|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
13.10.2004 9:51:47   
žorž
Živjo punce!
Kako vam kaj gre?

Dolina, ravno sem prebrala o tvoji nadvse "osvežujoči" noči (in o tvojih, Mina1). Razumem vaju globoko v dušo :(
Jaz že kakšen teden bolj ne spim kot ja in sem kot kakšen zombi; hodim na wc vsaj 2x na noč, ne najdem položaja za spanje, zbujajo me lažni popadki (ali pa gre za občasne prave - saj ne vem) ... v glavnem, komaj čakam, da bo jutro samo zato, da se bo noč končala :zmeden: No, pa hvala bogu sem doma, tako da si čez dan privoščim kakšno urico počitka :) Itak vsi pravijo, da je konec nosečnosti najbolj naporen in da je veliko nosečnic blazno utrujenih; zakaj bi bila izjema :)

V glavnem, včeraj sem imela pregled in sem zelo vesela, ker moj :duda: raste v mejah normale (namreč, zaradi povišanega sladkorja se lahko zgodi, da otroček raste prehitro). JUHUHU! In vse je ok. Mi je g naredil ultrazvok :) V glavnem, ko pomislim na to, se mi kar smeje. Res je fajn občutek, ko izveš, da je vse v najlepšem redu :bravo: Edino, kar me moti, je, da sem mogla začeti jemat tablete za ščitnico; no ja, vsaj na koncu sem, tako da nisem jemala teh tablet že od začetka nosečnosti.

Sicer pa imamo že vse pripravljeno za prihod našega škratka, tako da samo še on/a manjka :love: Ste kdaj pomislile, da bo to dejansko vaš škratek, ko se rodi in da mu boste dale ve ime ... in potem bo to vaš dojenček z imenom, ki ste mu ga ve izbrale ... in ... sploh vam ne znam razložit, kaj mislim :zmeden: Ampak mene je šele zdaj zadelo, kaj me res čaka (vem, da sem pozna :ups: ). To je namreč moj prvi otročiček in sploh ne vem, kaj naj pričakujem in tako nenavadno mi je vse (v pozitivnem smislu). Tako da komaj čakam, da priveka na dan :bravo::bravo: HM ... No, ne bom vas s tem morila; verjetno imajo vse ženske, ki bodo prvič postale mamice, kakšne takšne prebliske ... Upam.

Želim vam :sloncek: dan!
Žorž (37t4d)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
13.10.2004 10:21:02   
žorž
Aja, jutri je lunin mrk, kar naj bi pomenilo več porodov ...

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
13.10.2004 10:56:45   
Pikapolonica
Z ŽORŽ sva istočasno začeli nova 9nebesa. Sem jaz zdaj moje sporočilo skopirala in še enkrat prilepila semle!


Dobro jutro!

Pa kaj je to z nami? Sem ugotovila, da takoj ko se pomaknejo na drugo stran, nobene ni več od nikoder. No, glavno da v 9nebesih smo. Takšnih ali drugačnih!

Jaz sem pa danes prvič odkar sem doma, spala do pol devetih. Saj komaj verjamem. Drugače sem vedno že kmalu po sedmi štorkljala naokoli in že kaj počela. Danes je bilo pa tako fino . Pod toplim kovterčkom, z moževo pižamo v rokah…. Pa še sanjala sem lepo. Da sem dojila mojega dojenčka . Kar so v bistvu res lepe sanje, saj me kar malo skrbi, kako bom to v resnici izvajala.

MINA1, vesela sem, da je vse v redu. Pa saj sem to ves čas vedela. In tudi vse druge so. Je pa res, da je grozno takole čakanje in skrbi in jok. A vse ti bo poplačano. V mnogokratnikih – ko boš v naročju držala svojega dojenčka . Zdravega in najlepšega!!! Kar se pa tvojega drugega škratka tiče, ti pa ne morem nič svetovati. Še nisem vzgajala nobenega in ne vem, kaj bi to lahko bilo. Pa saj bo tudi to minilo. Saj veš, življenje vedno teče v valovih. Enkrat gor, drugič dol.

