|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3d uz Dravlje ali Postojna?
20.4.2013 8:34:01   
mala zirafa
Rada bi slišala vaša mnenja, kako ste bile kje zadovoljne? Namreč v kratkem se bom naročila na morfologijo, moj bi rad 3d da se čim več vidi, če bi karkoli izstopalo.V obeh primerih je cena ista, glede na potne stroške, tako da kolebam med PO in Dravljami.Sicer sem bila V Dravljah že v prvi user posted image in zelo zadovoljna.Ne vem pa kako je v Postojni.Mi je pa slednja bliže.
Lepo prosim za vaša mnenja in izkušnje.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
20.4.2013 14:05:49   
Masha_M
Jaz sem bila v Postojni obakrat zelo zadovoljna. Sploh zdaj drugič si je doktor vzel skoraj eno uro časa, ker se otroček ni in ni hotel obrniti z obrazkom. Sva malega štokala pol ure, potem me je poslal na kavico in par počepov, ker je moral it opraviti en pregled in potem mi je ponudil, da če se mi ne mudi, lahko še enkrat poskusiva če se bo detece zbrihtalo in premaknilo.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
21.4.2013 7:51:38   
mala zirafa
Si me malo potolažila, namreč brala sem veliko negativnih pripomb na račun dr. Reševe.Imela me bo ona. Upam da bo ok.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
21.4.2013 22:22:38   
Masha_M
A ni Reševa glih v Dravljah? Kako sem te potem lahko potolažila? user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
22.4.2013 7:42:10   
mala zirafa
V Dravljah me je nazadnje imel Pušenjak user posted image .Če bi pa trofnila Reševo bi bila potem na istem.Ostane le še Strahova ima pa kar zasoljene cene. Kakorkoli, glavno de se spozna na stvar.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
22.4.2013 7:52:49   
Katy78
Jaz sem bila v Dravljah pri Pušenjaku v 1. in v 2. nosečnosti - NS in kasneje še 3D UZ. Pa po drugo mnenje sem šla enkrat k njemu v začetku 2. nosečnosti - 2 ginekologa sta mi zatrjevala, da se nosečnost 99% ne bo obdržala, če se pa bo, bo pa s plodom kaj narobe, Pušenjak je pa rekel, da z 99% verjetnostjo trdi, da se bo obdržalo in da bo z otrokom vse ok. In res je bilo. user posted image Če bi še kdajkoli morala izbirati, bi definitivno izbrala njega. Delal mi je tudi AC v 2. nosečnosti.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
22.4.2013 7:54:20   
Katy78
Aja, glede Strahove - sicer ne vem, koliko je res, ampak jaz sem od mnogih, tudi tukaj na forumu, slišala/prebrala za kar veliko negativnih izkušenj z njo. Tako glede odnosa kot glede napačne diagnostike.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
22.4.2013 7:56:36   
Katy78
Aha, še to: zdaj v 2. nosečnosti vidljivost na 3d UZ ni bila tako dobra kot prvič in je Pušenjak sestri rekel, da naj mi obračuna po nižji postavki, mislim, da mi je obračunala morfologijo namesto 3d UZ, skratka, prišlo me je 20eur ceneje kot sicer. user posted image To se mi je zdelo zelo fer od njega, me zanima, koliko je še takih. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 22.4.2013 7:57:05 >

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
22.4.2013 8:13:53   
malaMravljica
Jaz sem bila pri dr. Strah na NS in sem rekla, da bi imela filmcek in ga tudi placala in to kar zasoljeno ceno.

Ta dr. Strah je bila ze pri pregledu zelo resna in nic kaj prijazna, ni mi bila vsec. Ok, pregled minil in placam, naslednji dan doma sem hotela pogledat filmcek in so bile gor tri za moment premicne slike, mislim da filmcek iz treh slikc ce razumete, pac slikca ki se premakne in konec. Mogoce res filmcek dolg cele 3 sek ali celo manj. In sem takoj klicala nazaj, da so se zmotil. Tam niti niso bili nekaj prevec nauduseni, da klicem, so mi pa vseeno sli pogledat posnetke za prejsnji dan in me na koncu odpravili z pojasnilom, da to je film, da to vsem tako naredijo. Pac niso vedeli, da mi je kaksen slab mesec prej gilmcek narejen pri njih pokazala kolegica, ki je iz zrdravniske stroke. Njej do res naredili en 10 min filmcek.
Zaradi tega z otrokom ni bilo nic narobe, to drzi, ampak jaz sem sla tja v bistvu zaradi filmcka, ki sem ga zasoljeno placala in ne dobila. Ko sem rekla, naj vrnejo denar za film tega niso hotel naredit, na koncu je sicer sestra predlagala, da pridem popoldne se enkrat in bodo se enkrat naredil. Seveda nisem sla, 200 km, cakanje v cakalnici da bo imela par minut casa zame in potem bi me se postrani gledala in bila se toliko bolj osorna kot je. Ne hvala.

Sicer pa mi je 3D potem kasneje parkrat naredil moj g in mi je enkrat naredil ene take super slikce. Tiste pa se sedaj kdaj pogledam in so res lep spomin.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 3d uz Dravlje ali Postojna?
23.4.2013 19:24:12   
Penny
Meni je dr. Reševa (v Dravljah) delala nuhalno in jo lahko samo pohvalim user posted image . Vse je razložila, pa še krasnih 10 slikic sem dobila (nisem vzela CD-ja).

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?