|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 12:20:12   
PREVARANA
Ko sem prebrala na tem forumu zgodbo o prevarani ženi, me je to navdihnilo k pisanju moje zgodbe. Pred dvema letoma, se je men zgodilo podobno kot že marsikateri od vas. Mož me je varal, se odselil k drugi, jaz sem ostala sama z 1-letno hčerko. Moram reči, da mi je bilo več kot hudo. Začela sem razmišljat, kaj sva naredila narobe. Ja prav ste prebrali...napisala sem SVA. Prvo sem začela iskat napake pri SEBI, šele potem pri njem. Sexala sva enkrat na mesec, ker meni ni bilo do tega. Mož si je pa želel sexa. Ja in?? Kaj sem pa pričakovala?? Poiskal si je drugo, ki ji je bilo do spolnosti in zaljubil se je. Žene včasih nočemo razumeti, da so to enostavno stvari, ki se zgodijo v življenju in katerih ne moremo preprečit. Ko sem videla, da ne ljubi več MENE, ampak NJO, sem ga pustila, naj gre, brez scen, brez žaljivk...še srečo sem mu zaželela. Nisem ga hotla imet za vsako ceno ob sebi, ker sem se zavedala da ljubezni že dolgo več ni, brez ljubezni pa noče noben živeti. Prodala sva stanovanje, sva šla vsak na svoje. Zdaj imava super odnos, on je še vedno z njo, jaz pa sem pred kratkim tudi spoznala svojo srečo. In vprašam se, kaj bi se zgodilo, če bi hotla zadržat za vsako ceno...narazen bi šla čez par mesecev, ali leto ali par let. Če ne bi tistokrat trezno razmišljala, tudi zdaj v mojem življenju ne bi bilo tako kot je. Zato pa je moje mnenje, da so žalitve in napadanje ljubic samo znak slabosti, maščevanja in prizadetosti. Najina hčerka bi sigurno bolj trpela v zakonu brez ljubezni, kot zdaj, ko pride po njo in preživita lepe urice, midva pa tudi spijeva kavico in se velikokrat pogovarjava o tem, da pač nisva bila za skupaj.
No samo tolko, če se je še kdaj komu kaj takega zgodilo...:) Boljše je ne zgubit glave in dostojanstva.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 12:22:49   
rija
Bravo za VAJU oz. vas!

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 12:30:53   
Erdbeere
Vsaka čast ...malo je takih...:bravo:

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 12:33:56   
nesrečna
Bravo PREVARANA :bravo::bravo:, ko bi vse ženske tko razmišljale kot ti, bi bilo veliko manj nesrečnih zakonov. Poznam primer prijateljice, ki je klicala moža in mamo ljubice in ljubici delala scene na javnem mestu. In sploh se ni zavedala, da je naredila ravno kontrareakcijo, mož je zarad tega še bolj ni maral. Ona pa je mislila, da ga bo tko dobila nazaj. Pol sta se pa tako sprla, da se na sodišču nista mogla zmenit ne za otroka in ne za premoženje. In kdo je zdaj tu zmešan??:(

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 12:37:04   
PREVARANA
Bistvo je to, da moža ki me ne ljubi NOČEM, ker življenje ko mož uhaja od bajte, zato ker mene ne more gledat, ne vodi nikamor. Oba sva pol nesrečna. In enemu in drugemu lahko uide kakšna priložnost za boljše življenje. Midva sva naredila tako in vem, da sva naredila prav. Moj bivši mož, še mi je včeraj rekel, da je ponosen name. Jaz tud nase.;)

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 12:51:31   
PREVARANA
Zanima me, če se tud kateri od vas zgodilo kaj podobnega in kako ste situacijo prenesle ve? :)

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 12:59:05   
dory
ja ja..dozvela in poslala nekam...sam glih takrat se je po nesreci spocel se otrok..hotu naju je spravit s poti..kaj cem bit vesela in ohranjat stike? cimdalj tem bols :)...