DOLINA, tisto o otroški sobici in delovni sobici v enem, pa naj tvoj možek še kar malo premisli. Še posebej, če je tam kak računalnik. Midva sva morala računalnik kar lepo na hitro zbasasti v dnevno sobo, kjer je že tako malo prostora (zdaj ga je seveda še manj). Saj veš, sevanje pa to. Ja, je kar hudo, kadar smo omejeni s prostorom. Sicer pa upam, da imaš danes kaj boljši dan v službi, kot pa je bil tisti v ponedeljek. Če še ni, pa hitro na eno dišečo , pa bo!

TINCA7, pa ti kaj čutiš te popadke. Meni namreč zadnji teden trebuh kar naprej otrdeva. Saj ne da bi kaj bolelo, ampak tolikokrat na dan… Kaj pa vem… Dovolj je že če samo iz postelje vstanem, pa je že trd. Ali pa da si zavežem čevlje. Ali pa grem iz avta. Vsakršen napor, pa čeprav tako majhen je dovolj da izzove ta krč. No, saj danes imam tako pregled, pa CTG in bomo kaj več vedeli.

LU, kar se materinske šole tiče, je po moje boljše iti kar decembra. Poglej, jaz imam rok natančno čez 4 tedne, pa sem šolo začela šele prejšnji teden. Res je da nimam tako velikega trebuščka, vendar mislim, da četudi bi bil večji, bi še vedno brez težav sedela. Malo težje je sicer, ko se je treba spraviti na tla, ampak je pa občutek zato verjetno precej bolj podoben tistemu, kakršnega bom imela na dan D. PA še veš kaj je fino. Ko tako sediš na stolu in ti roke počivajo kar na trebuščku . Kot na eni polički In ko te med
predavanji potem še škratek od znotraj poboža…. Aja, si vprašala kakšen avto sva kupila. No, takole bom rekla. Predvsem zelo velik in zelo predrag. Mazdo 6. Ampak, moj si ga je tako želel, da sem tokrat pač malo popustila. Jaz namreč nisem pristaš kupovanja preko svojih meja in jemanja kreditov. In tega bova še kar lep čas odplačevala. Ampak, je pa lep. In zares prostoren. In imeniten za vozit. Vse kaj drugega kot pa moj stari Peugeot 206 - čeprav sem ga imela rada....

ŠPACKA, Peg Perego – imenitna odločitev. Jaz ga tudi imam in sem zanj navijala od začetka. Malo sem sicer žalostna , ker so ravno moj želeni model dali iz prodaje in sem res v zadnjem trenutku kupila voziček in košaro, model vozička pa je bil samo še ta na voljo, ki je brez vreče za nogice pokrit. Pa tako sem si to želela. No, kar je, je. Imamo ga! Bistvo je pa tako tisto, kar bo spančkalo notri, kajne?

ASSO, kje si?

In BONI, kakšne so kaj tvoje najnovejše novičke? Pa od BEJBE, že kaj veš?

Tako, zdaj grem pa spet malo po trgovinah šnofat. Jutri greva z možem v Avstrijo in si moram malo cene zapisati. Za Baby-phone, pa pleničke, pa ležke in še marsikaj.

Lepo se imejte, naj vas ne zebe preveč in pobožajte svoje trebuščke!

Pozdravček, Pikapolonica in (36t)


(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
13.10.2004 10:59:47   
Anonimen
Ojla!

Jaz sem pa odnes odma...me je že včerej zvčer neki matral, pa dones zutri trebuh bolel in sem ostala doma9nebesa

Full full full sem vesela za Bejbo in Anžetka:love::love::love:

Napišem pol kej več, grem zdajle prepisvat naprej:zmeden2:

lp,:fis:

(odgovor članu žorž)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
13.10.2004 11:00:28   
Tinca7
No žorž, mogoče boš pa že ti na vrsti :sloncek:. Vem pa kaj misliš z živčnostjo in ko ne veš kaj pričakovat, saj sem nekako v istem obdobju. Zdej samo še lune gledam, kdaj se lahko začne kaj dogajat.
Upam, da bo današnja noč malo bolj prijetna, in da boš bolje spančkala :muca:.

LP, Tina (36t, 2/7)

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
13.10.2004 11:05:20   
Tinca7
Aja, pikapolonica, popadkov popolnoma nič ne čutim, samo vse me že tišči in boli. Moji mali (ni več sicer tako mala) pikici se očitno zdi zelo zabavno, če me brca v ledvica:hudicek: in potem mamica skače in pi.....

Javi kako je bilo na CTG-ju.

