|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A pretiravam???
30.10.2006 12:51:29   
Anonimen
Včeraj sem imela eno »krizo«, ki mi je pustila kar nekaj črnih misli, pa me zanima al sem samo jaz čudna, al je to normalno, da se mamice sekiramo zaradi takih stvari…No pa da povem….

Z možem in otrokom živiva pri starših. Živimo v skupnem gospodinjstvu (v roku 2 let se seliva na svoje). Moje starše moj otrok posledično vidi vsak dan. Na svojega dedka in babico in očeta, ki ga vidi zelo malo, ker pač le-ta veliko dela, je zelo navezan in se jih tako razveseli, ko pridejo domov, kot da jih ni videl že 100 let. Ko jaz kam grem, pa pridem nazaj (ponavadi sem kako urco  na teden odsotna zaradi nakupov), je pa tko kot da sploh nikamor nisem šla. Ko pridem in ga pozdravim se samo nasmehne in se igra dalje. Ko sva pa sama z otrokom doma (dopoldne), sem pa seveda vse njegov svet in bog ne daj, da ne bi bila ob njem (joka), mu je dolgčas. Občutek torej imam, da ko so doma drugi ljudje (babica, dedek, oči) da jih je bolj vesel, da jih ima raje od mene. Pri meni so tudi prepovedi, pri njih je pa samo igra, crkljanje,….Trga se mi srce, z otrokom sem dobesedno 24/7, želim si da bi bila v njegovem srčku na 1.mestu, včasih pomislim tudi da v bistvu sploh ne ve, da sem jaz njegova mama, da je itak na vse ostale 100× bolj navezan kot na mene…

Potolažite me prosim…..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 13:01:53   
Anonimen
Ah ne skrbi se, to se ti samo zdi. Tu ni nobenega problema in ne išči dlake v jajcu. Normalno, da si numero 1 v otrokovih očkah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 13:07:28   
jazz
Meni se je tudi tako zdelo,ja,potem pa je mali enkrat zbolel.....in ni drugega šmirglal ko samo mene,potem so pa drugi bli ljubosumni. Mali že ve koga ima rad in če ne prej,boš to videla ko bo kaj bolan!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 13:09:43   
sato
Ti si za tvojega otročka nekaj samoumevnega- vse dni si z njim, medtem ko očeta in starih staršev ni nenehno ob njem. S tem, ko joka, če greš za trenutek vstran, ti jasno pokaže, da te ima rad. Po nepotrebnem si delaš skrbi.
Za razne prepovedi in stvari, ki jih otroku ne pustiš, pa imejte dogovor- ne je ne. Tudi pri babici in dedku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 13:40:23   
dskubin
Koga pa pokliče, ko mu je hudo, ko se udari? Najbrž ne očka ali babice, ne?

(odgovor članu sato)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 13:52:09   
Kuba
Da, pretiravaš.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 13:54:01   
didi1
Ja sej moj user posted image  se tudi sam atiju smeji ko pride iz službe, men se ne.Ne se sekirat, ti si mu tako al tako cel svet, kot praviš si ti z njim 24/7, zato je pa vesel tudi ko druge vidi.Pa ne skrbi TI si mu tako al tako MAMI.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 14:03:45   
dory
ce pretiravas? ja in to fajn...

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 14:04:12   
lukec
Eno le na svetu širnem MAMICO imam...

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 15:57:01   
sneška_
Jaz sem z mojim otrokom doma  ves čas.Ko pride  očka iz službe hiti pri njemu v naročje samo to ne pomeni da njega ima rajše.Otrok ko je bolan kliče mamico pa ko mu se nekaj zgodi tudi kliče mamico in mislim da preterivaš.

Na glavi si stavljaš res bedaste misli  in nimaš za kaj se sekirat.Otroci so toliko pametni in svoj način povejo to kar občutijo.

Verjami da je moja punčka že tisočkrat povedala kdo ji je najpomembni človek. In ko je nekaj narobe nikoli se ni zgodilo da pokliče  drugega sem mami  

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 16:44:21   
Gina
O moj bog, pa vendarle ne rabiš take potrditve od otroka, saj nisi ti otrok, ti si mama! Ti naj bi bila prepričana vase. Tvoja sreča ne bi smela biti odvisna od tega, koliko te otrok rabi ali koliko ti pokaže, pove, da te ima rad. Itak te ima in itak si mu vse. Ti bi morala biti srečna, ker ima rad tudi druge ljudi, ker je srečen z njimi, ne pa da si ljubosumna nanje. Ljubosumje je samo prevelika posesivnost, potrjevanje s tem, da nekoga poseduješ. Potem imaš občutek, da ti ne bo nikoli ušel, da bo vedno tvoj. Nikoli ne bo tvoj, vedno je sposojen, četudi je prišel iz tebe. Svojo dušo ima, svojo pamet. Za določen čas ti je zaupan, to je vse. Če pa boš otroka posedovala, otrok ne bo srečen. Potem te v resnici ne bo imel toliko rad, kot bi te imel, če bi ga ljubila brez kompleksov. Počutil se bo, kot da ga dušiš. Največja ljubezen je, če človeku daš svobodo, če si srečna, ker je on srečen, če si srečna, ker ti je dovoljeno biti njegova mama, ker ti je dovoljeno skrbeti zanj, se crkljati z njim, ker ti bo dovoljeno, da ti bo zaupal svoje stahove, ljbezni, pač svoje življenje delil s tabo,...

