Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), ampak resnično še nisem slišala, da bi kak malček toliko spal. Verjetno boste rekle "srečna bodi", a vseeno me zanima, če ima še katera izmed vas podobne izkušnje.

.
. oh ko bi naš vsaj približno tako spal, se namreč zbuja v nedogled in med šesto sedmo uro že leta po stanovanju, spat gre mes osmo in deveto uro, popoldan pa spi od ene pa do dveh ur, samo če je sreča. Ne verjamem da je kaj narobe, od kolegice mala je stara dve leti in spi od devete do desete ure, popoldan pa najmanj dve ure
Pri nas se že redko zbudimo po pol sedmi zjutraj, pa gresta tudi nekje ob 20h spat. Pa še ponoči nam večinoma tastarejša najmanj enkrat spanec krati. Tako da glede tega bodi res srečna da si naspana.
) tako, da je moj tempo dneva naravnan naši zaspanki. Če pa kadarkoli potrebujem pomoč, pa priskoči na pomoč moja mama. V vrtec jo nameravam dati naslednje leto tako, da imamo še nekaj časa, da ugotovimo, če se bo njen vzorec spanja kaj spremenil.
). No, pa vendarle, da poudarim, da je Alina odzivna, govori (sicer samo par besed, ostalo je perfektna dojenščina), skratka ne kaže znakov avtizma.
en velik zaspanec in ponavadi zjutraj skupaj vstaneta.
če pa gre ati zjutraj v službo, pa me dvigne že ob 7h
) vragec! pozimi upam da bo drugače