|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ..obiski in bivše tašče
21.9.2009 14:42:14   
KRISSY
Koliko bivše tašče vidijo vnuka?
midva sva sedaj kakšen mesec narazen. in tašča (ki gre meni zelooo na živce) bi rada na 2-3 dni vidla (imela) tamalga - star je leto in pol. pride na obisk za 1-2 ure ene 2-3x na teden.. sicer se z mojimi starši razume, tud midve večjih problemov (še) nimava. ampak me moti da tolikokrat pride in hoče kam z njim it..
tamau z atijam ni nič, ker pač midva še ne govoriva in on pravi da dokler ne bo imel avta in sedežka nau nč. bi še bli drugi načini (živimo 10 min narazen), ampak.. pač njemu to še ni potegnil. in je tašča rekla da bi ona odpeljala tamauga domov ( k atiju, ki skupaj živijo). sicer se oni tud sploh ne razumejo.. zakaj.. to je dolga zgodba, ki je nebi razlagala.. ji je tud on reku da ni treba tamauga prpelat, da bo že on sam poskrbel za to (je ponosen ko strela). in sm ji jaz tud rekla da se s tem da ga ona  odpelje k njemu pa absolutno ne strinjam. da je to najina stvar, kdaj se bosta onadva vidla. pa tud rada bi da se on sam mal potrud pa pride do svojega otroka...

skratka, kolikokrat se vidijo vaši otroci z bivšimi taščam? koliko se pa vidijo z svojimi očeti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ..obiski in bivše tašče
21.9.2009 15:03:34   
*alja*
Mogoče ji pa daj malo časa, da se privadi da več niste skupaj. Verjetno ima rada otroka in se še ne zaveda da vidva več nista skup.

Reči da se morata zmenit za dan in uro kdaj bo prišla, da ne more samo tak hodit. Napišita nekam dneve in uro pa naj se igra z otrokom pa tebi mogoče malo olajša delo.


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ..obiski in bivše tašče
21.9.2009 15:03:40   
ronja
Nimam sicer bivše tašče ampak kljub temu, da imam svojo taščo rada, si je ne bi želela gledat vsake 2-3 dni. Meni se zdi 1x na teden več kot dovolj.

očetu stikov ne bi omejevala, tudi če ne bi bila skupaj, tašči pa mislim, da bi jih v vsakem primeru, ker če bi bilo po njeno, bi bila kar ves čas tu ali pa starejša pri njihuser posted image .

Tudi sama mislim, da se morata sama zmenit kdaj in kako bo prišel po sina, ne pa da gre to prek posrednikov. Razložita ji, da se bosta že zmenila, da naj ne skrbi in da bo ati videl sina, brez skrbi.

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ..obiski in bivše tašče
21.9.2009 15:18:52   
gita10
Moja tašča bi imela dostop do otroka vendar v mejah normale in otroka bi ji vozila jaz nebi ji dovolila da ona prihaja k meni, ker pri meni v bistvo nima kaj iskati. Nikoli pa ji nebi prepovedala stikov ker vem kako ga ima rada in da živi za njega isto kot moja mami, ki bi se ji zmešalo, da ji nekdo prepove stike z vnukom.

Kar se pa očeta tiče pa mogoče malo počakaj da se zadeva umiri.  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ..obiski in bivše tašče
21.9.2009 16:20:43   
ksenija12
Nikjer ni pravila, kolikokrat in kdaj, ampak zakaj bi odklanjala nekoga, ki hoče dobro tvojemu otroku? verjetno je navezana na vnučka..pa naj ga vidi, si boš ta čas malo odpočila in imela čas zase. Saj tudi otroček je najbrž vesel babice.

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ..obiski in bivše tašče
21.9.2009 19:39:00   
Splišni
Ti očeta otroka ne moreš prisilit, da bo prišel po otroka. Kja bi ti rada je eno, realnost pa nekaj drugega.

