|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 12:45:15   
Anonimen
Ko prebiram teme tukaj, se kar malo zamislim sama nad sabo. Vse tako veliko daste nase, se urejate, skrbite za videz, uporabljate pilinge za telo, se mažete s kremami za telo ali losjoni, imate urejene nohte na rokah in nogah, pa tudi sicer roke in noge s fino mehko kožico, frizura je vsak dan urejena, make up na mestu, seveda je to skoraj pri vseh puder, maskara, šminka, senčilo za oči, pa gel nohti, pa pedikure, manikure... ah, sej sploh neznam vsega naštet. Aja, pa sploh ne za slabo vzet tegale pisanja, ker ni tako mišljeno, samo jaz se kot en jamski človek počutim, ker frizure si ne urejam, nohtov tudi ne, še celo obnohtno kožico si grizem, tudi nepobrita sem večkrat, samo res pa ne skačem okrog v minicah, umivam se redno, samo namažem se samo z maskaro, mleka za telo ne uporabljam, ker ne prenesem mastnega občutka, pilinga si tudi ne delam... ma v bistvu se ful ne ukvarjam s sabo toliko, pa ne vem, a je pomanjkanje časa samo izgovor ali sem res jamski človek, ki ne da veliko nase.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 12:48:12   
April
to je tako, kot če bi šla na forum "o boleznih" brat, pa bi tud mislila, da so vsi bolani.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 12:50:30   
total
Čisto odvisno od vsakega posameznika,kaj mu to res sploh pomeni.Sama sm rada urejena in to mi res veliko pomeni in dam nekaj nase.Seveda v normalnih mejah,tako da sm sama sabo zadovoljna.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 12:50:33   
pety78
Al pa na forumu spolnost, pa bi mislila, da vsi seksajo. Pa ne, veš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________



(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 12:51:08   
lemavrica
Še ena taka tuki ki ne preživi toliko časa sama s sabo. Edino kar dokej redko uporabljam je anticelulitna krema in v solarij sem hodila, zarad kože ker mi pač to pomaga in pa ker nemaram bit bela. Drugače pa nohte si grem na vsake kvatre res uredit v Spar, k frizerju grem na 3 mesece. Ko grem ven pa dam gor samo maskaro in gloss.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 12:54:53   
pety78
Jaz imam ponavadi kratke nohte, ker imam zelo mehke. Si pa jih na vsake kvatre namažem s prozornim lakom. Poleti si jih uredim tudi na nogah, francosko manikuro, ki mi zdrži tudi do 3 tedne, tako da s tem glih ni dela. Umivam se,user posted image , 2x na teden še perem lase, mažem se pa ne z nobenimi losijoni, mogoče na morju malo več, pa v nosečnosti  tisto sranje proti strijam. Zjutraj se naličim in to je to. 

_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 12:59:19   
April
Pa še eno mnenje. Za veliko večino žensk, bi bilo bolje, da se ne "rihtajo". Ker na koncu vse skupaj izpade še bolj grozno, ko če bi stvari lepo pustile na miru, naravno.  Bi bila žajfa, britvica in deodorant čist dovolj. Kot da smo zdaj kaj bolj lepe kot pred pedesetimi leti, ko še ni bilo tok te propagande.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 13:01:08   
Seven*
Tasonka, sem ravno napisala nekaj v tem stilu na temo o Zanemarjenosti.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 13:09:13   
caillou
Kar se mene tiče sem zrihtana če se losam dlak, enkrat dnevno stuširam, populim obrvi, uredim frizuro, telo in obraz na debelo namažem s kremo, nohte imam kratke, ker se mi drugače, ko preoblačim posteljo, vihajo nazaj in takrat res ni občutek, da bi pretehtal dolge, lepo negovane nohte, roke imam sicer urejene,...skratka, z nobeno stvarjo ne grem v skrajnost, ker rajši kot da bi visela pred ogledalom in si popravljala skrivljen lasek, počnem kaj pametnejšega.

Make-up (a) ne uporabljam, če res ni nujno. Ker sem se tako prepričala, se mi zdi da ga niti ne rabim.

