|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.7.2005 20:46:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa men se bo utrgal
2.7.2005 20:53:29   
HuAnita
meni je to začela delati pri 5m, zdaj se je končno malo uneslo... Malo.
Rasli so ji zobki, krče še ima občasno, prevroče ji je iblo velikokrat, premokra plenička, hude sanje... Milijon razlogov, a ne? :zmeden2: Na koncu si samo zmeden in 'scagan'...
Nič nisme pomagala, a ne?:ups:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa men se bo utrgal
2.7.2005 21:03:49   
corfu
Nimam pojma, kako naj te potolažim...enkrat bo boljše! Mogoče jo matrajo zobki:zmeden:... A pred tem obdobjem, ti je pa lepo šla zvečer spat? Koliko pa ti spi čez dan?


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa men se bo utrgal
2.7.2005 21:06:23   
Pilar
Po moje: ne jo pustit, da joče sama. Pojdi do nje, jo pusti v psteljici, sam jo božaj, cartaj, ....sam ne jo pustit same.

Mogoče sfaljen nasvet....mogoče bodo druge več in bolj pametno napisale.

Verjamem, da si na koncu s živci. Srečno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.7.2005 21:13:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa men se bo utrgal
2.7.2005 21:16:26   
Ajnaa
Pri meni isto. Ravno ta mument se dere. Meni je hudo pri srcu, ampak vse skupaj presega že vse meje. Do sedaj je lepo spala, sedj pa ko jo zvečer (ko mi na dojki že trdno spi) odložim v posteljico, ona v jok. In to ponavljamo tam do dve uri.
Poskusila sem tako, da je nisem dvignila iz posteljice, da jo le božam, ji pojem, ampak ona se dere dokler je ne dvignem.
Danes sem se odločila, da jo pustim samo, vsake 5 min pa grem k njej, jo caa. minuto božam, ljubčkam, ...
Ena mi je svetovala, da je to pri njej delovalo. Upam, da bo tudi pri nas, ker kolkr jo imam rada, se cartava in je več ali manj vse po njeno, res ne morem hodit zvečer ob 8 z njo spat, ker je to edini čas, ki ga imam za manjša opravila po stanovanju in za mojega dragega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa men se bo utrgal
2.7.2005 21:20:00   
corfu
moja babi je znala rečt, vsaka stvar sm en čas trpi, in pa, vse enkrat mine...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa men se bo utrgal
2.7.2005 23:18:40   
muki
Pri nas sem rešila ta problem s pleničko, na katero sem si izbrizgala malo mleka in jo položila zraven malega v posteljico. Ker je vonjal moje mleko je verjetno imel občutek, da sem tik poleg njega in je spal naprej. Ponavadi mi je itak zaspal že na dojki in sem naredila samo premik v posteljo.
Mogoče bo pomagalo še kateri....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa men se bo utrgal
3.7.2005 8:07:26   
Anonimen
Tako se dogaja v tem obdobju. Če jo boš pustila, da se joče oziroma nauči, kako zaspi sama, boste najbrž vsi (s punčko vred) prespani in dobre volje čez dan, drugače pa... Jaz bi in sem tako naredila (čeprav je blazno hudo) in bi še enkrat. Seveda pa moraš biti prej prepričana, da je s punčko vse v redu, da ni kaj bolana.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa men se bo utrgal
3.7.2005 14:27:22   
rainbow
Mislim, da ste v tem obdobju, ko se lahko :duda: počasi nauči zaspati sam, jaz vedno propagiram Otroško spanje-brez joka v sanje, knjiga, ki je meni zelo pomagala pri prvi, res pa je, da mi je to bilo od vsega najtežje in najbolj naporno, prvič, da je zvečer sama zaspala, torej brez nošenja, hranjenja, z dudo ali prstkom (mi smo imeli oboje), in da je kasneje ponoči tudi ko se je zbudila, nazaj zaspala brez zgora omenjenih stvari. Zdaj me čaka to še pri drugi:grrr:

Prva stvar, ki to jo svetujem, da jo daš v posteljo, ko je zaspana, a še ne spi, tako da se nauči zaspat v postelji, ne bo lahko, tudi ne hitro uspelo, a počasi bo šlo, samo VELIKO POTRPLJENJA moraš met; pa ne je pustit se dret, ker se ti bo razbudila; ponovi magari stokrat: zibaš, skoraj že spi, daš v posteljo, počakaš

:rozica:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa men se bo utrgal
4.7.2005 12:02:04   
Bogdana
Kako pa naj to naredim enoletnemu otroku, ki se non stop vstaja. Komaj ga položim v posteljo, pa se že v trenutku vsede in nato tudi vstane. Bojim se namreč, da se ne bi prekucnil preko posteljice. Če sem pa zraven v sobi pa spet ne gre?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa men se bo utrgal
4.7.2005 12:22:49   
Anonimen
Zraven postelje podloži kakšne blazine, da se ne bo udaril, če bo padel. Pa zvis ven iz sobe. Starejši kot je, težje je.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?