|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Cunjice" za nosečnice
23.1.2007 19:23:26   
Anonimen
Živijo dekleta!

No, po dveh letih matranja se je tudi nama nasmehnila sreča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in avgusta pričakujeva svojega prvega sončka user posted image .
Zaenkrat je moje počutje fenomenalno in upam, da bo tako tudi ostalo. Sicer pa čim manj sekiranja in čim več uživanja, da bom o čim bolj lepe user posted image .
Sicer pa mene zanima, če imate kak nasvet gled trgovinic s cunjicami za nosečeke (predvsem okolica Kranja, Bleda, tudi Lj). Kje kaj nakupujete, pa da ne zapravljate kaj preveč? Počasi prehajam v obdobje, ko bolj težko navlečem kaj nase in ne preostane mi drugega, da se podam na pohod po trgovinah.

Pa lepo se imeje in čim več smeha!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Cunjice" za nosečnice
23.1.2007 19:54:55   
TONČI.
Tko, v naštetih krajih so cune za znoret drage. Pojdi raj v Avstrijo, kjer so veliko ceneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 20:27:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Cunjice" za nosečnice
23.1.2007 21:10:30   
eya
Čestitke za nosečnost!


Jaz sem tudi kupovala v H&M, samo v ljubljanskemu nimajo oddelka za nosečnice-imajo ga v Ce in Mb.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Cunjice" za nosečnice
23.1.2007 21:55:36   
cicido
Ravno sem gledala bodoce mamice, kako so lepo oblecene v katalogu QUELLE. Mas sajcke od 12 eur naprej, srajcke in tunike od 19 eur dalje ter hlace in krila od 29.90 naprej.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Cunjice" za nosečnice
23.1.2007 22:58:52   
zima07
Najprej čestitke za user posted image user posted image !!

H&M v Ljubljani-nima sicer oddelka za nosečnice, imajo pa veliko izbiro zelo elastičnih majic, ki so zelo dolge-meni so bile pred nosečnostjo vedno predolge, sedaj v 41. tednuuser posted image  pa mi še vedno trebuh prekrijejo... Imajo pa tudi zelo fajn modele elastičnih in športnih hlač, z visokim pasom ali pa pasom samo za zavezat-pod trebuhom-tudi te jaz še danes nosim (nosečniške kavbojke iz Popka me pa tiščijo kot user posted image )... Cene so pa v H&M itak full ugodne...

Velik sreče in LP!

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "Cunjice" za nosečnice
24.1.2007 11:54:17   
Anonimen
Jaz sem kar nekaj majic kupila v Espritu, imajo dolge modele, kupila sem eno številko večje obleke. Sem čisto pri koncu pa še vedno lahko nosim, zelo zadovoljna.
Fino je, če lahko nosiš kakšne obleke od moža (če nimata preveč različnih postav). Jaz nosim predvsem njegove sp. majice - sva kupila Craftove sp. majice (športno perilo, prodajajo v Promontani), ki so tudi že v osnovi daljše. Se obnesejo super.
Doma pa itak nosim njegove majice, trenirke lahko nosim svoje - pod trebuhom.
Meni zdaj v pozni nosečnosti bolj pašejo hlače pod trebuhom, tako da počakaj z nakupom poletnih oblačil. Takrat je itak fino kazat trebuh. Tam nekje od 5. do 8. meseca so mi pa bolj ugajale hlače čez trebuh. Nisem pa kupovala novih hlač zdaj na koncu, se da čisto potrpet s tistimi čez trebuh. Samo pazi, da ne bodo imele preozek rob pod elastiko.
Kar fine stvari se da kupiti v Kepici v BTC-ju, sploh v času razprodaj, ker so kar dragi. Drugače pa delajo hlače za nosečnice v Leny-jeansu (iz Tržiča), menda jih prodajajo v trgovinah Biba (Mercator Center Kranj, nekje na Planini v Kranju); nisem sama preverila, to je informacija iz druge roke. Res je, da se splača zapeljat do H&M in C&A v Celovcu. Je najbolj ugodno.
Srečno!

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "Cunjice" za nosečnice
24.1.2007 12:19:57   
Mesečnica
Jaz sem vse stvari zaenkrat kupila v Popku v LJ (od magistrata malo naprej proti tržnici), pa sem ful zadovoljna. Res pa je, da so mi zaenkrat hlače v pasu še malo široke, saj sem šele nekje na koncu 5. meseca. Všeč so mi njihovi modeli, cene se mi tudi ne zdijo pretirane, pa še izdelke šivajo pri nas (kar se mi tudi zdi pomembno, je treba podpirati naše proizvajalce).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: "Cunjice" za nosečnice
24.1.2007 18:52:34   
Putka
Če si z gorenjskega konca, se ti najbolj v HM v Celovec splača zapeljat. Še jaz sem se, pa sem iz LJ. Kar dobiš v naših trgovinah je precej drago. Jaz sem s hlačami iz HM super zadovoljna, jih praktično vsak dan v službo nosim (vržem v pralni stroj, praktično ne likam za 35 EUR). Sem pa zadnjič na razprodaji v Premaman (nova trgovina v Emporiumu namesto Mothercare) kupila žametke za 45 EUR (že znižano), pa so precej neuporabne (elastika ob strni takoj razvlečena, spredaj se gubajo, zadaj jih dol vleče..)
Zgornje dele pa lahko kjerkoli kupiš, sploh jopice in majčke na preklop (z vrvicami in podobno) so super, ker s trebuščkom rastejo.

Putka

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: "Cunjice" za nosečnice
25.1.2007 21:04:48   
lunca2
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
H&M ima kar solidne cene in tudi lepše stvari. Spodnje perilo pa sem kupila v Ljubljani v trgovini popek.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: "Cunjice" za nosečnice
26.1.2007 19:59:10   
Strawberrie Cherrie
Največ stvari imam iz H&Ma in C&Aa, po večini iz kakšnih special price iz Avstrije, tolk da sem za nosečniške cunjice zapravila največ 150EUR -> edinole eno oblekco, ko sem jo nosila avgusta-zaćetku septembra sem si dala delat, takšno nosečniško ampak xxs, da mi je bila pravuser posted image , pa me je tut ful poceni prišla - 10EUR za blago, pa nekaj malega za teto šiviljo.

Pokukaj pa kaj tudi po netu - dekleta prodajajo skoraj čisto nove nosečniške stvari in to zelo poceni - razen če nimaš neke bajne plače, jaz na tvojem mestu ne bi hodila po teh fancy nosečniških trgovinah, te ful olupijo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: "Cunjice" za nosečnice
26.1.2007 20:59:05   
Liona
Jaz sem danes nabavljala v Bibi v Kranju. Glede na to, da sem že dvoje hlače kupila v Ljubljani (Kepica in Baby center) lahko rečem, da ima omenjena trgovina precej ugodne cene. In luštkana oblačila. Jaz sem se za zimo oblekla, spomladi pa bom nabavila verjetno še kakšno krilce in obleko ter mogoče kakšne lahke hlače. Majic pa sem tudi nekaj nabavila v Espritu (so daljši modeli) in bodo zdržale do konca. Upam user posted image .

Lep večer in lahko noč

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 21:03:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Liona)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?