Nobenih dragih krem ne uporabljam, losijonom, pilingov, takih in drugačnih mask za lase, nohte, obraz,...
Meni je važna tista vsakodnevna osebna higiena, da so zobje poštimani do fundamenta in ja, da me dlake po telesu ne obvladujejo preveč.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 13:19:37   
piščanc
jaz edino mastnih las ne prenesem, poleg redne higiene pa se mažem okoli oči (maskara, kakšna barva) samo za službo, nohti so obvezno kratki (razne manikure, pedikure izvajam sama), frizer je ponavadi dvakrat letno. britje podpazduhe in bikini predela je redno pri tuširanju. noge pridejo na vrsto enkrat na teden poleti, pozimi tudi na dva meseca user posted image .

nimam se za neurejeno, samo komplicirati ne maram

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 13:25:42   
muška
Jaz sem tudi malo šokirana in ko razmišljam in berem razne teme tako malo razočarana nad sabo, ker  sem včasih nase dala več.

Zdaj je pa tako, da gledam, da sem urejena tudi za doma , se pravi znebila sem se razvlečenih trenerk in tako nosi ali kargo hlače ali kavbojke in kakšno normalno majčko zraven ( ne razvlečene, sflekane, zabarvane, sprane,...), obnohtno kožico si tudi grizen, nohtov nimam nalakiranih, kljub temu pa imam čiste in na kratko spiljene-torej dokaj urejene. Pudram se ob zelo redkih priložnostih, se pa vsak dan na rahlo naličim in uporabim tudi maskaro.

kaj se frizure tiče imam pa srečo, ker imam skodrane lase in tako z njimi nobenega dela user posted image


Ampak vedno ni bilo tako. En dan me je nekaj pičilo in sem rekla zdaj pa dovolj in sem zmetala vse stare cote stran! Omara je zdaj sicer ena velika revščina, ki si jo zelo počasi polnim - po zmožnostih pač.
Malo sem si naredila organizacije pri sebi in priznam, da se od takrat dalje bolje počutim, in ko mi kdo pozvoni pred vrati , jih  grem samozavestno odpret, ne pa tako kot prej, ko sem si na hitro navlekla kaj nase, ....  tako pač nekakuser posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 13:45:34   
Anonimen
ker frizure si ne urejam, nohtov tudi ne, še celo obnohtno kožico si grizem, tudi nepobrita sem večkrat, samo res pa ne skačem okrog v minicah, umivam se redno, samo namažem se samo z maskaro, mleka za telo ne uporabljam, ker ne prenesem mastnega občutka, pilinga si tudi ne delam...


Jaz isto, edino s čopičem si še malo rdečice n lička nanesem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 13:49:57   
lex
Zvečer obvezno stuširat in zobe umit, namazat obraz s soleo in trebuh s kremo proti strijam, deodorant pod pazduho in v posteljo, zjutraj se umijem namažem se vsake kvatre enkrat, pudra ponavadi ne uporabljam in se mi ponavadi zgodi, dako ga pa rabim si morem it kupit novega, ker je prejšnji prestar.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 14:07:43   
Strawberrie Cherrie
Glej, kar se krem in pudrov in ostalih beadrij tiče -> jaz si vedno kupujem kvalitetne, kajti teh porabim dosti manj, se pravi, da jih imam za dosti dlje - končna računica je približno enaka, s tem, da mi tak puder ne maši por, daje bolj svilnat lesk kože in jaz se ''fajn''počutim. Ko grem ven si pač dam gor puder, namažen trepalnice, ustnice z lipglossom in to je to (za kakšne posebne priložnosti pač dodam kaj več) -> in to se meni zdi popolnoma nepretiravanje.
Frizerju hodim 1x na mesec in pol, na dva meseca, ker imam pač rada urejeno frizuro, veliko več mi pa pomeni to, da zjutraj daš na lase samo malo laka oz voska, pa je OK, kot pa da 2uri prosim svoje lase, da stojijo vsaj približno tako, kot želim.
Depiliram se z depliatorjem 1x na 2meseca, ker drugače imam kar vraščene dlakice - drugače pa se brijem 1x tedensko, imam zelo redke in svetle dklačice, ki so tudi zelo nežne - tako da v tem ne vidim pretiravanja?
Piling telesa delam istočasno s tuširanjem, tako da....
Namažem se pa vedno po tuširanju, ker imam suho kožo.