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 8:11:39   
Dolina
Jutro punce, :nosecka:

no, današnja noč je bila hvača bogu bolj mirna. Včeraj sem imela še nekaj težav dopoldan (kar nekaj me je tiščalo v trebuščku, pa še prebavne motnje sem dobila) :( . Ko govorite o otrdevanju trebuščka: ali to cel trebuh otrdi, ali samo en del. jaz imam namreč, kadar grem po stopnicah ali v hrib na sprehod, vsake toliko časa občutek v spodnjem delu trebuha kot bi za 10sekund nosila eno skalo, pa dol me tišči, potem pa popusti. Se malo ustavim in maširam naprej. A mislite, da je to isto kot ve pišete? :zmeden: Ker potem me je pa kar strah, ker sem šele v 20t. :( (sej čez 14 dni imam pregled pa bom vprašala svojo G)

Joj, Pikapolonica, če bi se moj pustil kaj pregovoriti. Potem pa še moja mai z njim potegne, da otroček še tako zgodaj res ne rabi čist otroške sobice in da je dovolj, če damo samo posteljico not. :grrr::grrr:
Še dobro, da si me na računalnik spomnila, imava ga namreč v spalnici (ker je bila delovna soba dve leti brez gretja in pozimi ni notri za živet :().
No, potem se pa še kregamo zaradi ralnega stroja, pa me zanima vaše mnenje: imava namreč enega od Gorenja, starega kot zemlja, pere na 95, 60, 40, 30 stopinj. Pa igleda, da je malo "zapacan", ker vake toliko časa opazim neke črne lističe, ki se razmažejo po svežem perilu, če jih previdno ne odtranim. :( No, pa bi rada nov stroj, ki tudi dobro centrifugira, da se bo perilo prej posušilo (ker tukaj pride res napol mokro ven in se pozimi suši celo večnoooooost). :(( A mogoče pretiravam in ne rabim novega pralnega stroja za svojega sončka :duda: ?

A je v77 že napisala kako je bilo na porodu? Zdej nič več tukaj ne piše. ima pa ful lepega škratka. :bravo::bravo:

A je kateri mraz? :zmeden2: :)-

Žorž, ful ste pridni, da imate že vse pripravljeno. Jaz se nekako ne morem spravit po trgovinah, ker se mi zdi vse tako drago, pa ker nimam redne službe, tud cenikov nimam. :(
Pikapolonica, potem praviš, da je bolje it kasneje v šolo za starše? A je katera hodila v ZD Rudnik v Lj?

:nosecka: lepo se imejte, cartajte svoje :duda:.
:rozica::kuza::rozica::kuza:
Lp, Dolina 20t

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 8:25:40   
Pikapolonica
Dobro jutro!

Bom bolj kratka, ker se mi že malo mudi. Imam še zadnji dan predavanj materinske šole in danes kopamo ter previjamo. Potem greva pa z mojim možekom še v Avstrijo.

Sicer sem pa malo žalostna danes. Včeraj sem imela pregled in je zdravnica takoj ko sem se ulegla na mizo za UZ rekla: ja, trebušček mate pa res bolj majhen ko se takole uležete. In ga je pomerila in ugotovila, da se višina maternice v dveh tednih ni nič spremenila. Velikost je torej še vedno za prbližno 33 tednov nosečnosti, jaz sem pa že 36 tednov noseča. Ko je potem naredila še UZ, je bila glavica sicer kar normalno velika, trebušček in stegnenica pa za manj tednov. Težo je ocenila na pribl 2400 gr, kar pomeni, da je detece bolj drobižkasto. Če v naslenjih 4 tednih pridobi še pribl 20 dkg na teden, bo težek okoli 3200 gr. To je pa bolj malo. No, jaz srčno upam, da nisem za to kriva sama, oz. da kaj narobe jem. Da jem premalo sadja in zelenjave, in da je to sploh posledica tega, da sem se zredila vsega skupaj 6 kg. Joj, kako si želim, da bi bilo z mojo bebiko vse v redu. Da pač ni podedoval-a mamičinih genov za preveč kilogramov in da bo samo vse nadoknadil-a kasneje.

DOLINA, tudi jaz bi te krče opisala tako kot ti. Pri meni so se pojavili nekje v 23 tednu in tudi jaz sem to čutila kot en kamen. Tako sem tudi vedno komentirala mojemu možeku. Da imam spet kamen namesto trebuščka. Zdaj je teh krčev vedno več, ampak, je to vse čisto normalno, ker maternica pač vadi. Ti pa vseeno to le omeni na pregledu.

