|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4 noseča in razočarana
3.5.2012 19:03:49   
Anonimen
Že vnaprej vem, da me boste nekatere obsojale, vendar moram vseeno dati iz sebe. Pričakujem 4. otroka, imam že 3 fantke. Odkar sem zvedela, da bo tudi ta fantek, sem razočarana, saj sem si sama pri sebi zelo, zelo želela punčko, želim si jo že odkar sem začela razmišljat o otrocih. V trgovinah ko sem sama, gledam roza oblačilca in si tako zelo želim tudi jaz imeti punčko. Za fantka itak nimam kaj nakupovat, imam že vse. Zdaj pa se mi zdi, kot da je vse zapečateno. 5. otroka sigurno ne bomo imeli, tako da to je to. Seveda si najbolj želim, da bi bil otrok zdrav, želja po punčki pa ostaja neizpolnjena. Vem, da sem čudna, ampak počutim se tako ... Še katera v taki situaciji?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 4 noseča in razočarana
3.5.2012 19:32:27   
petea
Verjamem, da je trenutno razočaranje veliko. Zna biti, da bodo tvoji fantje potem obrnili statistiko in boš imela za crtljanje na voljo več vnukinj kot vnukov.

In pravijo, da je vzgajati fante veliko lažje kot punce. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 4 noseča in razočarana
3.5.2012 19:36:01   
LuLu
Nisem v podobni situaciji, ampak fantki so pa ja mamini user posted image
In ti jih boš imela 4. Čestitam! user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 4 noseča in razočarana
3.5.2012 19:39:39   
monita
verjamem da je razočaranje veliko, a res je glavno da bo otrok zdrav... mislim da si marsikdo že ko ima dva fantka v tretje želi punčko ali obratno, a ni vedno tako... veš kako pravijo mi planiramo, bog splanira ;)
mi pričakujemo drugo punčko, pa v tretje če bo punčka bo ravno rako veselje pri hiši... si je pa mala zelo želela bratca, pa smo jo nekak pregovorili da bo pa nalednji bratec ;)
skušaj pozitivno razmišljat in nekako sprejet to da boš imela štiri fante...
če imaš kako kolegico ki ima punčko, pa zanjo nekaj lepega kupi, vem da ni to isto, pa vseeno, vsaj neboš samo gledala roza stvari....
nevem kak bi ti lahko kaj "svetovala", ampak glej na to s svetle strani ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 4 noseča in razočarana
3.5.2012 19:50:08   
dayya
poglej malo naprej vsak od njih ti bo čez čas pripeljal svojo madam ki jo boš lahko mela za svojo,seveda v mejah mormale :)))) in to kar 4krat :)))))

(odgovor članu monita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 4 noseča in razočarana
3.5.2012 20:36:49   
naja17
Nič te namo obsojale user posted image ... Sama veš, da boš tudi tega otročka imela rada, ne glede na spol... Mislim pa, da si večina žensk želi punčko, po moje čist en nagon no, al kaj... Jaz sem že zdej ziher, da bo drugi tudi fant, pa sploh noseča nisem user posted image , odkrito pa povem, da bi pa rada mela eno punčaro ja user posted image ...

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 4 noseča in razočarana
3.5.2012 20:41:01   
beti 1
Te čisto razumem. Jaz sem januarja tretjič rodila in ob začetku nosečnosti sploh nisem hotela vedeti spola, da ne bi bilo razočaranje ob tretjem user posted image  preveliko. Pa tudi potem, ko so mi rekli, da bo user posted image  nisem mogla verjeti, dokler je nisem videla. Pa sploh ne maram roza barve.
Je pa po svoje verjetno boljše, da sedaj preboliš to razočaranje in bo potem, ko bo user posted image  že zunaj veselje večje.
Nočem zbujati lažnih upov, ampak kakšnemu tudi kaj zmanjka oziroma zraste po poti na svet. UZ napovedi kljub visoku tehnologiji še vedno niso 100% (ne vem kako je s 3D).

pa srečno!!!

