|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7 mesecev
20.7.2011 21:25:53   
Mayag
Živjo!
Moja hčerka je stara 7 mesecev in že 2 meseca je kar smo začeli z gosto hrano. Na začetku je bilo vse ok...vse je sprejela( sadje, zelenjavo), ob tem je prejemala nadomestno mleko+ dojenje. Ko smo pa uvedli jogurtke in skutke, je začela odklanjati nadomestno mleko, pa tudi za kosilo, ko ji naredim npr. krompirček, bučko, cvetačo in korenček.... noče jesti. Podoji se še vedno cca.3-4/dan, samo imam občutek da od mene bolj malo dobi.( že cca. 2 meseca ne uporabljam prsnih blazinic). Ima katera kakšne izkušnje s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 7 mesecev
21.7.2011 8:23:59   
DragonLady
Naš junak je tudi star dobrih 7 mesecev, začela sva s 4imi mesci...praktično identična zgodba. Sicer imam adaptirano mleko doma, ampak mi dejansko stoji. mali namreč noče tega mleka. Patronažna (moja znanka) mi je rekla, da naj poskusim s kupljenim 3,5 mlekom (ne alpskim, ampak katerim drugim) in vodo, v razmerju 1:1 in razredčeno mleko prevrem, da mu ne škodi. Pa ti povem, da se ravno tako obnese. Mali ga pije, navadno mleko uporabljam tudi za pripravo kašic oz. goste hrane. Sva se v tem času navadila, da mu samo z vilico premučkam hrano in lepo papca.

Vem, da se bodo našle tu zagovornice adaptiranega mleka in se zgražale nad tem, da otroka hranim z navadnim mlekom...ampak glej, ravnam se po občutku, kdo bo najbolje poznal mojega sončka, če ne jaz? Konec koncev pa verjetno tudi nasveti patronažne sestre in kasneje celo pediatrinje niso kar iz trte izviti. Z vodo se navadno mleko redči zaradi tega, da ne obremenjuješ ledvičk in jeter svojega otroka. Konec koncev pa so tudi včasih otroci gor rasli na navadnem mleku, kajne? In ne, nismo ravno reveži, adaptirano mleko imam še vedno doma, ampak ga mali resnično noče več...mislim pa, da ima dovolj raznoliko in bogato hrano (je približno 5-6x na dan gosto hrano plus dojenje), da ne trpi nobenega pomanjkanja zaradi uporabe nevadnega mleka. Živimo na vasi in imamo sveže sadje in zelenjavo vsak dan na jedilniku, na svežem zraku smo od jutra dokler se ne stemni oz. ohladi. In otrok zelo lepo napreduje, tako gibalno kot na splošno...se pediatrinja čudi, ko pridemo v posvetovalnico, ker prehiteva svoje sovrstnike.

Hočem reči samo to...samo ti veš, kaj tvoj otrok rabi in rad popapca...ti veš, če mu kaj manjka ali ne. Mislim pa, da so tvoji strahovi odveč...nekaj pa že delaš prav, da tvoj otrok lepo raste, kajne?user posted image Upam, da sem te vsaj malo pomirila...

Lep dan ti želim!

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 7 mesecev
21.7.2011 8:40:38   
Mayag
Hvala ti za odgovor...že kar resno premišljujem o tem da bi ji dala kar navadno mleko. Zdaj smo začeli uporabljati mleko iz mlekomata, pa bom najbrž probala še njej dati.

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 7 mesecev
22.7.2011 19:42:38   
nusi
tudi jaz sem za kuhanje uporabljala navadno mleko iz mlekomata že zelo hitro, pil ga je pa nerazredčenega, ko se je nehal dojiti, to je po 9 m

(odgovor članu Mayag)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?