|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutki
30.10.2006 10:49:39   
Anonimen
tisti,ki ste že v dolgoletni partnerski zvezi.Kako kaj vaši občutki?Ljubite,imate samo radi,navezani ali je ljubezen vse bolj globoka in enostavno ne bi mogli brez partnerja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: občutki
30.10.2006 10:51:13   
Anonimen
Partnerja predvsem bolj spoštujem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: občutki
30.10.2006 10:56:50   
Taula
tisti,ki ste že v dolgoletni partnerski zvezi.Kako kaj vaši občutki?Ljubite,imate samo radi,navezani ali je ljubezen vse bolj globoka in enostavno ne bi mogli brez partnerja?


Ljubim ga. Nanj sem navezana in vem da bi mi bilo težko če bi ga izgubila. Ne bom pa rekla da brez njega ne bi mogla živeti...bi mi bilo težko, in bi potrebovala dosti časa vendar bi se pobrala in zaživela naprej.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: občutki
30.10.2006 10:57:25   
Zahi
nisem še v dolgoletni zvezi.. vendar svojo partnerko vse bolj ljubim in spoštujem..

je pa dejstvo, da začetna zaljubljenost počasi mine in se spremeni v pravo ljubezen in spoštovanje med partnerjema.. in prav taka zveza obstane za celo življenje.. vsekakor je pa važno, da se partnerja (če je to mogoče) spoznata predenj se zaljubita en v drugega.. ko partnerja docela spoznaš.. in se nato zaljubiš vanj.. je to potem tisto kar pišejo pesniki in scenaristi.. prava ljubezen.. in vem, da sem to tudi našel..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: občutki
30.10.2006 11:10:01   
Jolly
Nekateri pravijo, da zaljubljenost zbledi, po nekem casu. Pri meni to ne drzi. Skupaj sva ze vec kot 5 let, pa sem se vedno zaljubljena vanj, ljubim ga z vsem srcem, spostujem ga, navezana nanj. Zaupam mu bolj kot komrkoli, moj najboljsi prijatelj je. Imava 2 soncka in se vedno, pa ceprav po porodu je sex veliko bolji, bolj custven. Vedno si vzameva cas zase, zvecer ko gresta tamala spat in ne zanemarjava drug drugega. Sva imela 1x malo krizo, ko sva bila oba zivcna in je prislo do konflikta, ampak sva uredila. Pomaga mi pri vsem, me podpira, se trudi za naso druzinico. Najlepse je zvecer zaspati v njegovem objemu, ker preprosto vem, da je on tisti na katerega se lahko vedno zanesem.

_____________________________

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: občutki
30.10.2006 11:16:52   
Anonimen
Midva sva skupaj že dobrih 8 let. Ni več metuljčkov v trebuhu, ni več vzemirjenja ko ga vidim, nimam pred njim nobene treme kot na začetku.
Mu pa veliko bolj zaupam, o VSEM se lahko pogovorim z njim, ljubim in spoštujem ga vsak dan bolj, brez njega si sploh ne predstavljam življenja.
Vendar kljub vsemu včasih jemljem njegovo ljubezen preveč za samoumnevno, kar ni prav. Še vedno je treba delati na medsebojnem spoštovanju in zaupanju in to je tisto kar pomeni pravo ljubezen. Da se trudiš zanjo, da je ne jemlješ kot samoumnevno. Ker ni.

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: občutki
30.10.2006 16:48:26   
mika
spoznata predenj se zaljubita en v drugega.. ko partnerja docela spoznaš.. in se nato zaljubiš vanj.. je to potem tisto kar pišejo pesniki in scenaristi.. prava ljubezen.. in vem, da sem to tudi našel..


pri nama je bilo ravno obratno. ko sem ga zagledala...jojojoj...kot strela z jasnega...čist adio.... spoznala sva se v diskoteki, jaz sem šla  domov  zatrapana, on pa samozavestno do kolegov in jim je rekel, da ima puncouser posted image (nisva nič imela) videla sva se čez nekaj dni in od takrat sva skupaj....že deset letuser posted image .
seveda tistih metuljčkov v trebuhu že nekaj let ni, ampak roko na srce, kdo bi pa s tem lahko živeluser posted image ? jaz bi shirala, ker takrat sploh jest nisem mogla. ko je šel v LJ na fax sem ga tako pogrešala, da me je bolelo. In če bi sedaj moral kam it za več dni bi bilo enako.....srečna sem da sva se našlauser posted image  

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: občutki
30.10.2006 17:01:22   
mojamura
ljubim in spoštujem, ga....je moj najboljši prijatelj zaupnik tolažnik etc. vsak dan se zamislim nad res veliko srečo da sva se našla.
ob njem sem tudi sama postala boljša oseba. če bi se kdaj razšla oz. bi ga izgubila bi me najverjetneje zelo potrlo....bila bi kar nekaj časa na tleh. trdno upam da se kaj takega ne bo zgodilo.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: občutki
31.10.2006 20:01:14   
Anonimen
Niti še nisva dolgo skupaj, vendar ga imam rada kot človeka, zaradi njegovega karaktera in obnašanja do mene in do svojih bližnjih pa ga ne spoštujem. Tudi ni moj prijatelj. Je le oče mojega otroka. Žal!

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: občutki
31.10.2006 21:44:19   
rija
Po 14 letih ni samo enega čustva. So vsa ta, ki si jih naštela.
In to je razlika od prvih mesecev: takrat je samo zaljubljenost.....ostalo pride na maratonuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?