|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   želje glede spola
23.12.2005 16:18:08   
Anonimen







Živjo!

Vem, da se bo sedaj grdo slišalo, ampak tako je. Imeli bomo fantka, jst pa sem že celo življenje bila prepričana, da bom imela punčko. Vedno sem si predstavljala, da bom mamica punčki, zato je bila novica, da je fant kr mal šok.
A je imela katera kakšne podobne izkušnje? Kr malo sm zmedena...ni punčka. Pa za punčko sem že imela ime, za fante mi pa čist nobeno ime ni všeč, ampak res nobeno... Me bo minilo? Sej bo, ampak...

LP, J.


< Sporočilo je popravil wahoo -- 23.12.2005 20:16:04 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: želje
23.12.2005 16:25:10   
Eviii
seveda te bo minilo... jst sicer spola našega user posted image  še ne poznam. sm pa v isti situaciji. za user posted image  smo imeli ime takoj izbrano, za user posted image  pa nobene pametne ideje. in smo tuhtali ko nori. pol se mi pa zdi, da me je prešinlo ko strela z jasnega in smo tudi za user posted image  našli ime... in zdej imamo obe varianti in smo prou zadovoljni. nam je vseeno, kaj je, važno, da ima vse organe na svojem mestu in da je zdravo. vse ostalo itak pride samo po sebi. boš zdej imela user posted image , naslednja bo pa user posted image . sej če gledaš, si vse punce želimo imet starejše brate, ki bi nas varovali... sicer pa, ne se sikirat in uživaj v user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: želje
23.12.2005 16:28:30   
KMALU
upam, da te bo minilo.
Pomisli na vse tiste, ki jim ne uspe zanosit in bi dali vse na svetu, da bi rodili otroka- ne glede na spol- in te bo morda minilo ze zdaj..
zavedaj se kaksno sreco imas, da nosis pod srcem zivo bitje, ki je "sestavljeno" iz tebe in tvojega dragega. user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: želje
23.12.2005 16:40:36   
lelaval
Če ne prej, te bo minilo, ko ga boš prvič zagledala. Ko vidiš tisto sladko štručko - pa čeprav je vsa sluzasta, ki te prav prosi, da jo imaš rad, jo enostavno moraš. Pa ko te gleda s tistimi črnimi očkami, pa tako diši, pa zadovoljno zaspi pri tebi,...Joj, prav zares lepo je biti mama. Glavno je, da je zdrav in normalen.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: želje
23.12.2005 16:41:03   
Anonimen
Vem, da se sliši egoistično, če pogledaš koliko se jih trudi, da bi zanosile, pa ne rata. Pa da sem lahko srečna, da je z njim vse v najlepšem redu...samo tista pika na i mi mogoče manjka-spol... Sej vem, da se bom do konca nosečnosti navadila na fantka, pa upam da bomo tudi ime zbrali...user posted image

Eviii, a mi lahko zaupaš kakšno ime imaš izbrano za fantka?

LP

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: želje
23.12.2005 16:47:48   
KMALU
tole naj napisem bolj za salo kot za res...
S fantkom ti bo pri nekaterih stvareh lazje. Ne bo hotel imeti vseh barbik ki obstajajo, ne bo hotel dojencka ki lula, kaka, je, joka itd.- pa vozicka pa hise pa oblekic za tega dojencka....
zadovoljen bo z avtom, zogo,.... pa se copkov mu ne bos rabila delat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: želje
23.12.2005 19:52:43   
Monika79
Draga anonimka

Da eno rečem na tvojo temo, pa ne razumi narobe user posted image
Ampak ob branju tvojega sporočila, mi je malo dalo misliti, mislim, da punce tukaj na RR, katere se trudijo zanositi (z mano vred) in postati mamice, sploh ne razmišlajo oz. razmišljamo o spolu otročka, ker je vseeno kaj bo, glavno , da je zdravo,  tako da mislim (možno, da se motim) da se nisi ne vem kako dolgo trudila,da si prišla do te majhne pikice, ki raste pod srčkom user posted image  in ki ji boš ti dala življenje, vse bi na tem ljubem svetu dala, da bi lahko nosila angelčka pod svojim srcem, zato je popolnoma brezveze, da se ukvarjaš z temi mislimi, joj vedno sem se vidla z punčko, tja sedaj pa so ti angeli prinesli fantka, fantka, ki bo ves tvoj ponos, veruj mi,da bo.
Upam, da ne zameriš mojim besedam, samo nimam dlake na jeziku in enostavno povem, v tem primeu pač napišem, pa nočem slabega, samo ker sem slučajno prebrala to sporočilo, pa sem enostavno morala napisati mnenje, ker me je kar zapikalo pri srcu, ker si želim zanositi in iz meseca v mesec upam in si želim, da le bo uspelo user posted image  pa še mi pač ni usojeno user posted image , druge pa niso zadovolje z spolnom svojega user posted image  halo?

tako, svoje sem napisala user posted image

lp Moni user posted image  


_____________________________

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: želje
23.12.2005 20:05:48   
marty5
Vsi imamo svoje predstave in želje. Tudi midva sva imela za user posted image  izbrano že pre zanositvijo in vedno sem mislila, da bom imela prvorojenko. No, zdaj vemo, da je user posted image , pa ime še vedno kar iščemo....dejstvo je, da je izbira deških imen kar skromnejša od dekliških. Te bo že minilo - sploh ko user posted image  napreduje ti res postane vseeno, če je noter lulček ali ne in fraza "le da bo zdravo" dobi svoj pravi pomen.