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 8:09:19   
uškinamama
Mislim pa, da si večina žensk želi punčko, po moje čist en nagon no, al kaj...




user posted image  jok brate, imam fantiča , noro sem si ga želela (čeprav so mi do 35 tedna govorili da bo deklica) in če bi imela še enega otroka in bi lahko odločala o spolu....ja, še enega takega kot je Uš bi imela user posted image

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 8:30:54   
Anonimen
Jaz sem trenutno v drugo noseča in imam fantka že od prej in sem si prav tako noro želela punčko, pričakujemo pa menda da ponovno fantka. Sem bila prav tako grozno razočarana. Seveda sem se sprijaznila in sedaj komaj čakam, da ga spoznam in sem čist navdušena. Je pa bil na začetku šok ker sem si že od majhne punčke dalje želela parček user posted image .
Mogoče boš imela pa res zato toliko več vnukinj, ki jih boš lahko razvajala in jim kupovala razne stvari user posted image

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 15:49:54   
Katy78
Mislim, da je čisto normalno, če si želiš imeti punčko in fantka in te ni z obsojati. Jaz sem od začetka nosečnosti čutila, da bo še en fantek in res ga bomo imeli. user posted image In ga komaj čakamo in ga ne bi zamenjala za nobeno punčko. user posted image Pa še vse tiste obleke, ki so se nakopičile in so nekatere praktično še nenošene, bomo lahko uporabili in ne bo treba skoraj nič kupovati. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 4.5.2012 15:53:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 15:52:31   
Katy78
Je pa tudi tako, da sem ena od "srečnic", pri katerih nosečnosti ne potekajo čisto gladko, tako da mi je spol zadnja briga, glavno da je na koncu z mano in dojenčkom vse v redu.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 16:17:26   
ronja
Nič ni narobe, če si pač želiš punčko, ta želja ne vpliva na njegovo življenje, če se ti tako odločiš (torej da ne delaš namenoma punčke iz njega ali da ga ne zavračaš, ker pač ni punčka - nič od tega pa itak ne misliš delat). Eni si pa želijo fantka, pa dobijo punčko. Rada ga boš imela itak, tvoja ljubezen gotovo ne bo nič manjša, ker pač ni punčka, bo pa mogoče mal manj scrkljanuser posted image (poznam dve mamici, ki so po 4ih fantih dobile punčko in se jim je kar mal sfuzlalo, hehe, samo še za njiju šivata;)) Sicer se strinjam, da so punčke krasne, ampak kakor gledam zaenkrat, so fantje tudi, tako da kolikor zamujaš s punčko, bi zamudila, če bi bil on punčka s tem, da ne bi imela tegale srčkota, ki ga nosiš in bo ziher še en najboljši otrok na svetu:). Ko ga boš videla, ga itak ne bi hotela zamenjat za nobeno punčko na svetu.

Ko sem bila 3. noseča, so nama vsi govorili, da zdaj pa res mora bit fant in nama je šlo strašansko na živce - ko da bi bilo z najinima punčkama kaj narobe, da bi zdaj pa moral bit fant (slučajno je, ampak meni bi bilo čisto ok, tudi če bi bile same pupe - zdaj sicer vidim, da bo fajn met nekoga, da bo mogoče malo bolj za kake elektro poskuse (ker punci zaenkrat ne kažeta kakega velikega zanimanja;)).
Sicer nikoli ne veš, mogoče pa dobiš kdaj čisto nepričakovano še punčko (sicer baje mame, ki so mele 2 fantka imajo statistično 75% možnosti,d a je tudi 3. fantek itd...), ampak poznam 2 mamici s 4 fantki in "končno" eno punčko;). Res mi je pa šlo ful na živce, da zdaj pa mora bit fant - sem se potem že spraševala, če si bolj želim punčko (čeprav je fant), da mi gre to tako na jetra, pa sem videla, da niti ni šlo za to, ampak za to, da nisem hotela, da podcenjujejo moji punčki - ker me je "pozdravilo" to, ko mi je soseda z dvema punčkama rekla, ko je izvedela za spol: "Eh, saj je fantek tudi v redu"user posted image - in se spomnim, da sem bila tako vesela, da je vsaj ena razumela - da so punčke super (zdaj vem,d a so fantki tudi (zaenkrat niti ne vidim nekih hudih razlik, razen tiste očitne;), samo takrat sem samo za punčke vedela;) in da končno ena ni videla neke dodane vrednosti v tem, da je fant. Ker to je blesavo.