Tako, zdaj pa grem. Upam, da bom imela kaj brati zvečer, ko bom prišla domov.

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (36t 1d)

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 8:26:13   
Lu
Ojla dekleta!

Se vam samo na hitro javim. Moje počutje je super, no samo malo tečna sem spet in vsake toliko poči doma:( Bo že. Pa saj bo hitro minilo.

Zanima me naslednje. Je normalno, da :duda: ne čutiš vsak dan. Zdaj sem zakorakala v 22 t. V katerem tednu ga čutiš vsak dan?

Včeraj sem izvedela, da bosta dedi in babi kupila najinemu :duda: posteljico :bravo::bravo:. Imam namreč srečo, da imamo veliko familijo. Teta je kupila voziček, moji starši lupinico pa še kaj bodo je rekla moja mami, potem njegovi posteljico. Res super. Po eni strani je res fino. Vsaj cenovno mislim. Bomo dinarčke porabili za kaj drugega.

Punce koliko ste le kaj gor z kg. Jaz sem v 22 t in sem šla za dobre 8 kg.:ups: Pred nosečnotjo sem jih imela 54 kg, pa še to zaradi tega, ker sem prej kadila. Pridelala sem zaradi kajenja 4 kg. No pa da se malo pohvalim( no, saj ni bilo za hvalit ). 5.11. bo 1 leto odkar ne kadim več.:bravo:

U mraz pa je, ja. Mene kar zebe. Bo pa lepo ko bo sneg. Komaj čakam.

Punce kje ste pa kaj ostale? Venera, Pia1, mala maja,...

Lep dan vam želim še naprej, pa ne preveč mrzel ;)

lp Lu in :duda:
22t 2/7:love:

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 8:57:20   
Tinca7
Joj pikapolonica, nikar se ne sekiraj preveč glede tega, kar ti je G. povedala. Vem, da je lahko tako govorit, ampak velikokrat na ultrazvoku rečejo kaj takega, kar bi bilo bolje, da zadržijo zase. To, da imaš malo manjši trebušček ni pokazatelj, kako velik je otrok! Imam kar nekaj kolegic, ki se jim dobesedno do 8. meseca sploh ni videlo, da so noseče, in tudi zredile se niso nič kaj dosti! Največ škode boš naredila, če se boš stalno sekirala, če je z :duda: vse vredu!

Sicer imaš pa zdaj naslednji pregled verjetno že drug teden, pa boš videla, kaj bo potem rekla. Tudi če bo ob rojstvu tvoja pupika malo lažja ni nič groznega; bo že kasneje nadoknadila!

No, povej kaj si lepega kupila v Avstriji (a si šla kaj za :duda: iskat).

LP, Tina

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 10:08:11   
BONI*
Hojla punce!

Jaz sem tako lena, da se mi čisto nič ne ljubi. Zjutraj ustanem vsa mačkasta, ker ponoči zelo slabo spim. Če me ne boli hrbet, moram pa vsako uro na WC. Ponavadi šele proti jutru malo bolj zaspim, pa tudi ne zdržim več kot do 9h. Pa sem šele v 32 tednu. Kaj bo še do konca? Čez dan pa nimam kaj dosti časa za počitek. Kar naprej se nekaj dela in dogaja. Kot že veste, pa hodiva z mojim dragim tudi v matreinsko šolo. Jutri moram pa iti urejati tudi že papirje na CSD.
Pri nas v hiši je tako mraz. V spalnici imava slabih 16°C, česar jaz nisem vajena, saj sem v bloku vedno imela okoli 20°C. Razlog za to je, da spodnji sosedi (Robijev brat) še niso namontirali radiatorjev nazaj gor, ker oni tudi sedaj renovirajo svoje prostore in tako še nič ne kurimo. Baje se bo danes zakurilo. Danes nam baje tudi pripeljejo kurilno olje.

Bejba je pa kar sama sporočila svoje vesele novičke. Sem ful vesela zanjo in za njeno družinico. Samo da so zdravi in srečni!

Asso, sedaj si pa ti na vrsti! Če ima polna luna kaj pri tem, potem bo to mogoče že danes! Jaz navijam zate!

Kaj je zdej Ribica, a je s tabo kaj boljš? A te še boli buši?