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:03:51   
rija
Upam, da nikoli...

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:15:11   
zoya_
prevarana, če bi od mojga:love: bivša tko razmišljala kot ti, bi imeli vsi skupaj manj problemov... Tako je pa mene spljuvala vse povsod tudi pri njegovih starših in sedaj sem jaz kriva za vse...:zmeden2: No pr nas je bila samo ta razlika, da sta že bila v postopku ločitve... Pol je tu še vse bolj neumno

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:19:14   
PREVARANA
Stvari se vedno umirijo, ker se morajo. :)Tudi ti Zoya nisi kriva, ker je to odločitev VSAKEGA POSAMEZNIKA. Po moje je šlo pri tebi samo za ZMAGO...grozni so taki ljudje, zame čist egoistični. Ta žena ne bi bila nikoli srečna ... sicer pa s tolko podlosti in zlobe tudi zdaj ne more biti. Želim ti srečo.:)

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:20:48   
PREVARANA
ja, zaradi nerazsodnosti in maščevanja lahko pride velikokrat do tragedije, pol se pa sprašujem, kaj nisem to in kaj nisem ono. Prej je treba razmišljat.:(

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
4.7.2005 13:20:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PREVARANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:23:58   
PREVARANA
Ja imaš prav. Mene pa je zgodba od vejice ZAKAJ JE ŽIVLJENJE TAKO KRUTO navdihnilo k mojemu pisanju oz. k moji zgodbi.:)
Od partnerja dobivaš in daješ...kot tega več ni, je čas, da gresta vsak svojo pot, ne glede na to je otrok majhen ali velik, ne glede na to, če imaš bajto, avto in jahto na morju. Materializem ni osnova za skupno življenje, v življenju obstajajo stvari, ki so veliko bolj pomembne.

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:30:00   
zoya_
prevarana, ja namesto da bi gradila dober odnos, ker imasta se dve hčeri, je srala in srala, sedaj se je umirila, samo mislim, da ji nikoli ne bova mogla popolnoma zaupati, ker bova vedno čakala na tisti izbruh...

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:30:48   
Pupica
Citiram:"Zato pa je moje mnenje, da so žalitve in napadanje samo znak slabosti, maščevanja in prizadetosti.":bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
o trpljenju otrok zaradi tega ker se starša na smrt skregata in si ne moreta niti v oči pogledati je pa itak zgubljanje besed. Poznam žalosten primer, ko so se še tretje osebe vtikovale, grožnje in stave da oče ne bo videli otroka.Ni minilo nekaj časa, pa očitale očetu, da ne vidi otrok. Ja mislim halo???
A prej grožnje da ne bo videl, potem pa joj kakšen si da ne vidiš otroka.Pa tle b jest mamice dala mal k psihologu na kak pogovor!

Jaz bi dodala ne samo ljubic, tudi tistih naslednjih oseb, ki pridejo v njegovo življenje. Kod da imam jaz kaj pri tem, če se nista razumela a d d d d :smajlikizavijazočmi:

Evo en kup :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za tebe!In želim ti da je bil razpad veze ena krasna priložnost da spoznaš osebo, ki je narejena ravno za tebe!!!!
:rozica:

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:46:42   
ronja5
:bravo::bravo::bravo: PREVARANA

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 13:50:26   
mamsi
Za tako zrelo razmišljanje, kot ga premoreš ti, je potrebno veliko srce in močna samozavest. In res je, nobenemu ne delaš usluge, če obtožuješ parnerja, ker ne čuti, kakor bi si sama želela, še najmanj sebi.

Bravo še enkrat in lep vzgled si vsem, ki so ali še bodo v podobni situaciji.;)(čeprav tega kljub vsemu nikomur ne privoščim)

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 17:36:44   
Pia73
Meni se kaj takega ni zgodilo, srčno pa upam, da bom oz. bi ravnala vsaj podobno kot ti, če se mi bo to kdaj zgodilo. To je moja želja. Ukrepati premišljeno.