Mogoče bi ti bilo lažje, če bi si izkristalizirala, kaj točno je tisto, kar si tako želiš - ja, vem, punčka - ampak kaj pogrešaš pri fantkih, kaj pričakuješ, da bi bilo drugače pri punčki... Mogoče boš ugotovila, da niti niso tako zelo različni, da lahko veliko večino teh reči počneš tudi s fantkom, itd... ko sem bila mala, je mami moje barbike (s katerimi se nikoli nisem igrala) dala enemu fantku, ki je bil nor na barbike... Ronji sem kupila prvo resno igračo leseno orodjeuser posted image (pa sem bila čisto zadovoljna z njenim spolom, pri njej mi je bilo dosti vseeno, edino to se mi je zdelo, da je mogoče boljše, da je najstarejši fant, da je bolj naravno, da je bratec zaščitniški do sestrice (mlajše), ampak kar se mene same tiče, mi je bilo pa super, ko so mi povedali, da bo punčka in po moje bi bilo enako, če bi rekli, da je fant; pri Lejli sem si pa res zelo želela punčko, ker sta tako skup in se mi je zdelo, da potem bosta pa res klapa - in sta res:) - ampak mogoče bi bila enaka klapa, če bi bil fantek;) Vem pa, da ko je zgledalo, da bom imela splav in so mi na NS povedali, da se res lepo vidi, da je punčka, da sva oba pomislila, da zdaj ji pa res mora ratat! Pa imava zdaj sinčka čisto enako rada, ampak to sva takrat pomislila - oba!

Se strinjam, da je mogoče malo težje kot če je obratno: če si želiš fantka, lahko punčko še vedno malo bolj "tomboy" vzgajaš in te oz. je niti ne gledajo tako čudno (razen kaka babica, češ da se to pa res ne spodobi za punčko, ampak večinoma pa ljudje bolj tolerirajo divje punce kot punčkaste fantke)... Res pa je, da si ti lahko še tak tomboy, pa dobiš totalno punčkasto punčko - trust me;). In res je, da na svojih otrokih nočemo eksperimentirat in zato ne bom dala 3 letnemu fantku roza bunde (pri 3mesečniku pa še nimam teh zadržkov;), punčki pa komot modro... To mislim, da je lažje pri punčkah.

Ampak so pa potem spet plusi, če imaš otroke istega spola: ni ti treba kupovat stvari, ker itak že vse imaš, pa lažje se skup igrajo tudi kasneje, ko je spol že malo bolj važen (vem, da pri malih ni toliko, kasneje pa pride obdobje, ko si grejo mal na živce). Pa z očijem vred bojo že za eno basket ekipo;). Pa vedno bojo "tvoji fantje", ne pa "tvoji fantje in punca", pa ne bo ti treba tehtat, kateri film boste šli gledat itd... Mogoče bo lažja vzgoja, vse bo malo bolj homogeno, če bojo fantje vsi bolj fantovki. če bo pa kak fantek bolj punčkast, boš pa itak prišla na svoj račun:).

Če pa te v gl. samo oblekice ipd. matrajo, pa kupi kako - ali za kolegico ali pa za doma. Svit velikokrat nosi enega roza pajacka, ker je praktičen, luškan, neznucan in udoben. A naj mu rajši navlečem nekaj manj udobnega, samo zato, ker je "prave" barve, pri tem, da že prodajajo roza moške srajce? Se mi zdi blesavo. Jasno, da ga ne boš v oblekico oblekla in v mesto peljala, ampak če ga pa doma kdaj oblečeš tako, kot si želiš, pa mu ne bo hudega. Ne zdaj da bi delala punčko iz njega in ga tako vzgajala, ampak dokler je dojenček, mu bo za barvo oblačil čisto vseeno.

si je pa mala zelo želela bratca, pa smo jo nekak pregovorili da bo pa nalednji bratec ;)

Pri nas si je vsaka želela svoje: Ronja sestrico (očitno ker ima dobre izkušnje z mlajšimi sestricami;), Lejla pa bratca (tamala je bolj pustolovec - dajmo probat neki novega;), oči pa si je želel samo, da se ne bi obema izpolnila željauser posted image ...