Pikapolonica, ti se pa tudi že kar nevarno pribljižuješ dnevu D.:bravo: Kako hitro čas mineva, to vidim že pri sebi.

Lu, mislim da si ti spraševala, če je normalno, da pri 22t vsaki dan ne čutiš svojega :duda:. Tudi jaz sem se to spraševala in si gubala čelo, pa me je G potolažila, da ima tudi :duda: pravico, da včasih malo več počiva. še posebej, če je prejšne dni na veliko :sloncek:. Sedaj ima še toliko prostora, da kakih manjših gibov niti ne zaznaš. Počakaj, da boš tam okoli 30 tedna, ko jim začne zmanjkovati prostora. Potem boš čutila vsak trzljaj veke (malo pretiravam).

Joj, sem tako :zaspan:, da si bom šla kar eno :kava: skuhat.

Lp, Boni

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 10:17:26   
BONI*
Ups, vidim, da sem malo zakvačkala! Ko sem pisala Asso, bi v resnici morala napisati Žorž. Upam, da ni zamere.

In kje je Asso? Kja se dogaja z Asso?

Pa še Pikapolonica tebi nekaj. Ne obremenjuj se sedaj z velikostjo in težo :duda:. Vse boste še nadoknadili! Če ne pred porodom, pa potem. Mogoče pa ima res tvoje gene, pa bo bolj majhen (se mi zdi, da si sebe opisala tudi kot bolj majhno), s kilami pa itak veš kako je. Pridejo tudi če jih nočeš!

Upam, da nisem še kaj zakvačkala. Si bom mogla začeti izpisovati opombe, ker čene vse pobrkljam. Moj spomin in koncentracija sta zadnje čase nekje na dopustu.

Lp, Boni

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 10:56:47   
Dolina
Jaz sem tud danes tako :zaspan:. Samo kaj hudiča, ko mi :kava: ne diši. Smrk.

Pikapolonica, jaz tud mislim, da se ti ni treba preveč sekirat zaradi velikosti in teže tvoje :duda:. Vse bo še v redu. :sloncek:

Lu, baje naj bi redno (torej vsak dan) čutil svojo :duda: od 24t naprej. Med 20t in 22t pa lahko tud po tri dni nič, ker naj bi se povečala količina plodovnice, :duda: pa ne raste tako hitro in zato se njenih/njegovih gibov ne čuti vedno. Moj :duda: vsake toliko časa štrajka, in se mi nič ne javi. :( potem pa ko brcne, pa rečem: o, dober dan, a si se spomnil na mami? :)-:)-
A se katera kaj pogovarja s svojimi :duda: v trebuščku? Jaz kar naprej nekaj razlagam, sem enkrat pozabila, da hodim po cesti in so me ljudje malo čudno gledali. :ups: :)-:)-

:bravo::bravo::bravo: Lu, da ne kadiš več. Čestitam! :sloncek::kuza::sloncek::kuza:
jaz sem že od rojstva ( :)- ) prosti kajenju. Moj oči kadi ko turk. :grrr:
Jaz sem se zredila do sedaj za 5kg (eno kg sem zgudila in to težo držim že en mesec - pa ne hujšam!!) Mi pa nekako ne paše veliko pojest: včasih se mi zdi, da se mi hrana sredi požiralnika ustavi :zmeden:

Boni, to je pa mraz, 16 stopinj. :ups: Upam, da boste kmalu zakurili.

Pa pa :nosecka:, Dolina

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 14:21:58   
BONI*
Ja, zdej je že 15°C! Oblečena sem kot eskim. Danes bomo zakurili, ker so radiatorji tudi v spodnjem štuku že gor. Mislim, da že filajo sistem.
Ampak kurilca pa do sedaj še niso pripeljali in frajerji se tudi ne javljajo na telefon. Še dobro, da cisterna še ni čisto suha.

Lp, boni

A ja! Tista :kava: prej tko ni nič pomagala tak da sem šla kar še malo poštudirat pod kovter.

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 14:50:46   
Anonimen
Ojla!

