tega ne dovolim". Potem pa naj si mislijo kar hočejo.

Je pa spet odvisno, kdo se zanima za user posted image . Če je to kdo, ki ga poznam in mu zaupam, naj jo mrcvari, dokler mu user posted image to dovoli. Če je nekdo, ki ga ne poznam ali pa mu ne zaupam, potem sem bolj stroga.
Pravzaprav se mi ne gre toliko za možnost okužbe, kot pa za počutje otroka. user posted image  tudi ne paše, če jo kdo ščipa po licih, ji na ves glas prigovarja in sili vanjo. No, sicer itak sama pokaže svoje negodovanje, ko začne tulit. Samo potem imam jaz delo, ker jo moram potolažit.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:02:38   
baguSka
user posted image user posted image  Yeah baby!!! Tocno tko. Jst tud mislm da smo glede medsebojnih odnosov slovencki tocno taki, zato se tud razvija vse v tako smer kot se... In nc cudnga da smo potem sami taki, ce nas ze kot mejhne dojencke zapirajo in varujejo pred vsem kar leze in miga. Pa nej bojo to stirinozne ali dvonozne zivalice.. Al pa samo umazanija, ki jo je itak ze tko povsod dost.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 27.9.2006 18:08:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:13:02   
Anonimen
sej ne gre za to, da bi svojga otroka v vato zavijala. ce bi ga ,ne bi bil tako odporen, kot je (star je 1 leto in je 1.prehlajen). dddd sori, sam mi je pa mal too much, ce mi ga vsakič, ko greva ven ene 10 ljudi po nosu, pa lickih šlata...zgodilo se je pa to, da ga je celo ena stara babica najprej po ličku pobožala in nato rekla:"joj, moram hitro it, sem čist mokra, pa sem tko prehlajena..." zakaj za hudiča bi pa potem moj otrok najebal? a zato ker moram pustit, da vsak naredi z njim karkoli hoče...da ga na ta način socializiram? da mu na ta način okrepim imunski sistem? buče, buče...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:14:02   
Anonimen
poleg tega pa ne gre samo za zdravstveni vidik, ampak mi je to tud blazno moteče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:17:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pa dajte no, saj ne moremo svojih otrok zaviti v celofan, saj se tudi mi rokujemo z drugimi ljudmi, a ne?



Pa potem svoje roke v usta tlačimo, kajne? user posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:21:21   
Anonimen
Pa še to, kako bi vi odreagirali, če bi vas kdo v lička ščipal, poljubljal in prijemal za roke? user posted image  
Jaz bom pustila mojemu otroku, da se bo plazil po tleh in tud kaj v usta nesel, bog pomagaj, sam da mi ga bodo pa popolni tujci prijemali in poljubljali...tud mene ne smejo, torej? user posted image
Gre za to, da bom dovolila da to naredi moja mama, tašča, prijateljica ampak kr ena ženska, ki jo prvič vidim?
Sploh pa novorojenčka lepo prosim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:21:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:22:22   
baguSka
Pa potem svoje roke v usta tlačimo, kajne?


ja itak da ja.. nikol nimamo cist dezinficiranih... ali pac user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:26:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Pa potem svoje roke v usta tlačimo, kajne?


ja itak da ja.. nikol nimamo cist dezinficiranih... ali pac user posted image



Am..če jih ti, prov, jaz jih ne. Mi na kraj pameti ne pride, da bi se obraza prijela, če sem kje zunaj in prijela že ne vem koliko kljuk, rok in bog ve česa še. user posted image  In ko pridem domov ali kam na obisk, mi je prva stvar it roke umit. Stvar osnovne higiene.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:39:04   
Zahi
tole je že stvar pretirane higiene user posted image

pač živimo v umazanem svetu.. če boš gledala česa vsega se dotakneš se ti bo še zmešalo. Tvoje telo je odporen organizem.. preživi marsikatero bakterijo, ki jo poješ tekom dneva, kljub temu da se umivaš po vsakem prijemu kljuke user posted image in ravno te bakterije so potrebne za obstoj imunskega sistema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:42:13   
baguSka
Ahm.. ja ok. Me prou zanima kok ciste mas. Tud ce si jih skoz pucas, se vedno ne bojo ciste. In kaj ko bos mela otrocka?? Jih bos vsakic preden bos otrocka pobozala in mu dudo v usta dala prej z robckom obrisala??? Aha ja itak... Me prou zanima v tisti naglici kako ti bo to uspel... No sej kukr vsak sam hoce.

Tiste ki vas pac dolocene stvari motjo, se pac postavte zase: POVEJTE NAGLAS!! Nej vas ne bo strah!!! Ce vidte da se kdo priblizuje vasmu malcku, ze prej opozorte, nej se ga ne dotika in je stvar resena!! Povejte da VAM to ni vsec in da tega ne pustite. To je to. Ce boste tiho, pomen da vam je to kul in bojo to pac se naprej poceli... Torej: BRANITE NAGLAS ali PUSTITE!!! Druge ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:42:52   
Anonimen
Pa sej niste normalni.user posted image

Jaz tudi ne objemam in poljubljam neznanih ljudi, ki jih srečujem na cesti ali v dvigalu.
A vi to počnete?
Torej, zakaj za hudiča bi potem jaz pustila, da se NEZNANCI dotikajo in poljubljajo mojega otroka?

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:44:47   
baguSka
Torej, zakaj za hudiča bi potem jaz pustila, da se NEZNANCI dotikajo in poljubljajo mojega otroka?


Pa sej ti ni treba!!! Ce ne pustis, pac to povej NAGLAS!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 10:55:03   
Zahi
to kar dovoliš neznancem je čisto druga stvar.. otrok je le tvoj..

pravim pa to, da otroku ne bo nič škodovalo, če ga kdo razen poznanih, malo ogovori, dotakne ipd.

S tem bo ratal tudi bolj zaupljiv. Glede bacilov ipd pa res nebi zgubljal besed...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 11:02:15   
koala
Oprostite prosim, ampak sem že varovala malo morje majhnih otrok, pogosto varujem tudi svojo krščenko, ki je pravi cukerček, pa se še mi ni zgodilo, da bi kdo kar planil k vozičku in začel prijemati ali poljubljati otročkauser posted image . Ne vem no, meni je to čudno.
Hothien, govora je o enoletniku, ne pa novorojenčku.

Če vam ni všeč, pač povej, saj ne prileti z druge strani ceste in direkt v voziček, mar ne.


_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: "Bombing the baby"
27.9.2006 11:12:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

tole je že stvar pretirane higiene user posted image

pač živimo v umazanem svetu.. če boš gledala česa vsega se dotakneš se ti bo še zmešalo. Tvoje telo je odporen organizem.. preživi marsikatero bakterijo, ki jo poješ tekom dneva, kljub temu da se umivaš po vsakem prijemu kljuke user posted image in ravno te bakterije so potrebne za obstoj imunskega sistema



a ni to totalno čudno, da sem jaz, k mam higienno naštudirano v nulo, skos zdrava (od kar nisem več pod stresom; beri služba in tega je ze skoraj 2 leti)...niti enkrat samkrat nisem imela vročine, niti smrkala nisem, niti grlo me ni bolelo...skratka nič

ja in zato ker si po stokrat na dan roke umijem in 2x na dan stuširam, imam ful oslabljen imunski sistem hahahhaha



(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?