Vidim pa, da je očitno fajn met kako punčko na začetku, da potem ne hrepeniš pri vsaki nosečnosti po punčki - meni je bilo lahko zdaj čisto vseeno, kar je fajn.

in če bi imela še enega otroka in bi lahko odločala o spolu....ja, še enega takega kot je Uš bi imela

Hehe, uškinamama, itak se nam zdijo naši otroci najboljši taki kot so (s spolom vred) in bi potem še enega takega. Potem pride pa čist drugačen - in je spet najboljšiuser posted image . To je en tak hecen aksiom, ne moraš ga razložit, ampak tako je. Svoji punčki obožujem, ampak malemu pa ne bi spreminjala spola, tudi če bi ga lahko (itak - še obrezat ga ne bi niti pod razno pustila) - ko ga enkrat maš, si ne predstavljaš, da bi bil drugačen, razen če je kaj bolan - takrat si seveda želiš, da bi bil zdrav.
Sicer pa če bi se zgodilo, da bi imela še enega, ne vem, kaj bi si želela: mogoče fantka, da bi bilo pol-pol, sploh če bi bilo malo razlike s svitom, ampak verjetno bi si pa želela samo, da bi bilo enkrat do konca nosečnosti in še potem vse ok.

Sicer se pa lahko spoprijateljiš s kakimi mamicami, ki imajo punčke, pa z njimi delaš kake punčkaste zadeve, da izživiš svoje želje po girly stuff.

< Sporočilo je popravil ronja -- 4.5.2012 16:22:11 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 17:59:17   
anckabancka
No, jaz sem v zelo podobni situaciji kot ti. Imam namreč 4 fantke in sem petič noseča in nočem vedeti kaj bo.

V četrto so mi celo napovedali punčko, ki sem se je zelo veselila, na koncu pa so mi na trebuh položili fantka. V tistem trenutku mi je bilo vseeno kaj je, kasneje pa sem imela kar krizo. Najbolj, ko so ljudje v hecu spraševali kje je naša punčka, ko so že vedeli, da je fantek...Vendar tega ni nikoli čutil moj fantek, ker sem ga pri rojstvu vzljubila in ga ne bi zamenjala... Mogoče sem ga še bolj crkljala, zaradi slabe vesti, ker sem čakala na punčko.

Zdaj pa sem se odločila, da ni pomembno kaj bo. Seveda bom presrečna, če bomo imeli punčko, vendar se psihično bolj pripravljam na še enega fantiča. In ne, nismo se odločili za še enega otroka, da bi prišli do punčke. Mogoče sem tudi zato v sebi pomirjena in pripravljena na še enega dojenčka. Se pa okolica blazno obremenjuje s tem kaj bomo imeli, da mi gre že na živce stalno spraševanje in ugibanje.

Mi je pa zelo lepo, ko gledam naše fantiče, ko se igrajo. Prav pašejo skupaj. Pa ko gledam njihove 4 ostrižene bučke, ki tičijo skupaj user posted image Rada jih imam. Očitno sem primerna mama za vzgojo fantkov, da so mi bili dani kar štirje user posted image