Boni*, trebuh je dones že ok...saj je bil že včeraj, ampak je tkooooooooo pasalo bit doma....sem bila cel dan v pižami, popoldne sem še spala pol urce, pol zvečer sem samo pižamo zamenjala in šla v postlo:):):)

:pika:, ne se sekirat, če bo imel 3kg, to je čisto dovolj! pa tudi če ima malo manj kot 3kg sploh ni panike! Bo lažje rodit:)-:)-:)-

Dolina, sme se nasmejala zdejle...hehe...si kar predstavljam, kako je zgledal tole pogovarjanje z :duda:

Minčka1, kje se ti skrivaš? Sem vidla, da si bla na netu, sam nisem bila prijavljena, pa ti nisem mogla na privat pisat:)

Jap, Žorž, kmalu bo:love: To novičko pa jaz sporočim:)9nebesa:)

Asso, Špacka, Blacky, Pia1, Mia, mavrica in ostale, ki sem jih pozabila- kje ste?:kava:

lp,:fis:

Aja, Boni*, jaz bi že zmrznila...če me zebe kdaj, se kar v deko zavijem pa pred računalnik:)-:)-:)-

(odgovor članu žorž)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 15:17:15   
BONI*
Evo, najnovejše iformacije od mene. Kurilnega olja ne bo, ker jim ga je baje zmanjkalo in to povejo šele sedaj, ko jih mi že cel dan čakamo zato ne naročajte pri Gopres doo. Sedaj smo ga naročili pri eni drugi firmi in bo baje šele v soboto. Upam, da bomo do takrat uspeli na hlape vsaj vodo ogrevati. Če ne pa se bom preselila v Cerknico na vikend in bom kurila na drva. Teh pa tam še lep čas ne bo z,anjkalo.
Evo, zdej grem na čaj, potem pa v Šolo za starše. Danes bomo rojevali!

Lp, Boni

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 15:18:22   
pia1
oj1
SE SE JAZ NA HITRO MAL JAVIM! sva se mal rihtala spalnico, belila, pa novo pohistvo, zdej se previjalno pa postlico, skratka neta nisem imela prikloppljenega, zato sem mal zadi...
drugac kr u redu, sam mal utrujena, pa vsake tolk casa mi mal trebuh otrdi... moram zacet mal vec pocivat. no pa sej bom, evo grem kr zdele.
lepo se mejte, pa jutri kej vec od mene, ko bom se prebrala kar sem zamudila. cav

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 15:22:56   
Ivi33
Ojla, nosečke9nebesa

Vas kolikor toliko redno spremljam, sam za pisanje pa ni preveč časa.

Malo vam kar zavidam vaše trebuščke. Mi imamo že takega kričača:love::zaspan::love:. Jaz sem pa zaspana ... Ja, potem, ko boste rodile se kar pripravite na kronično pomanjkanje spanca, ponoči, ko podiramo kupčke malega skoraj pojem, tako zeham:zaspan:. Ampak drugače je pa tako fino, pa saj boste videle same.

Boni* upam, da je zdajle pri vas tudi že bolj toplo. Sicer boš res postala kar ledena kocka. Baje je blo v ponedeljek tolk naročil za kurilca, da je blo noro. Najbrž se zato ni nihče javil.

Dolina mi smo računalnik tudi prestavili v (že tako prmajhno) dnevno sobo. Malčka nameravamo v enem doglednem času prestaviti v njegovo sobico, kjer pa mu računalnik sigurno ne bo koristil. Poskusi prepričat predragega ...

Pikapolonica, moja taprva je bila težka le nekaj čez 3 kg, pa ni blo sile. Boš videla, da bo :duda: čist O.K.

Pozdravček tudi ostalim in pobožajte trebuščke.

Svetka in :duda:

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 17:46:29   
Špacka
Zdravo nosečke:nosecka:

Vse lepo in prav ampak to pa je mraz!
Boni* te pa občudujem da zdržiš v tako hladnem stanovanju, jaz bi že stisnila rep med noge in jo ucvrla nekam na toplo. Se že sprašujem kdaj bo spet poletje, potem pa se še spomnim da bomo takrat že trije, mi je pa toplo pri srčku že sedaj :love:

Ha ha Dolina kot bi brala samo sebe, tud jaz se kar naprej pogovarjam z :duda: in veš kaj še delam vedno ko začutim :duda: gibe se nasmehnem pa ni važno kje sem. Sicer me včasih mal čuden gledajo, ampak mi take stvari ne pridejo do živega.
Drugače pa sem sedaj začela poslušati klasično glasbo sem brala da dobro vpliva na :duda: trenutno imam samo CD od Maksima Mrvice a je kar fajn.

