|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2. porod in poporodna depresija
11.9.2008 12:49:32   
Katjusa
Punce zanima me tiste, ki ste že drugič rodile in ste v prvo imele poporodno depresijo kako je bilo v 2. me skrbi da se mi zdej spet pojavi in da bodo šli prvi trije meseci kr čez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image kar pa seveda nebi rada.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2. porod in poporodna depresija
11.9.2008 14:08:43   
Anonimen
Katjuša iz prve roke ti ne morem pomagati. Poznam pa mamico, ki je prvič imela popordono depresijo, v drugo pa ne. Je rekla, da je bilo v drugo vse zelo lažje, ni bilo več takšnega šoka in spremembe kakor prvič, pa tudi veliko manj je kompicirala in se sekirala, pa drugi otrok je bil zelo bolj ješč in več je spal kakor prvi.
Želim ti, da bi bilo pri tebi enako. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 2. porod in poporodna depresija
12.9.2008 10:07:24   
Katjusa
Ja upam da bo pri meni tud tako in da bom uživela od prvega trenutka ko ga bom objela k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image v prvo nisem dobila mleka in je bla zaradi tega poporodna depresija bolj očitna... če bi dojila se sprašujem če bi jo sploh imela..... Zdej vem kako se stvari streže in se kr pripravljam na to da mogoče spet ne bo mleka in sem tud že kupla 2 flaški (v prvo nisem mela niti ene pripravljene ker sem bla 100% da bom dojila....)
Močno si želim da bi uživala z dojenčkom in da nekako zapolnim tiste 3 mesece, ki mi manjkajo od 1.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 2. porod in poporodna depresija
12.9.2008 20:00:51   
tilči
Po prvem porodu sem padla v depresijo, ker sem imela carski rez in nisem mogla dojiti, saj mi ni noben nič pomagal oziroma pokazal, tudi doma nisem imela kaj dosti pomoči in tako so tudi meni prvi 3. meseci zleteli mimo.
V drugo pa sem rodila naravno, dojila in uživala z otročkom 100 na uro brez duha in sluha o kakšni depresiji.
Tudi tebi želim, da bi bilo takouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?