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 19:35:55   
aischa2
Mi imamo pa doma 4 punce in sem sedaj ponovno noseča.Po tihem res upam,da bi bil fantek a tudi če bo punčka bo moja.Tata si je že ko sem bla noseča 4 želel fantka.A sedaj je ona njegov angelček katero je ne da za nič na svetu.Tako,da ni važno kaj je važno,da je otrok zdrav.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 20:50:38   
Miša83
Joj bog ne daj, da bi te obsojala. pri meni je bilo tak, da že ko sva prvič delala na otročičku je bila želja po fantku pri obeh, ko pa sem zanosla sem nekako vedla, da je punčka in ko sem na nuhalni zvedla, da bo baje punčka, sem bila ful srečna. Tak smo same ženske na koncu v familiji in se mi je zdelo nemogoče, da bo fantek. Preden sem sedaj drugič zanosla, sem rekla, uf če bi še enkrat, bi si želela punčko, ker je to to. In sedaj ko sem noseča, si spet želim fantka, da bi imela par. Tudi nekako občutek je po fantku-kak dolgo bo trajal ne vem. No po napovedih kitajcev iz konkurenčega portala je v prvo bilo prav, da bo punčka in sedaj ponovno napoveduje punčko. Na tej strani pa je v prvo reklo, da bo fantek in v drugo punčka. user posted image Moj je rahlo zgrožen, če bo punčka, ker se heca, da bo zgubil še to las kaj ima poleg treh babnicuser posted image Ampak na koncu velja samo to, da bo z bebico vse tak kot mora biti in da bom teh nekaj mesecev dobro skrbela za njo. V končni fazi pa sej moški določa spol, tak da kaj je naredil jeuser posted image

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 4 noseča in razočarana
4.5.2012 21:29:43   
Sonček in poletje
Jaz imam tudi doma 2 fantiča, ki sem si jih želela. V tretje si pa tudi jaz želim punčko. Ampak če bo fant bom pa ravno tako zadovoljna. In noben te ne bo obsojal. Vsak si lahko želi kar hoče. Sicer pa jaz sem si do konca nosečnosti govorila, da dokler se ne rodi ni nič sigurno.

_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Miša83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 4 noseča in razočarana
5.5.2012 9:31:49   
mmt1
Mi imamo par, in če bi izbirala, bi izbrala punčko...Na začetku sem bila v tvoji koži, zdaj pa ko sem pred porodom, pa sem čisto evforična in že v naprej zaljubljena v malčka...

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 4 noseča in razočarana
5.5.2012 11:26:11   
Anja024
no tudi mi bomo imeli parček user posted image
imam 13 mesecev staro punčko in v septembru pričakujemo fantka in vam povem da sem skos upala da bo punčka, ampak mi je zdaj popolnoma vseeno, tudi fantka se zelo veselimo še bol pa tega da bom imela izkušnje z obema spolomauser posted image user posted image

tudi tvoje razočaranje bo minilo ko ga boš prvič videlauser posted image

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 4 noseča in razočarana
6.5.2012 16:08:52   
Anonimen
Tudi mi bomo imeli parček ... Punčko že imamo, čez nekaj dni se bo (predvidomauser posted image ) pridružil še fantek. Me včasih kar preseneča, koliko ljudi mi reče super, kak lepo, parček bo, a ni to najboljše ... Jaz vedno pravim, da je najboljše imet zdrave otrokeuser posted image

Sem pa ravno zaradi tega, ker je kao najboljše imet parček, vedno govorila, da če bom imela par, da se bom ziher še za tretjega odločilauser posted image No, bomo vidli, kak bo, zaradi tega se seveda ne bom odločila takouser posted image

Če bi imela 3 fantke, ne vem, kakšno željo bi imela, ali bi si želela punčko tak močno, da bi bla razočarana nad fantkom. Je pa razlika pri meni, da nisem imela ne prvič ne drugič želje po določenem spolu, pa tudi ne morem rečt, da sem od nekdaj razmišljala, da si pa želim punčko (ali fantka), zato tega tudi ni bilo.

Zdaj v drugo je partner bil prepričan, da si bolj želim punčko (sva se pogovarjala, da bi pač bilo bolj praktično, ker itak vso opremo in oblačila že imava) in ko sem prišla nasmejana od ginekologa, mi je prepričano rekel, da je očitno punčka, če sem tak srečna. No, pa je bil fantek in sem bila tudi srečnauser posted image , sem prepričana, da bi v obeh primerih prišla enako nasmejana od tamuser posted image

Avtorice teme jaz ne bom nič obsojala, sem prepričana, da bo tudi četrti fantek ljubljen in zaželen s prvim trenutkom, ko bo prišel na svet.