Pikapolonica ne se sekirat saj veš eni so malo prelahki, eni so malo pretežki pa že imajo izgovor da nas kregajo ja mami kaj pa delaš.... saj isto je v nosečnosti premalo kg, preveč kg pa saj nismo vse univerzalne, da se bomo zredile točno 10 kg al koliko je že trenutno aktualno.
Pa kaj bi o tem danes je že četrtek jutri pa že petek:bravo::bravo::bravo: in potem spet malo odmora komaj čakam:)-

Zdaj grem pa pečt palačinke za mojega dragega.
Vse :nosecka: ki še delate naj vam delavni petek čim hitreje mine pa,pa

Špacka 20t/6d

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 18:54:14   
BONI*
Nikoli ne bom razumela moške logike, zakaj je treba čakati, da od kurilca ostanejo samo še hlapi, preden se naroči novega. Sedaj živim v tej bajti sicer šele 3 tedne, pa že vidim, da bo treba malo reda narest in kakšne stvari malo v svoje roke vzeti.
Če v soborto zjutraj ne bo kurilca, bom res kam spokala! Do takrat pa bom po stanovanju hodila oblečena kot eskim.

Me je pa mami spravila v dobro voljo, ker mi je kupila eno dolgo bundo (plašč) za zimo, ki ni telirana in jo celo lahko zapnem čez trebuh. In sploh ne izgleda slabo, glede na to, da je baje stala samo 12.000 sit.
Vsaj zunaj me ne bo zeblo.

Hojla Svetka! Kako uživaš v svojem novem poklicu? A se pritožuješ nad neprespanimi nočmi? Jaz tudi, pa še sploh rodila nisem,hi hi hi. Ampak za tisti angelski obrazek se pa najbrž že splača pol noči prebedeti.

Lp, Boni


(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   9.nebesa (****. nadaljevanje)
14.10.2004 19:04:09   
asso
Ojla,

evo mene, naj se vam res malo javim, da ne boste mislile, da že pestvam svojega škratka.

Sedaj sem zelo boljše, ker sem že v 37 tednu tako, da tudi, če sedaj rodim ni panike.
Moji krči so še vedno in bodo do poroda tako, da sedaj se sploh več s tem ne obremenjujem, ker tudi, če se začnem odpirati nič zato. Bom prej :duda: držala v naročju.

Včeraj sem imela pregled pri g in sem toliko bolj pomirjena, namreč je vse O.K., kot mora biti. Sej še sama g. je rekla, da pač sem tako narejena za te krče ni kaj. Drugače je :duda: težek že 2793 g tako, da bo porodna teža nekje od 3500 do 3700. Jaz sedaj skoraj upam, da pride že kaj prej ven, ker mi je vse vedno teže. Sicer pa sedaj tudi počivam manj, več skačem naokoli in tudi kaj več po hiši naredim.

Ta vikend smo dobili spalnico za :duda: in jo zmontirali. Prav super je prišlo. Sedaj čakam samo še previjalno, ki naj bi vsak čas na vidiku, pa ležalniček in mislim, da je vse pripravljeno. Za rezervo pa sem si pustila kengurujčka in baby phone pa stolček za hranjenje, če bo se kakšen ponujav za kakšna darila, ker namreč imam polno "žlahte" tako, da če ne drugo bom sama nabavila kasneje. Sedaj moram pa samo zase torba za v porodnišnico pripravit do konca, da bo vse pripravljeno.

Pikapolonica, ne obremenjuj se s težo :duda:, namreč naj ti povem, da sorodnica je rodila v nedelju 17 dni pred rokom sinčka težkega 2580 in velikega 47 cm, z njim je vse v redu, je pa zato rodila v dveh urcah in brez težav. Baje, da je bil njen fant ob rojstvu tudi bolj majhen tako, da zgleda se to tudi pozna. Druga znanka pa je rodila 3 tedne pred rokom z 3500 g tako, da je vse čisto normalno. Meni je babica pri pregledu tudi najprej rekla, da je malo majhen trebušček za tedne, ampak potem g. sploh ni nič omenila, da bi bilo kaj narobe. Tako, da ne obremenjuj se s tem in pomisli le na to, da boš lažje rodila.

No punce, vsem lep pozdrav in počuvajte se.

Lp asso in :duda: (36t 1/7)

(odgovor članu žorž)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?