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 20:07:12   
dory
pupica..ne misli,da mam kej proti tebi..sam ko te berem in ker slucajno poznam ozadje,pises samo eno...dej pejt skoz to ze enkrat no...sej se zmer vse postima, bolj ko mesas slabse je...:zmeden2:

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 20:59:16   
Gina
Ja, prevarana, meni se je isto zgodilo, samo da sem imela dva otroka, pa sva šla tudi normalno narazen in imava normalne odnose. Jaz nisem nikoli scen delala, niti bila ljubosumna na žensko, ker je najin odnos z možem že prej škripal. Ona ni bila nič kriva, kakor ne more biti nobena kriva za moško pamet in odločanje. Vsak ima svojo glavo, s katero razmišlja in deluje. Bila je splet okoliščin. Ker je bil še po enem letu vanjo zaljubljen, pa vsi smo trpeli, sem popokala svoje cunje in otroka in šla. Ljubica je bila samo pika na i najinemu odnosu, nič drugega.

Ni bilo luštno, ko sem ugotovila, da moj odnos razpada, ampak razčistila sem tudi pri sebi, zakaj je do tega prišlo. Nisem bila kriva jaz ali on. Midva sva oba čisto ok. Imava pa različne želje in vrednote. Enostavno nisva za skupaj. Ko sva bila skupaj, pa sva en drugega vsakič sproti nehote prizadela, ker si nisva dajala tisto, kar sva rabila.

Meni je zdaj fino. Včasih se splača narediti tisto, kar veš, da je težko, ampak da moraš in verjeti, da te tam nekje čaka lepše življenje. Pa še res je tako.:):):)

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ŽENA ALI LJUBICA???
4.7.2005 23:05:53   
petra.horzi
čestitke:bravo: PREVARANA
zlo mal je takih, k bi tko reagirale
bl bi zlo fajn k bi blo več takih, ker najbolj trpijo otroci če je tko
če žena ljubico napade, jo žali... dobijo otroci podzavestno lahko odpor do nje in se zaradi tega tudi njihov odnos z očetom skrha.
zakaj si ne bi žena (če mož ljubi ljubico, nje pa ne) omogočila možnosti, da spozna nekoga, ki bo pravi zanjo, ker ji očitno ta mož ni bil usojen (oz. si je izbrala "napačnega") in da bi bila srečna, možu pa da bi lahko živel življenje s tisto ki jo ljubi
tud jz bi mogla tko reagirat če bi se mi (bognedaj) to zgodil
ampak po pravici povedano, ne vem če bi mi uspelo bit tok mirna (žal sem dost občutljiva in vzkipljiva) in bi pomoje znorela, sploh ker sem noseča zdaj.
res pa je tudi da še nisva poročena, tko da vsaj ločitvenih postopkov ne bi blo:)

morm pa tle še neki povedat
k sm sprožla hudo debato "zmešal se mi bo" so (ste) rekle, da to ne pele nikamor in da nej greva narazen.

bom pa še drugo plat najinga odnosa predstavla:
skoz hodva okol objeta, skoz se poljubljava (prov k dva 15letnika:) )in men je to ful všeč.
ni ga sram z mano v javnosti-nasprotno.skoz očitno kaže da sva skupaj.

