|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep, bolečine, manj gibov, PA ŠE VEDNO NIČ!!
27.10.2005 16:32:20   
AKŠ
ojla punce - rabim vaše mnenje....

torej smo šli čez rok (4 dni). Ponoči se mi je po vsej verjetnosti odluščil čep, ker sem imela na perilu kar lepo količino sluzi, ki je bila rjavkasto obarvana. Tudi nekaj krčev je bilo ponoči, ampak nič pretiranega, tako da se nisem preveč razburjala, saj vem da lahko traja še nekaj dni po odluščenju čepa, da pride do poroda.
 
Zjutraj je bilo stanje isto, le da me je začel kar konkretno boleti še spodnji del trebuha, prav tako pa se je malo bitjece v meni umirilo (prej je bilo zeloooo gibčno). Ker me je zaskrbelo sem se odpeljala da porodnišnice, kjer so mi naredili samo CTG in me poslali domov, saj naj bi bilo vse OK. Nazaj naj bi se prišla pokazat čez dva dni. Mene pa skrbi, ker imam še vedno rjavkast izcedek, medtem ko gibov tekom dneva nisem naštela 10 - daleč od tega....kaj naj naredim? Imam pa trebuh kar večino časa otrdel. V porodnišnici so me potolažili da je to normalno in da se vse skup samo prpravla...
 
Prosim za pomoč......ima mogoče še katera takšno izkušnjo? Sem kar zaskrbljena....predvsem zaradi gibov....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čep, bolečine, manj gibov, PA ŠE VEDNO NIČ!!
27.10.2005 16:44:42   
jazz
Pa so te vaginalno tudi pregledali? Si že kaj odprta? Če je ctg bil ok.,potem po moje ni panike...proti koncu se vsak pikec malo umiri! Ne vem pa kako je res s tem čepom...spomnim se da je meni voda odtekla ob polnoči,čep pa se mi je odluščil šele naslednji dan okrog enih popoldan...rodila sem 18,15h. Če se ti bo zdelo sumljivo nič ne odlašaj,ti kar pojdi pa če te še trikrat domov pošljejo...naj pride kaj narobe,te bodo pa k.user posted image zakaj te ni bilo blizu!!!!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čep, bolečine, manj gibov, PA ŠE VEDNO NIČ!!
27.10.2005 16:53:12   
AKŠ
vaginalno me je pogledala pred štirimi dnevi in sem bila baje še čist zaprta.....(naredil so mi amnio), pa tud plodovnica je bila čist čista....


(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čep, bolečine, manj gibov, PA ŠE VEDNO NIČ!!
27.10.2005 16:54:10   
fipi
Meni se je čep odluščil v petek, rodila sem šele naslednji četrtek, tako, da glede čepa ni panike. Rjavkast izcedek pa sem po odlušču čepa imela do poroda vsak dan. Kar se tiče otrokovih gibov, pa ni vedno tako, da se tik pred porodom umiri. Moj je veselo brcal dve uri pred porodom in to kar konkretno ni in ni se umiril, prav čudno mi je bilo, ker celo nosečnost je bil pravi zaspančekuser posted image .

Jaz bi na tvojem mestu se še enkrat šla pokazat v porodnišnico, sploh pa, ker še danes nisi naštela 10 gibov. Pa povej v porodnišnice, da se ful slabo počutiš.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čep, bolečine, manj gibov, PA ŠE VEDNO NIČ!!
27.10.2005 17:14:16   
PiaM
Pokliči v porodnišnico in povej, da ne prešteješ 10 gibov.Mogoče bi bilo bolje, da te obdržijo not. Vso srečo!user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čep, bolečine, manj gibov, PA ŠE VEDNO NIČ!!
27.10.2005 18:11:03   
SashaB
Jaz bi tudi šla nazaj in povedala da ne preštejem 10 gibov ter da je trebuh stalno trd. Povej da se ne počutiš ok. Pa naj te fino pregledajo.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.10.2005 19:02:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SashaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?