|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ???
2.1.2006 16:17:35   
pupiqa
Pri meni pa je zadeva taka: jem tabletke (cliest) ze skoraj 2 leti (pred njimi sem jemala logest pa mi niso ustrezale) 14dni nazaj pa se 4 dni po M (ki je bla skoraj neopazna - minimalni izcedek zadnja 2 dneva) zbudim v "luzici" rjavo rdecega izcedka. klicem G in ji vse povem, mi rece da je bil verjetno SS. Naredimo test cez 3dni ( + ) uz pa pokaze pikico.. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image izcedek pa me nece zapustit.. danes se je se povecal. spremljajo ga pa ostre bolecine v predelu jajcnikov :( jutri grem sicer na pregled pa me vseeno zanima ce ima katera kaksno idejo kaj se dogaja zmano..
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ???
2.1.2006 17:48:07   
KMALU

Tole je malo sumljivo in se mi ne zdi, da kaze na kaj dobrega.
Nocem te strasit, a tudi meni se zdi, kot da je to ss.
Test ti tudi po splavu lahko se vedno kaze +, saj so nosecniski hormoni se vedno prisotni v telesu...

(odgovor članu pupiqa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2006 19:59:20   
Sulfinija
Ojla!!!!

Tudi meni se je v šestem petem tednu prikazal tak rajvkast izcedek,zaradi katerega sem 1.teden ležala v bolnišnici.V sedmem tdnu je najini user posted image utripal srček,dobila sem zraven k spasmexu še dabraston vendar se kljub temu izcedek ni končal,v osmem tednu pa je najini pikici nehal biti srček in sem morala na abrazijo.SS se je začel kar na ginekologovi mizi,ko sem šla na abrazijo.Me je lepo ščistil sam do konca in sedaj bi morala dobit M pa je še vedno ni.Ha mogoče pa se kaj dogaja.
Tudi jest te nočem strašiti vendar pri večini tak izcedek ne prinese nič dobrega ni pa seveda nujno,da bo kaj narobe,kajti ene krvavijo skoraj celo nosečnost in pač donosijo.Bo naredila mati narava pač svoje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 20:37:37   
Anonimen
Ne vem, če sem prav razumela. Ti sedaj ješ tabletke in si poleg njih zanosila? user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 21:17:41   
KMALU

Blacky 0,1% je takih...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 12:08:48   
Sulfinija
Blacky!!!!!

V bolnici sem dobila tabletke spasmex in pa dabraston,da pomaga ohranjati rumeno telesce.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 17:17:23   
pupiqa
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

SS se je začel kar na ginekologovi mizi,ko sem šla na abrazijo

jst pa na pregled user posted image   ohja bo ze bols.. user posted image drugac pa hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 17:18:11   
pupiqa
in pa: Blacky ja, prav si rezumela user posted image

(odgovor članu pupiqa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2006 23:49:48   
Anonimen
Ojej, to pa je pravi shit. Javi nam, kako si uredila, kaj je rekel g.?

(odgovor članu pupiqa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?