|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je kaj v zraku
24.12.2006 13:00:29   
ana b
Pozdravljene.
Se že cel dan sprašujem ali je kaj v zraku, ali pa je naš mali 2,5 let prišel spet v kako fazo. Danes že cel dan prav namerno nagaja. Vse kar rečemo ne naredi in se zraven prav smeji user posted image , meni pa ni do smeha. Izgleda pa to tako, da odpre ograjo in se sam odpravi po stopnicah navzdol, si privleče stol do mikrovalovne in pritiska vse gumbe po vrsti, za kosilo pa prosi juho, jo da v usta in nato pljune ven. Plezanje na mizo,... o razmetavanju igrač ne bom niti pisala,..
Sva ga kregala oba naenkrat, grožnje, ne zaleže nič.
Kako naj ga kaznujeva?
Sva že čisto na koncu z živci, utrujena. Zdaj spi in imam kakšno urico, da si zbistrim možgane.
Če imate kakšno dobro idejo kar na plano z njo.
Pa lepe božične praznike.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je kaj v zraku
24.12.2006 13:17:36   
mami11
takšno obnašanje ni nič neobičajnega; najbrž želi vzbuditi pozornost in zato vaju preizkuša; v tem znajo biti neumorni; gre za to čigava bo obveljala in najbrž ti ni treba razlagati, da mora obveljati "starševska"; razložiti mu moraš, da je njegovo dejanje slabo in nesprejemljivo, tega pa nikakor ne sme razumeti, da je slab on in da ga nimaš rada; tako kot moramo otroka pohvaliti, ga moramo tudi kaznovati, sicer "ne dojame" razliko med "dovoljenim in nedovoljenim"; če boš ukrepala takoj, ob prvem takšnem njegovem dejanju, boš prišparala na živcih; moraš pa biti pri tem dosledna; kazen naj ne bo prehuda, na vsak način pa takšna, da bo za neko "ljubo" stvar prikrajšan za toliko časa, dokler ne bo sprejel tvojih pravil, za kar ga pa moraš potem pohvaliti in nagraditi; to seveda ne pomeni "kupovanja" otrokove pridnosti, le primeren odziv na neprimerno ali primerno otrokovo obnašanje - vzgoja pač

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A je kaj v zraku
24.12.2006 13:18:04   
srki
Ma kaj pa vem, po mojem samo trenutno razpoloženje. Včasih pride tudi pri nas, da več ne vemo, kako bi, kar na lepem si noče copat ubut, nogavi, skratka tudi beseda ne zaleže. Jaz ga ponavadi kar pustim, da se "zmuli", potem pa se tudi sam umiri.

Če ti nosi stole k pultu in prižiga pečico, mu vsakokrat, ko prime za stol, stol vzami in ga daj na svoje mesto. Desetkrat, pa desetrkat. Včasih vem, da popustimo, samo da imamo "mir" in ne poslušamo civiljenja. Ampak, ko sem pa jaz trmasta, pa tudi ne popustim. Pol seveda trmari in meče igrače in še kaj, pa ga sploh ne šmiram. Pol pa neha, kot bi trenil in vse je OK.

Ja, včasih je prav naporno, ko ne zaleže nič.

Lepe praznike tudi tebi!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A je kaj v zraku
24.12.2006 13:41:13   
Primoza
Ja kaj bi pa bilo če ne bi nagajali? Saj je to bistvo malčkov. Pa še vrtca ne bo nekaj časa. Lahko pa preverimo če je kaj v zraku bom naštimal eno kratko anketo.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A je kaj v zraku
24.12.2006 13:46:37   
nejcko
Pri nas je tako vsak vikend, če smo doma. Dejansko so otroci naveličani vsega, ne vejo, kaj bi sami s sabo. Jaz sem tudi že čisto zmozgana, jutri je mož sicer doma, potem bomo pa spet ves teden sami doma in me je že kar grozaaaa, kaj bo. Mi je po eni strani kar malo žal, da sem ju za cel teden vzela z vrtca. Že zdaj me sprašujeta, kdaj gresta v vrtec. Tam jima pač veliko več dogaja kot doma, pa še družbi imata, tako pa cel dan gledata samo moj tečni frisuser posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A je kaj v zraku
24.12.2006 14:27:32   
mika
se podpišem pod nejcko. otroci 'nagajajo' iz dolgega časa. jaz našo ponavadi vključim zraven, ko kaj delam. in jo pohvalim kako lepo mi pomaga. če pa nimam časa in moram kaj na brzino naredit, je pa celuser posted image . naša rabi veliko pozornosti in če hočem, da mi ne bo hiše na glavo obrnila, jo moram zaposlit.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A je kaj v zraku
24.12.2006 15:00:14   
Anonimen
Ja kaj bi pa bilo če ne bi nagajali? Saj je to bistvo malčkov.


Tale je pa dobra user posted image !

Mi pa full uživamo doma. Smo noreli in se crkljali celo dopoldne. Najbrž tudi kaj nagajali eden drugemu. Zdaj pa Mičica in očka sladko spita user posted image .

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A je kaj v zraku
24.12.2006 15:48:04   
Pupica
Ne mi danes jokamouser posted image user posted image user posted image Vse kar je NE, je potem nežen jok, potem pa vprašanje:A ne MAMI da lahko???OČKa!OČKA!A lahko?????

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A je kaj v zraku
25.12.2006 14:58:10   
noe
Naš je tud star 2,5 in je isti.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?