Če so razmere pri tašči doma v redu, potem bi se jaz domenila, da v času, ko naj bi oče sicer imel otroka, pride ona ponj in ga za tisti čas odpelje k njim.

Če bi se mi tako zdelo v redu za otroka, seveda. To pomeni, da je pri tej familiji vse v redu, da ji zaupaš, in da se otrok tam dobro počuti.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ..obiski in bivše tašče
21.9.2009 19:42:56   
Anonimen
Ne podiraj mostov po nepotrebnem.

Babica ostane babica in ce se z otrokom lepo razumeta, toliko boljse in dobrodoslo. Postavi meje, ki bodo racionalne in koristne in ne bodo temeljile na tem, koliko gre ona tebi na zivce.

(odgovor članu KRISSY)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ..obiski in bivše tašče
22.9.2009 9:28:12   
ronja
sicer se oni tud sploh ne razumejo.. zakaj.. to je dolga zgodba, ki je nebi razlagala..

Spišni, meni se to ne sliši kot v redu razmere... Očitno majo še precej masla zadaj...

Mič, no, je pa razumjivo, da si je ne želi 3x na teden gledat... To ne pomeni, da hočeš pretrgat stike, samo da imaš pa nekoga 3x na teden na obisku, je pa nekaj drugega, sploh če ji gre na živce... Skratka samo omejit stikeuser posted image , ne pretrgat. Naj gre kdaj ona kam z malim, kdaj pa naj pride na obisk, ni pa treba da je to po parkrat na teden, če tebi ne paše (meni tudi ne bi).

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ..obiski in bivše tašče
22.9.2009 10:41:55   
oka
Veš koliko je bivših tašč, ki vnukov niti ne povohajo in koliko je "aktualnih" tašč, ki se tudi ne zmenijo za vnuke. Meni se zdi lepo, da ga rada vidi in v končni fazi si ti imela spor in razhod s svojim partnerjem in ne z njo. Najprej ji daj čas, da se privadi na dejstvo da sta zdaj z njenim sinom ločena in da zaradi tega ne bo prikrajšana za vnuka. Ker po mojem jo je tega najbolj strah, da bo zaradi vajine ločitve izgubila vnuka. Potem pa se lepo pogovori z njo kdaj in kolikokrat naj ima stik z vnukom.

< Sporočilo je popravil oka -- 22.9.2009 10:42:20 >

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ..obiski in bivše tašče
22.9.2009 10:48:46   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

sicer se oni tud sploh ne razumejo.. zakaj.. to je dolga zgodba, ki je nebi razlagala..

Spišni, meni se to ne sliši kot v redu razmere... Očitno majo še precej masla zadaj...



Ja no, potem pa otroka ne bi tja dala, sigurno da ne. Babica gor ali dol.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ..obiski in bivše tašče
22.9.2009 13:30:16   
KRISSY
Ne sej ne da bi podirala mostove. samo zanima me kako imate ve urejene te stvari, ker pri nas je zaenkrat tako da ona kr pride.. jest nej pa svoje plane pol spreminjam zarad tega. verjetno je res mal premal časa minilo, morajo stvari dozoreti, ampak useeno.
na živce mi že gre da so vsi okoli mene pametni ( moji in tašča+tast) glede vzgoje, kaj je prou in kaj ne kar se tamalga tiče. sej je blo prej tud podobn.. ampak zdj me tolk bol zadane. in valda da kadarkol pride je men moreče in kaj pametuje.
pa razmišlam v tej smeri, da ko bova mela z bivšim stike urejene, bo tako ali tako ne vem kolk dni na teden z njim. in kaj a to pomeni da so pa še pol dnevi na teden ko je pa z bivšo taščo..?user posted image   ja sej je fino da mam mal časa zase.. ampak useeno čez teden sem lahko z tamalim ene 4 urce na dan, potem je pa samo vikend tak ko sva lahko cel dan skupaj. od tega bo eden v vikendu od atija.. predvidevam... ah ne vem.. težko mi je zarad vsega skupaj..

