|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 12:40:50   
Anonimen
Problem je v tem, ker tole dekle ima zelo strogega očeta in ona ter njena mati marsikaj skrivata pred njim. oče in mati sta zaposlena v istem podjetju in ko delata ponoči je dekle pri svoji omi. No danes je bilo tako in mi je oma pojamrala, da je dekle na vsak način hotelo prenočiti pri svojem fantu in njena mati ji je to dovolila. Dekle je prišlo domov pol ure pred starši. Oma se seveda ne strinja s tem. Kaj pravite na to?
Jas sem rekla omi naj se ne vmešava glede na to da ji je mati dovolila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 12:47:56   
Anonimen
18 let? Zakaj pa ne, saj je dovolj stara.  Nekatere imajo takrat že otroke a ne anonimna?
Z dekletom pa naj se starši ukvarjajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 12:58:58   
Anonimen
18 let? Zakaj pa ne, saj je dovolj stara. Nekatere imajo takrat že otroke a ne anonimna?
Z dekletom pa naj se starši ukvarjajo.


Se strinjam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 13:27:32   
Janya
Mislim, da je punca že dovolj stara da ve kaj dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 14:00:34   
sonce in smeh
Men se tud zdi, da je dekle dost staro, da skrbi sama zase in odgovarja za svoje posledice. Za stare starše pa tako ali tako nikol ni prav?!? Da jo pri 18 letih pazi še oma?! O moj bog. Nekatere smo se pri teh letih same živele, druge so imele že svoje otroke?!? Nej že odraste, hudiča.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 14:01:22   
*viva*
Mislim,da starša nimata več takšne moči nad dekletom.
Na koncu koncev je polnoleta in lahko bi bila srečna,da vsaj vesta kje hodi.
Meni tudi na začetku niso dovolili, pa sem nardila zgrda,da niso vedeli. Ne rečem,da je bilo prav ampak zdaj gledajo malo drugače na to. user posted image
Mislim,da morajo to najbolj rešit med sabo. Tudi to zakaj pri 18 nanjo še vedno "pazi" oma. user posted image
Dekle bi lahko zdaj že imelo družino in živelo na svojem. Pri teh letih je že skrajnji čas za zaupanje in samostojnost,če ni že prepozno... Očitno pa tukaj škripa tudi med mamo in očetom...

_____________________________

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 14:06:08   
jinksy
Mislim, da je 18 let že takšna starost, da se dekle zaveda kaj je prav in kaj ne, vsaj morala bi se no, starši pa včasih tud mal pretiravajo. Saj razumem, da vsakega starša skrbi za svojega otroka, ampak a ni v praksi ravno tako, da je tisto kar je prepovedano najbolj sladko?! Pol se pa čudijo, ko ga enkrat spustijo iz vajeti, da otrok čisto ponori in želi sprobat vse.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 14:51:26   
Anonimen
Jaz sem pri 17 lahko prvič prespala pri fantu, vendar ne več kot 1x mesečno. Sva pa bila do takrat že 3 leta par in moji starši so ga dobro poznali.
Pri 18 letih pa sem lahko prespala večkrat.
Oma da jo pazi pri 18 letihuser posted image . Ta je pa dobra.......

(odgovor članu jinksy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 14:55:26   
smrka
Kljub temu da je polnoletna se zmeraj zivi pri starsih in mora upostevat njihova pravila. A je sploh se dokoncala srednjo solo? Verjetno ni, in kaj bo ce zanosi?? Mogoce se sole nebo naredila do konca..  Mladina je itak neucakana in cimprej v pojstlo, saj to delajo vsi si mislijo.

Jaz dam starsem prov tistim ki branijo puncam da spijo pri svojih fantih. Ko se osamostali, dobi sluzbo, potem naj si isce tudi partnerja in si ubere skupno pot z njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 14:58:42   
Anonimen
Boste same videle kakšno svobodo boste dajale svojim otrokom.
Lahko je vam govoritiuser posted image
Lp

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 15:08:16   
dory
glede tega sem pa ful striktna...pa nej bo fant al pa punca...no itak se bolj pazis,ce je punca...

dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...in ne bo se mi vlacil ponoc naokol...dogovorjeno uro razumem,kot tudi,da mal ven mora...ampak vse v mejah normale...ko bo imel svojo sluzbo in bo preskrbljen, potem pa mi ne bo vec treba cekirat kaj in kako....

