|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3 mesečnik- hotel, bazen
12.9.2006 12:43:38   
smeska
Pojavlja se mi kup vprašanj. V dar sva z možem dobila vikend paket v hotelu user posted image . Takrat bo najin user posted image  star ravno 3 mesece. Ta hotel ima tudi bazen. Kje imeti otroka na bazenu? Kaj naj mu oblečem? Ali lahko namočimo nogice v bazen ali lahko naredimo še kaj drugega? Ali obstajajo plavalne pleničke za tako majhne (videla sem da obstajajo od Pampersa plavalne pleničke, ampak šele od 10 kg naprej - naš ima šele zdaj 6 kg)? Kje kupit pleničke? Pa še to - ima katera izkušnje, kako zgledajo taki hotelski zajtrki in večerje, če imaš dojenčka? Ga prineseš v naročju, se s partnerjem izmenjavata?user posted image

Vem, veliko je vprašanj, ampak vsakega odgovora bom vesela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3 mesečnik- hotel, bazen
12.9.2006 13:07:10   
1Tanya
Ojla,

no ko smo bili mi prejšnji mesec v toplicah, je bil naš star 2.5 meseca. Dan pa je izgledal takole: ko smo šli na zajtrk in na večerjo, sva najprej seveda v sobi nafutrala tamalga, počakala da je zaspal, ga dala v voziček in se v miru odpravila jest (z vozičkom seveda). Na bazenu pa tako: šli smo z vozičkom, ko je spal je bil notri, drugače pa na ležalniku. S sabo smo imeli odejco, da mu je bilo bolj udobno, v bazen pa sva hodila seveda izmenično. Kar se tiče kopanja malega v bazenu sem bila jaz mal proti zaradi možnih gljivičnih okužb in bakterij, zato smo mu sam nogce namakal in mu jih potem potuširal. Na bazenu je bil oblečen samo v body s kratkimi rokavi in nogavičke, ker je bilo zelo soparno. Za plenice pa žal ne vem, ker jih nisem iskala.

Imejte se skrajno lepo in uživajte.



(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3 mesečnik- hotel, bazen
12.9.2006 13:46:13   
smeska
Mene je tudi strah bazena in raznih glivičnih okužb. Pa še tako se mi zdi nestabilen, da mogoče res ne bi šla več v vodo z njim kot samo do kolen user posted image

(odgovor članu 1Tanya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3 mesečnik- hotel, bazen
12.9.2006 14:08:52   
Peli
Mi smo bili v toplicah ko je bil naš user posted image  star 4 mesece in smo ga imeli v bazenu, kjer je ful užival(sicer imajo tudi prav tam organizirano plavanje za dojenčke), v DM-u maš tudi kopalne pleničke mislim da od 4-9kg, pa tudi kopalkice majo za tako majhne.
Glede dojenčkov v vodi -  
http://www.plavanje-dojenckov.com/vprasanja.htm#KAKO%20JE%20Z%20NEOPOREČNOSTJO%20VODA 

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3 mesečnik- hotel, bazen
12.9.2006 17:45:01   
SelmaC
Mi smo tudi šli v toplice s 3 mesečnikom. Imeli pa smo štalo s spanjem in z vsem ostalim zato smo prej obupali in šli domov. Nočem te strašiti, ni z vsemi user posted image  tako. Na bazen smo šli z lupinico, ker z vozičkom dostop ni bil možen. Zajtrki in večerja pa izmenično. Mislim, da gredo lahko v bazen po 4. mesecu. Našega nismo dali.
Lepo se imejte

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?