|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   32.teden
23.11.2007 8:27:06   
Anonimen
Oj!

Mene pa zanima, kdaj so se vam umirili otročki? Jaz sem v 32.tednu in ga skoraj ne čutim več, čez dan sploh ne, razen če se vležem in pozorno spremljam trebušček. No zvečer pa tam pa tam porine nogico ven, se mi na strani na boku naredi takšna bula. A je to normalno. Je pa bil moj otroček v 29.tednu in 3 dni težek 1660g. Ali menite da je že prevelik in mu je zmanjkalo prostora?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 32.teden
23.11.2007 8:30:12   
metkica1
Obvezno moraš čez dan našteti vsaj 10 gibov (od 9-21h). Tako je meni rekla moja gin., če jih ne, se moraš it pokazat, ne vem v ZD ali na urgenco.
Glede na tvoje tedne je še prehitro, da bi se otročiček umiril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 32.teden
23.11.2007 8:56:07   
2 Sraki
Iz tedna v teden ima manj prostora in zato gibi niso več tako intenzivni. Preveri čez dan tako, da se usedeš in umiriš, nato pa štej koliko gibov ti naredi.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 32.teden
23.11.2007 9:19:37   
TinkiBinki
Aha, pa še to. Nas so v MŠ opozorili, da en gib šteje premik in počakaš, da se do konca umiri, potem pa zopet šteješ. Saj včasih premakne komolec, potem zapestje in se pomane po očeh, potem se pa umiri. No, to naj bi bil vse en gib...

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 32.teden
23.11.2007 9:53:54   
Naja30
Počasi mu zmanjkuje prostora in se je malo umiril. Se bo še razgibal, verjemi. Moja je bila na koncu prava akrobatka user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 32.teden
25.11.2007 9:46:29   
Anonimen
punce hvala za odgovor.
Glede štetja gibov je tako, naštejem jih sigurno 10 na dan in še več, samo ni tistih brc, ki jih imate nekatere, ki bi lahko rekla da me je zabolelo, ko me je user posted image brcnil. Nikoli ni bilo tako, vedno se je bolj kot ne premikal, če se pa vležem na bok, potem pa kdaj pa kdaj porine rokico ali nogico ven. user posted image user posted image Zaenkrat še nisem šla zaradi tega do svoje g. Ali mislite da bi morala it? Otroka čutim, vendar ne močnouser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 32.teden
25.11.2007 9:54:00   
silvya
Jaz ti bom rekla le tole, da če se ti res zdi, da se veliko manj premika kot si bila vajena, raje pojdi do g. da preveri stanje. Boš bolj mirna. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 32.teden
25.11.2007 12:43:19   
BibaMaJa
Enako je pri meni. So mi naredili uz in je tako obrnjen, da ga slabše čutim. Ima pa nogice dol (zaenkrat). Upam, da se bo kmalu obrnil z glavico dol. Takrat bom verjetno tudi premike bolj čutila. user posted image Tako je g. rekel. 

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 32.teden
25.11.2007 12:45:57   
eva1
Ja tistih brc, da te kaj zaboli pri meni ni bilo ne v 1 ne v 2 nosečnosti! Sta bila prava akrobata, ampak da bi me kej zbolelo, ko je brcnil pa ne! proti koncu pa itak ne čutiš več konkretnih brc,ampak bolj premike in raztegovanje po trebuhu-vsaj pri meni j bilo tako!

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 32.teden
25.11.2007 13:20:36   
butt3rfly
pušenjak bi se verjetno zbunil že neštetokrat zarad tegalega umirjanjauser posted image malček se ne umiri. miga tako kot celo nosečnost. samo zdaj je tako velek, da nima več prostora, da bi razgrajal v nulo, ampak gre samo za manjše gibe, ki niso tako močni, sunkoviti. vsekako tu ne gre za nobeno umirjanje. tud moja g. mi je to rekla, ko sm jo vprašala.
tehle 10 gibov se mi zdi pa ena neumnost. ker se tako samo panika dela med nosečnicami. enkrat malega čutiš 20x na dan, enkrat samo 5x, drugič.... in če ni teh famoznih 10 gibov, je nosečnica že čist adijo. važno je, da se čuti mali vsak dan. samo, če ni nobenih gibov v enem dnevu, je potrebno takoj iti v bolnico.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 32.teden
25.11.2007 16:09:52   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: TinkiBinki

Aha, pa še to. Nas so v MŠ opozorili, da en gib šteje premik in počakaš, da se do konca umiri, potem pa zopet šteješ. Saj včasih premakne komolec, potem zapestje in se pomane po očeh, potem se pa umiri. No, to naj bi bil vse en gib...

S tem štetjem res delajo samo paniko. Nam pa so v MŠ reli, da se vsak gib šteje, tudi če brcne v 5-ih sekundah 3 krat. Zdaj pa naj nosečnice vejo, kako in kaj. Potem pa ni čudno, da zavlada panika.


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?