Jaz v tem ne vidim nek big deal, res je pa, da ko kupim kremo, odštejem verjetno 10€ več od večine, kremo imam pa 1mesec dlje kot pa večina.
In ja, to mi je pomembno, ker se jaz tako počutim OK -> s stvarmi sem pa začela komplicirat, ko sem fasala alergijo na senčila in maskare določenih proizvajalcev. Ni fajn, ko imaš čist rdeče in zatečene oči.

Se pa držim načela, da manj je več.

Aja, parfum si pa tudi kupim mogoče 2x letno, ker se ne polivam z njim.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 14:36:43   
Magi*
saj to je bil tudi moj point pisanja na prejšnji temi. jaz sem tudi rada urejena, zase. ampak meni urejenost pomeni nekaj drugega, kot tebi. za nekoga sem morda zelo ne-urejena user posted image

nisem perfect all the time. doma se nikdar ne namažem, za ven in za v službo pa minimalno. moji lasje se itak ne pustijo ukrotiti. včasih sem se sekirala, zdaj sem pač sprejela dejstvo, da imam take lase in sem čisto zadovoljna z njimi. nekomu pa bi se zdelo, da sem se počesala s petardo. nohte si še kar poštimam, ampak uporabljam lak kožne barve, da se ne vidi vsaka praska. tudi dolgi niso. poleti si spedenam tudi nohte na nogah, zdaj se mi jih pa ne da. s kremami za telo se običajno namažem zvečer po tuširanju, ker mi sicer kožo zateguje. to je pa tudi vse.

tamala je pa še otrok in je včasih tudi kaj popackana in tako luškano skuštrana.

tako da user posted image  sem urejena, samo ne tipi topi in ne ravno vsak dan.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 14:44:45   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Ko prebiram teme tukaj, se kar malo zamislim sama nad sabo. Vse tako veliko daste nase, se urejate, skrbite za videz, uporabljate pilinge za telo, se mažete s kremami za telo ali losjoni, imate urejene nohte na rokah in nogah, pa tudi sicer roke in noge s fino mehko kožico, frizura je vsak dan urejena, make up na mestu, seveda je to skoraj pri vseh puder, maskara, šminka, senčilo za oči, pa gel nohti, pa pedikure, manikure... ah, sej sploh neznam vsega naštet. Aja, pa sploh ne za slabo vzet tegale pisanja, ker ni tako mišljeno, samo jaz se kot en jamski človek počutim, ker frizure si ne urejam, nohtov tudi ne, še celo obnohtno kožico si grizem, tudi nepobrita sem večkrat, samo res pa ne skačem okrog v minicah, umivam se redno, samo namažem se samo z maskaro, mleka za telo ne uporabljam, ker ne prenesem mastnega občutka, pilinga si tudi ne delam... ma v bistvu se ful ne ukvarjam s sabo toliko, pa ne vem, a je pomanjkanje časa samo izgovor ali sem res jamski človek, ki ne da veliko nase.user posted image


Isto, sam jst si tud mascare ne dam gor. Samo Dove kremo zjutraj na obraz.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 14:49:29   
Anonimen
Še ena taka.
Za maskaro more bit prav poseben dan. Da en govorim o nalakiranih nohtih user posted image
Krema pa obvezno. Zjutraj in zvečer.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 16:37:58   
Anonimen
Doma nisem 100% urejena. Ponavadi imam trenerko, brez make-upa, brez vsega. Tudi če grem v trgovino, grem pač v kavbojkah ali trenerki, brez kile make-upa. Se pa rihtam za službo. Enostavno se gibljem v takih krogih, da ne morem izgledati cela sprekrokana, brez make-upa, z mastnimi lasmi in v trenerki. Za službo sem pa obvezno urejena, z malce pudra na obrazu, maskaro, lip glossom, urejeno frizuro in oblečena tako, da me ni sram, če nekdo "uleti".