(odgovor članu Anja024)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: 4 noseča in razočarana
6.5.2012 22:24:31   
RedSonja
Če dolgo ne moreš zanositi in nato koooooončno rata ti je popolnoma vseeno al je fantek al punčka. Ko te bo dajalo razočaranje probaj malo pomislit na to kaka srečnica si, da nosiš že 4. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: 4 noseča in razočarana
7.5.2012 9:15:05   
babučka
Tudi jaz te ne obsojam, ker sem nekako v podobni situaciji. Itak je na prvem mestu to, da je otrok zdrav, a ni malo žensk, ki ima poleg tega še kako željo. Za seboj imam dve krasni punci in sem zdaj v tretje noseca.Tokrat si želim fantka, ker bi mi pašalo malo spremembe in ker imam že dolgo vizbrano zelo lepo ime za fantka. :)
Ponavdi sem že pri nuhalni zvedela kaj bo, tokrat pa se mi to kar izmika in izmika. Komaj sem čakala morfologijo, ker naj bi ti povedali tudi spol otroka. Odštevala sem dneve do tega pregleda, na koncu spet nisem izvedela, ker sem bila šele v 21. tednu nosečnosti. G. pa mi ni hotela nič namigniti, dokler ni 100&, kar ji dam prav.

Zdaj spet odštevam dneve do naslednjega pregleda. Se pa kar pripravljam na to, da bo spet pupa in me zdaj tud to veseli.

Včasih so nekatere želje res tako močne, da pozabim, kaj je v bistvu najpomembnejše-zdravje.

Tud jaz se strinjam, da bova obe na koncu vesele tega otročička in da bova takoj pozabili na najine želje.

Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: 4 noseča in razočarana
7.5.2012 14:02:35   
eva1
Mene pa ste impresionirale s tem, ko vidim, koliko vas je ki pričakuje 4, 5 otroka! Res super, čestitke vsem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa kar se tiče spola...ma ko bo otrok zunaj, ne bo več važno, sem 100% karkoli bo, bo zelo ljubljeno! Pri nas imamo najprej fantka, potem pupo in tretji je fantek! In če bi sedaj imela še enega otroka bi seveda najprej želela da je zdrav (vrjetno tudi iz strahu da bi bilo karkoli narobe, ne bom imela več otrok), ampak neka skrita želja pa bi bil vrjetno fantek!
Vrjetno se je samo treba navaditi na misel, kaj bo..ko bo pa 1x položen na trebuh, bo pa čisto vseeno,bo zdravo lepo, vaše dete v naročje user posted image Uživajte nosečnost!!!!

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: 4 noseča in razočarana
15.5.2012 15:55:38   
phelps
Si ne morem kaj, da ne bi nekaj napisala user posted image

Hehe, si predstavljaš... tašča boš štirim ženskam in imela boš štiri snahe user posted image user posted image

Hecam se in res ne mislim nič slabega, mogoče bom le še katero nasmejala user posted image

Sicer te pa razumem. Jaz imam eno punčko, on si je  želel fantka in je bil potem kar malo razočaran... Ampak jo ima danes zelo rad, je prava očitova ljubica.

Sicer pa tudi jaz občudujem velike družine, bravo user posted image


< Sporočilo je popravil phelps -- 15.5.2012 15:56:47 >


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: 4 noseča in razočarana
4.6.2012 9:42:26   
Anonimen
Te čisto razumem, ampak jaz sem tretjič noseča (tretjič grem čez drugo trimesečje), pa še nimam otrok in srčno upam, da bo zdrav :) Morda res v tvojem primeru rataš že bolj občutljiv na spol, ampak če stvari ne moreš spremeniti, si najdi tolažbo - jaz bi tudi raje imela 2 fanta pa še 3. zdaj nosila, kot pa, da je tako, kot je.

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: 4 noseča in razočarana
4.6.2012 9:55:06   
Anonimen
Jst sm tudi tretjič noseča in pričakujemo tretjo punčko. Če bi rekla,da mi je vseeno bi se zlagala.Odkar pomnim sem si želela fantka...ampak tko pač je. Nekaterih stvari v življenju pač ne moremo sami izbirati. Mi gre pa totalno na bruhanje ker mi že vsi čestitajo za fantkauser posted image . Mislim halo...Sem pa full vesela ker ni moj user posted image  nč razočaran v bistvu je zelo vesel in ponosen na vse njegove punceuser posted image .  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?