pa seksava :sloncek: povprečno dvakrat na tri dni al pa še večkrat :) ,še vedno se tko počutim kot na začetku najine veze, še zmeri me vzburi ful (sploh k me zveže:):)-:ups: )jz pa njega tud (preden se ga dotaknem tm-ko se božava in sva objeta al pa še prej-vedno ko začneva:ups:)to mi je ful všeč, ker vem da mu je ful dobr z mano in da tud tega ne bo iskal tega drugje, to sm prepričana. res,glede tega mu pa čist zaupam, vem da me ful ljubi, da noče živet brez mene, tko k tud jz brez njega ne (zato!!! se bova poročila!!!)
sam pač mu moram nekak dopovedat da ne bom več njegov ventil (oz. tarča) za sproščanje slabe volje in jeze
ker to je razlog za najine vskaodnevne prepire-on je slabe volje,- utrujen, jezen, živčen- jz sm mal tečna inse skregava. tok me sprovocira, da ratam tud jz razburjena in pol je tko
ja upam da se bo to uredil, k res ne želim da greva narazen, še manj pa da bi :duda: bil brez očeta
mal sm se razgovorla tko da ne mi zamert ampak je pasal
mejte se
bye


(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ŽENA ALI LJUBICA???
5.7.2005 10:58:40   
Andy13
Prevarana, čestitam za tako premišljeno ravnanje! :bravo: Msislim si, da je bilo takrat kljub vsemu boleče, pa čeprav si vedela, da nista več za skupaj.
Pravilna odločitev za katero moraš res imeti trezno glavo in razmišljati vnaprej za boljše življenje vseh!

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ŽENA ALI LJUBICA???
5.7.2005 11:31:04   
PREVARANA
Ja Andy ravno to sem jaz naredila....razmišljala vnaprej, in to je pomenilo, da mi življenje s partnerjem, ki ljubi drugo ne bo prineslo nič dobrega. Šla bi narazen prej ali slej, tako pa sem sebi in otroku prihranila marsikatero bolečino. In v tem boju se nisem videla kot "poraženko", ampak v bistvu kot "zmagovalko".:)

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ŽENA ALI LJUBICA???
5.7.2005 11:59:38   
Andy13
Super, tvoj optimizem je res pohvale vreden! :bravo:

(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ŽENA ALI LJUBICA???
5.7.2005 14:54:26   
CIPRESA
Prevarana tudi jaz ti čestitam ker je tudi moje mnenje tako da kreganje pa psovanje pa delanje nevemkakšnih scen je zadnje kar naj bi prevarana ženska naredila.

Ampak muči me pa nekaj ko praviš da toliko časa kolikor časa tudi dobivaš in seveda daješ toliko časa sta skupaj pol pa narazen. Vse lepo in prav ampak se mi tole zdi kot nek recept za torto mislim da je pred tem potrebno premisliti ali bom lahko živel in dajal in gledal nekoga ki bo potem moj mož in kar je najbolj pomembno ki bo oče mojih otrok. Vsak dan padamo in spet vstanemo in zopet pademo pa tudi v smislu drugih žensk ai moških ki jih srečamo čeprav smo poročeni pa nam je kdo všeč in imamo občutek da nam lahko dajo kaj več. Vedno bodo obstajali tisti, za katere bomo rekli:"z njim bi pa lažje živel" . Ampak tako pač ne gre, le enkrat si ustvarimo dom in imejmo otroke v tem domu in raje zberimo moči da nam bo to uspelo kot pa iskat drugam v drugo gnezdo če bo tam kak boljši. Prej moramo mislit na to, že tako se velikokrat naredi da se pač napačno odločimo, ampak tole da ko pač ne gre več pač ne gre več in pač probamo če je pri sosedovih boljše... no tole pa res ni.... in ne glede na to ali je otrok velik ali majhen... mislim da je pa treba pa pokazati malo več odgovornosti ne samo ČE NE GRE PAČ NE GRE.

No ponavadi se ne oglašam na take forume, ker izkušenj priznam res nimam in MOGOČE bi imela potem drugačno mišljenje in ponavljam da ne bo spet katera mislila da katero obsojam ampak mogla sem se oglasit, ker mislim da vprašanje ali greva narazen ali ne zahteva malo več premisleka in truda ne samo:" če ne gre pač ne gre"


(odgovor članu PREVARANA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?