in tiste,ki se vsajate,da imajo pri 18-ih otroke...in kdo jih zivi? drzava, babice pa dedki...no cej jim to pase ok, jst tega pri svojem ne bom podpirala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 15:37:13   
Anonimen
Se sicer strinjam da je treba postaviti neka merila, ampak da vidite za posledico nosečnost če 18 letnica prespi pri svojemu fantu pa je malodane smešno.....a se seksa samo ponoči in v primeru da prespiš pri fantuuser posted image . Seksajo lahko kadarkoli tekom dneva, lahko tudi v vaši hiši ko vas ni doma, v avtu, v naravi, pri njemu doma (pač do ure do katere morajo biti doma), kadarkoli in kjerkoli.......
Če smo že pri temu da premlada dekleta zanosijo, je potem bolj pomembno, da se zavedamo dejstva da mladi danes vse hitreje pričnejo s spolnostjo in jih temu primerno podučimo in poskrbimo, da dekleta dobijo ustrezno zaščito (seveda je to v isti meri tudi odgovornost fanta).
Jaz sem pri fantu lahko prespala ko sem bila stara 17 in sicer predvsem zato, da se nisva ponoči vozila iz njegovega kraja v mojega. So se pa oboji starši pred tem o temu pogovorili, bila sva že dlje skupaj in ni šlo zato, da vsak vikend prespim pri drugemu.
Seksala pa sva že doooolgo pred temuser posted image . In zaščitila sva se tudi.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 15:39:31   
sayuri
Jst se samo smejim ob vaših odgovorih user posted image

Midve s sestro imava enake starše. S to razliko, da sem jaz ta starejša, ona pa ta mlajša. Med nama je 14 let razlike. Jaz sem morala za vsako stvar prebijati led in sem šele kake pol leta pred poroko pri fantu prespala (pri24 letih). Moja sestra ima pa od 14 leta resnega fanta - zdaj je stara 18 let in vsak vikend pri njemu prespi. In se nam ne zd nič čudno. Mama in oče pravita, da sta bila pri meni preveč stroga in sem postala uporniška, odtujili smo se in ni bilo med nami več toliko pogovora, zaupanja. Meni je bilo zelo hudo, ker sta mi prepovedovala npr. randije, pa ob 8h doma, pa nič na pijačo.... Res mi ej bilo hudo. user posted image Zato, ker sem bila pridna v šoli, ker nikoli nisem neumnosti delala, ker nikoli nisem kadila, pila , se drogirala....in za nagrado tud ven nisem smela? Pri sestri sta ubrala drugo pot. Punca je dobesedno kopija mene. Zelo pridna, odgovorna, ne pije, ne kadi, se ne drogira, je pametna, priljubljena....vse klapa. In ima zelo dobrega fanta. In starša ji zelo zaupata. ZAto se nam nič čudno ne zdi, da prespi pri njemu. Vemo, kje je in  s kom je. In najbolj neumno vprašanje, ki mi ga je pri mojih 22 letih postavila mama: "Kaj pa če boš noseča?" Ej, a mislite, da če mula pri 16 letih ne spi čez noč pri fantu nikol in nikjer ne seksa?user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 15:40:57   
eva1
Jaz sem pri 18 že pri fantu živela, skrbela za gospodinjstvo,šolo izdelala z prav dobrim uspehom, se zaposlila....ne vem no , sej pri teh letih pa res nisi več tako zelo mlad, da ne veš kaj delaš...pomoje se takrat hormončki že počasi umirjajo...no sicer odvisno od posameznika, ampak jaz sem mnjenja,da  otroku moraš dat dihat, ker drugače ti slej ko prej zbezlja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 15:50:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Midve s sestro imava enake starše.


user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 17:00:09   
caillou
Podobnega mnenja sem kot smrka.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 17:12:43   
Strawberrie Cherrie
Jaz pri 18 tut nisem smela prespati pri fantu? Pa me tudi ni kaj manj. No, pol osemnajstega leta, ko sem bila še v SŠ ne, potem ko sem šla na fax, pa ni blo več problema. Sta dobila dost večje zaupanje vame, ker sem bila v drugem kraju, stvari so štimale, fant je bil večx pri meni, verjetno je bil to zanje dokaz zrelosti, ko je pač vse zalaufalo. Potem ni bilo problema več...


