Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
železo, glede na to da so prej rojeni. In če dajete, ali je slabokrvnost ugotovljena ali zgolj preventiva. Moj je rojen s 36 tedni in 4 dni pa moramo to preventivno jemati...ma se mi sploh ne zdi da bi bil kaj bled in nejedec (kot sem nekje brala da so takšni znaki) 
Potem na mestu madeža malo podrgnem in takoj sperem z vodo in potem v stroj. Madež izgine še preden se opere v stroju. Če pred pranjem v stroju Domestosa ne spereš z vodo, ti na barvastih oblačilih na tistem mestu ostane svetel madež.
, zato sem tudi negotova....glede AD3 mu res ne dajem, ker je res bogi in ga totalno zvija....brezveze ga matram...bom zdaj probala z Idroplurivitom.
), menda je A vitamin "krivec" za tako zvijanje in da obstajajo tudi samo D3 kapljice. Čeprav je po moje bolj verjetno, da gre za običajne krče in ker večina dojenčkov na začetku dobiva prav AD3, mislijo mamice, da so pač krive kapljice. Sicer ti bo pa itak P povedala kako in kaj.