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 13:33:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KRISSY)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ..obiski in bivše tašče
22.9.2009 17:29:01   
Žaži
Jaz bi se z njo vsedla in se pogovorila, da sedaj pač vidva več nista skupaj in tako kot se mora on najaviti kdaj bo po otroka prišel, naj bi se tudi ona in da želiš, da se dogovorita za neke določene dneve in ure, pa to recimo samo enkrat teden in včasih kaj po dogovoru, vendar vedno s predhodno najavo.
Je pa nekako tako, da se seveda z očetom otroka moraš dogovoriti sama alii preko CSD kateri so njegovi dnevi in vikendi ter počitnice in otrok naj bi se z njegovo stranjo družine videval v "njegovem" času in se nikakor ne ureja še dneve dedkov in babic.
To je sedaj nekako tako, kot da bi tvoj bivši imel otroka naslednji vikend in bi tvoja mama šla takrat tja in zahtevala dve uri sama z otrokom. Pa tega najbrž ne bo naredila. In če dobiš ti skrbništvo (kar ga itak boš oziroma ga že imaš) tudi ti lahko določaš kdaj in s kom bo tvoj otrok, ne more si kar tašča izmišljevati po svoje.
Je pa res, če je zelo na vnuka navezana in jo ima tudi on rad, se potrudi, da te vezi ne bosta izgubila, četudi je ne prenašaš najbolje. No, slednje je lažje reči kot nareditiuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ..obiski in bivše tašče
23.9.2009 12:27:32   
dory
Naša nesojena tašča in tast svojega vnuka nista videla niti enkrat. Ker sta izhajala zgolj iz dejstva, da je ta otrok oz. moja odločitev,da otroka obdržim, njunemu sinu uničlo življenje, zato nista nikol niti pokazala interesa,da bi ga vidla. Tko da imamo pri nas samo eno babi in samo enega dedija, ki mu dajeta ogromno ljubezni in topline, kar mi je tudi bistveno. Ljubezen se meri v dejanjih in ne v besedah :)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ..obiski in bivše tašče
30.9.2009 9:25:16   
Anonimen
Moja bivša tašča pride po malega vsak drugi vikend. Ubistvu ima ona te stike, ki naj bi jih imel njegov oče. Je bla včasih ful zlobna do mene, sam se je pol ohladila, ko ji je tast odpru oči, da sm jst mati otroka in da jst odločam kako in kaj. Sicer takrat ko sva šla narazen je blo še pol leta vse na horuk, pol sm pa popenla in prekinla stike za 8 mesecev (ni šlo drugače, ker je bla res katastrofa). No, in od takrat se da pa vse zment. Me upošteva, sodeluje ne samo pri dobrih stvareh ampak tut ko ga je potrebno kej okarat. Ma včasih tut kak trapast izpad, ampak kdo ga pa nima? Sej smo menda vsi krvavi pod kožouser posted image . Pa tut če pride do situacije, da ona naprimer nima časa, ga komot pride iskat kdaj drugič in če naprimer jst kdaj rabim pavzo al mam pa gužvo in je moja mami zasedena, mi rada priskoči na pomoč.Tako, da ti svetujem, da se skupaj vsedeta in razčistita kdaj so obiski. Verjemi mi, da bo pa tut tebi kdaj pasal, da je mal pri njej in boš imela čas samo zase.

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 30.9.2009 9:26:28 >

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ..obiski in bivše tašče
30.9.2009 15:18:34   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: KRISSY
Koliko bivše tašče vidijo vnuka?

Prej smo prakticirali obisk enkrat mesečno (jaz pri njej ali ona pri meni), sedaj pa enkrat letno. Če sploh.

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ..obiski in bivše tašče
30.9.2009 15:20:07   
ronja
kaj je razlog za ohladitev?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?