P.S.: Ne pove ti, ali ne pokaže, da si mu na prvem mestu pa zato, ker mu edino ti predstavljaš tako veliko varnost, da je pri tebi lahko zihr v to, da ga ne boš zapustila, da si vedno tam zanj. To je največja oblika ljubezni.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 17:19:04   
mojamura
mislim da sama v sebi veš da si na prvem mestu pri otroku...in res ne čakaj od otroka da ti bo to vsak  trenutek potrjeval.

da imam prav boš videla ko boš začela hodit v službo....user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 21:57:07   
Mateja82
Moja češpla pri skoraj osmih mesecih ima zelo rada družbo babic in dedka.  Prva beseda je bila babauser posted image .Ima že kar nekaj  trme v seb tako da tud ne more vedno vse dosežit kar bi rada in prav gredo gleda,ko ji kaj preprečim in plane v jok.  Pri babicah in dedkih se to seveda ne dogaja samo cartanje in razvajanje. Ampak, ko je pa sila in kaj potrebuje naprimer ko je zaspana pa zna rečit tud mama, in se stisnat,  ker ve da ji bo mami vedno pomagala. 
Tako da nikar ne pretiravaj, otroku si sigurno na prvem mestu saj si njegova mami.

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: A pretiravam???
30.10.2006 23:30:48   
lojzika
Moj je pri 17 mesecih prvič rekel mama. Vse ostale je klical zelo lepo. Ko si ga vprašal kje je ati, babi, dedi... je vse je vedel pokazati, o mami pa ne duha pa ne sluha, ko bik u nova vrata.

No vse lepo pokliče razločno, jaz pa sem AMI neka izpeljava iz mami. Ampak pride včasih, ko ne velja nihče drug kot jaz, in to je na dan kar večkrat takrat pa vem kje sem tko da brez skrbi tudi jaz večkrat razmišljam če se me mogoče naveliča, ko sva veliko skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: A pretiravam???
31.10.2006 12:11:54   
tincci
Mislim, da je prva odgovornost staršev, da otroka vzgojimo v samostojne osebnosti, ki bodo imeli radi druge ljudi in se jih ne bodo bali, ampak bodo samostojno korakali v svet. Mama je pa itak ena sama. DA, pretiravaš na polno. Pusti otroku, da se razvije v kul človečka. Pa ja ne bi rada, da bi bil navezan samo nate, pri ostalih pa jokal?? Mogoče bi ti potem dobila potrditev svoje ljubezni, ampak za otroka pa s tem nisi nič dobrega naredila.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: A pretiravam?
31.10.2006 12:18:20   
Anonimen
Starši naj bi otroke vzgojili v samostojne osebnosti, ki naj bi bile sposobne živeti tudi brez nas.
To, da se otrok dobro počuti tudi v družbi, ki ni samo "hotel mami", je prej za veselje kot za obup.

Otrok, ki brez težav zapušča starševsko naročje čuti, da je v svetu dobro sprejet, da ga imajo ljudje radi in da bo tudi pri drugih ljudeh deležen topline in prijaznosti. To je dobil od staršev in to pričakuje tudi pri drugih ljudeh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: A pretiravam?
31.10.2006 13:23:29   
Anonimen
Hvala vam za spodbudne besede.

Sej sem vedla da pretiravam. Samo sem vseeno potrebovala slišati to prevdsem iz drugih ust.

Hvala!


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: A pretiravam?
31.10.2006 13:34:20   
koala
Draga anonimna, tvoje dete te pozna že odkar se je rodilo, po vonju, po tonu tvojega glasu.
Tvoje dete te nosi v srčku na prvem mestu, samo mama je vedno doma in mama je vedno tam, vsi ostali pa ne.
Potolaži se ker ima tebe tvoj otrok vsaj tako rad kot ti njega, če ne še bolj.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: A pretiravam?
31.10.2006 13:49:05   
mojca*
haha, tudi pri nas je enako....babici in atiju ki ga nikoli ni, taki nasmeški, do uh, mami pa nikdar takega.
pa jaz vseeno vem, da me ima zelo rad, tako kot jaz njega!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: A pretiravam???
31.10.2006 15:08:27   
daddy
Ja, ornk pretiravaš. S poudarkom na ornk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: A pretiravam???
31.10.2006 15:40:39   
ZARA
Meni je pa čisto logično, da je dete bolj veselo nekoga, ki ga vidi manj, kot tebe...ti si pač vedno tu, ostali mal manj...to pa še ne pomeni, da pri njem nisi  No.1...

lpZ

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: A pretiravam???
31.10.2006 23:20:29   
Anonimen
joj kok me živcirate ve, ki imate tele dolge tickerje. Se zelo težko bere, dajte no nekaj prestaviti, da bodo teli vaši tickerji gor ali dol in bo tekst tak kot pri ostalih user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?