Se pa strinjam z Eviii, da je enkratno imet starejšega brata - jaz sem si ga vedno želela, imam pa mlajšega user posted image .
Sploh pa verjamem, da je vsaka stvar s svojim namenom in dobimo tisto, kar nam je pač usojeno. Malo bolj se oziraj za fantki okrog, pa boš kmalu ugotovila, da so pravi cartki in tako simpatični - sploh pa so fantki bolj mamini user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: želje
23.12.2005 20:18:01   
Lana_s
Jaz sem bila do konca prepričana, da bo fantek. Malo zaradi tega, ker so me ostali tako prepričali, glede na obliko trebuha, najprej sem šla v križu narazen... bla, bla, larifariuser posted image user posted image ) Malo pa tudi zato, ker sem tudi vedno mislila, da bo najprej fantek, potem punčka. In potem šok v porodni sobi (prej se je vedno user posted image skrival in se ni vidlo kaj bo). Babica mi reče, da je punčka, jaz pa; punčka ? Res je punčka? Potem pa še mojemu, daj poglej če je resuser posted image  Nisem mogla verjetuser posted image  Ampak mi je bilo že v naslednjem trenutku vseeno kaj jeuser posted image  in zdaj moje Tine ne zamenjam za nič na svetuuser posted image

Tako da brez skrbi, še kako hitro boš pozabila, da si si želela punčko.
Potem bo pa treba še enega naredituser posted image

_____________________________

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: želje
23.12.2005 22:51:46   
Amoss
Jaz ko sem zanosila sem bila 1000000000000% da bo fantek in so mi celo nosečnost pravli da bo punčka, jaz pa nisem pustila veljat, fantek bo in pika.
Sem bla zelooo razočarana, jezna, pa tako sem si želela fantka.Ko sem rodila sem prvo vprašala za spol sem bla razočarana- punčka, čisto nič več me ni zanimalo, ne koliko je težka nič, mi je babica hitela povedat pa sem nazaj zaspala ( porod s CR), ko sem se zbudila in jo prvič videla sem še vedno bila razočarana, potem pa ko so mi jo čez par ur ponovno pripeljali pa sem jokala, jo lupčkala, objemala, bila je moj angelček!!!in PIKA!
Ne dam je in je ne zamenjam za nobenega pubeca!!!!!

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: želje
23.12.2005 23:15:04   
Andra
Tudi jaz sem si vedno predstavljala, da bom imela najprej punčko in končno so mi na ultrazvoku povedali tako težko pričakovano novico - pod srčkom nosim punčko.

Prišel je čas poroda in rodila sem FANTKA!!!!

Šok, nisem mogla verjet. Dvignila sem se in pogledala, če ima res lulčka, saj mi je babica še med porodom govorila, ko je bila že glavica zunaj, joj gospa,  kako lepo punčko boste imeli, ker ima take dolge trepalnice.

Ampak pozabila sem na vse svoje sanje o punčki, saj sem bila presrečna, da je dete končno v mojem naročju in kar je najpomembnejše, da je zdravo.

Sina sem zelo vzljubila in še danes je neverjetno navezan name. Zelo dobro se razumeva in presrečna sem, da ga imam.

No, drugič sem rodila punčko in tudi v njo smo se zaljubili na prvi pogled. Imamo parček, pa tudi, če bi bila dva fantka, bi mi bilo čisto vseeno, samo, da bi bila zdrava.

Spol sploh ni pomemben, glede na to kaj vse se lahko zgodi. Z odprtimi rokami sprejmimo tisto, kar nam je dano.

Želim ti vso srečo in ne glede na to kaj se ti bo rodilo, vzljubi in varuj to malo nebogljeno bitje, ki je del tebe. Za vsak trenutek tvoje nežnosti ti bo neizmerno hvaležno!

Srečno!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: želje
24.12.2005 9:37:04   
puri
Jaz sem si vsako nosečnost bolj želela punčko in sedaj sem noseča tretjič in pričakujem že tretjega fantkauser posted image
Ampak, ko rodiš in videš tisti srčkani mali obrazek, se takoj zaljubiš vanj, pa ni važno katerega spola je in prepričana sem, da bo tako tudi pri tebi.
Fantki znajo biti tudi tako luštkani, pa mislim, da so tudi malo bolj navezani na mamice,.....vsaj mojedva sta. Sploh starejši, ki je star malo več, kot tri leta, večkrat na dan pride k meni in me objame, da lubčka, ter mi 100x na dan pove, da me ima rad. Jaz jih ne bi zamenjala za nič na svetu!

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




komarji
Lelly28 RR

Na kakšen način se poleti največkrat zaščitite pred komarji?

repelenti (25%)

sveče (0%)

naprave priklopljene v elektriko (25%)

z eteričnimi olji in rastlinami (npr. sivka) (50%)


Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!