(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 17:13:27   
Anonimen
Jaz osebno mislim, da je še slabše nekaj prepovedovati. Saj veste, prepovedano je najslajše.
Res je, da dokler je pod streho staršev in dokler jo preživljajo, mora spoštovati pravila, vendar, če se s starši vsedejo skupaj in se odkrito pomenijo o tem, da mora uporabljati zaščito in,da mora biti nasploh previdna pri takšnih odločitvah kot je zanositev, saj mora najprej končati šolo. Če si medsebojno zaupajo, potem ne bi smelo biti skrivanja in laži.
Že to kot pravi anonimna, da imajo med seboj skrivnosti, da se bojijo en drugega veliko pove o njihovi družini.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 17:15:51   
Strawberrie Cherrie
Aja, pa še to bi dodala. Itak ima vsak najstnik svoje filme...in tudi meni so postavljali smešna pravila, ali pa kdaj nisem smela it ven? In potem sem parkrat 'ušla' in me ni bilo do zg.jutranji ur. Potem smo se le usedli in mi je mama povedala, nekaj podobnega kot smrkauser posted image in od takrat naprej ni bilo dileme več, ali lahko grem ali ne. Lahko sem šla, ampak še pri 18letih sem imela uro ob 1h ponočiuser posted image user posted image user posted image in tega sem se vedno striktno držala. Ker je bilo tako dogovorjeno in dogovorov se vedno držim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 17:44:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...in ne bo se mi vlacil ponoc naokol...dogovorjeno uro razumem,kot tudi,da mal ven mora...ampak vse v mejah normale...ko bo imel svojo sluzbo in bo preskrbljen, potem pa mi ne bo vec treba cekirat kaj in kako


Uf, kakšno lastništvo. A boš zdržala naslednjih 30 let?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 18:26:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 18:27:17   
karmy
dovolj je stara, da si začne ustvarjati svoje življenje...starši so pa malo ****jeni

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 18:33:19   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...in ne bo se mi vlacil ponoc naokol...dogovorjeno uro razumem,kot tudi,da mal ven mora...ampak vse v mejah normale...ko bo imel svojo sluzbo in bo preskrbljen, potem pa mi ne bo vec treba cekirat kaj in kako


Uf, kakšno lastništvo. A boš zdržala naslednjih 30 let?



valda, lastim si otroka...maminega sinka in tako....valda ja...ampak red pa mora bit, ker niti slucajno ne bi rada doma gledala,kar gleda danes po cestah....matr ste ene pametne...glavn,da mate ve vse perfect :)


jst tud nisem smela spat pri fantu...niti ga zurat hotd...ko sem prisla 1x na glavo domov, je bil house arest do konca srednje sole....pa nimam obcutka,da so se me starsi lastili,...ravno nasprotno...sem bila na meji,da bi padla v slabo druzbo in ce me ne bi prijeli in trdo drzali, kdo ve....pa nisem nobena razvajena...no mejbi po logiki marsikatere:)


< Sporočilo je popravil teja. -- 15.9.2007 18:34:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 18:37:28   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: teja.


dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...in ne bo se mi vlacil ponoc naokol...dogovorjeno uro razumem,kot tudi,da mal ven mora...ampak vse v mejah normale...ko bo imel svojo sluzbo in bo preskrbljen, potem pa mi ne bo vec treba cekirat kaj in kako....

in tiste,ki se vsajate,da imajo pri 18-ih otroke...in kdo jih zivi? drzava, babice pa dedki...no cej jim to pase ok, jst tega pri svojem ne bom podpirala....



ti maš pa tud malo čudne vzgojne metode, kaj pa misliš da si? pri 18-letih je marsikdo že sam skrbel zase, delal preko študenta, so študirali, in niso obremenjevali staršev, vendar glavno da so imeli svojo svobodo, jaz sem imela pri 18 otroka, in sem imela svoje dohodke, kot si ga imela ti ko si imela otroka, torej tebe je tud država podpirala, torej se ne šopiri kot da nisi ČISTO nič dobila od države, ker si tako mimo udarla da je joj. in s takim obnašanjem ti bo otrok prej ali slej pobegnil ali se ti pa tako uprl, da ti bo celo rekel da te sovraži za mamo... kaj boš pa pol? jokala na RR da ne pustiš 18-20 letnika iz hiše samo zato ker te ne uboga, ker se bojiš da bo padel v slabo družbo? punca, pade lahko kadarkoli, to je vse odvisno od njegove vesti, ne pa da ga ti držiš nazaj in upaš da ne bo ... vzgajaš ga do ene cca. 14 leta, potem pa pa imajo po tej starosti svoje mišljenje, in tega ne boš ti spremenila

kot pravim, otrok ti bo ušel od doma z takšnim obnašanjem... pa ne bo prvi ne zadnji ker je zaradi preoblastne mame odpokal od doma


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: 18 letno dekle ponoči k fantu
15.9.2007 18:38:58   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: teja.
dokler ga bom zivela, bo delal tko,kot bom jest rekla...in ne bo se mi vlacil ponoc naokol...


Govorijo izkušnje ali t.i. načrt idealne družbe.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?