Urejene nohte na rokah imam vedno, enako na nogah (poleti še posebej, ker mi je grdo, če ženska ima sandale in neurejene noge). Frizuro imam klasično, prav zaradi tega, da sem urejena - enostaven paž, si ga samo posušim in mi stoji tako kot mora. zato, da se ne bi ubadala s 4 cm narastkom (prej sem bila blond), sem si lase pobarvala na temnejše (rjavo). Ko se stuširam, se namažem z losijonom (vse skupaj traja cca. 7 minut), peeling za obraz si delam 1x tedensko (ko se kopam), prav tako se 1x tedensko depiliram.... Vsega skupaj zase v enem tednu ne porabim več kot 2,5 ure z vsemi make upi zjutraj, vsemi tuširanji in vsem ostalim. To pa ni tako hudo, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 16:49:05   
dory
meni je osnova,da se po kopanju fajn namazem,da mam nalakirane nohte na rokah in nogah, da se depiliram,kjer pac se...to mi je osnovna higiena,kot umivanje zob :)...in to da se vsako jutro nasminkam, zrihtam frizuro pac pase zraven...


drgac pa vazn je tko,k se dober pocutis...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 17:02:31   
Anonimen
Tuširanje vsak dan in krema mi je samoumevno, tako kot umivanje zob in obraza. Piling si delam enkrat tedensko, takrat dam tudi masko na obraz(imam problematično kožo). Lase si umivam vsak drug dan. Doma sem v trenirki in brez makeupa. Za v službo se pa moram uredit. To pomeni tudi make up in frizura(večina imam itak čop tako da ni dost dela). Za v službo imam pač boljše hlače in kakšno majico ali pulover. Čisto preprosto ampak urejeno.
V trgovino grem pa običajno po službi, če pa moram čez vikend kaj kupit pa grem v trenirki.
Za na pijačo oz. za ven imam vedno make up(puder in maskara) in pač bolj športne obleke(kavbojke, pulover...).

Z "rihtanjem" ne pretiravam. Nakita večinoma sploh ne nosim. Sem pa rada urejena.

Moja edina neurejenost so pa nohti na rokah. Se jih že par let neuspešno odvajam grizt. Jih grizem že od otroštva. Trenutno se vsak dan pacam z anti bite lakom in jih že cel teden nisem dala v ustauser posted image -mi je ful nagravžno pogriženi nohti sam jst sploh ne opazim kdaj jih zgrizem. Se mi je že zgodil da sem šla spat z lepimi nohti zjutraj so bili pa pogrizeniuser posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 17:27:34   
Anonimen
No, ste me mal potolažle.user posted image  Ker sem že razmišljala, če res tako malo dam nase in sem bila prav žalostna in zamišljena sama nad sabo, kako slabo skrbim zase. Saj če bi se malo bolje zorganizirala, bi tudi meni verjetno zneslo se lepo namazat s kakim losjonom za telo zvečer npr., ker imam tudi jaz suho kožo po telesu, ampak se mi nikol ne da počakat toliko časa, da se mi malo vpije, preden se oblečem. Od make up-a mi zadostuje maskara, samo to pa obvezno rabim, ker če ne zgledam, kot da sem bolana, ker imam blond trepalnice, samo jaz res nimam take službe, da bi se rabila karkoli pedenat, tako da logično, če bi imela drugačno službo, bi verjetno tudi jaz malo bolj pazila na te stvari, nohti bojo mogoče urejeni, ko bojo otroc večji, edino za noge bi še lahko začela skrbet, ker res nimam urejenih.
Ja, res bi lahko malo več dala nase, saj to me je začelo malo sekirat. Zdaj počasi šaltam tudi jaz na kvalitetnejšo kozmetiko, že zato, ker se počasi bližam tridesetim letom, ko je fajn malo bolj skrbet za kožo, da se ti ne maščuje. Včeraj sem si ful privoščila in sem si šla kupit še kremo za okrog oči proti prvim gubicam in nočno kremo (ki je nikoli nisem uporabljala) proti prvim gubicam, pa še v L'occitane sem zavila in si privoščila karitejevo maslo in in mandljevo olje za tuširanje. Sem se šla malo razvajat. Za povrh vsega me je pa moj možek še danes presenetil z darilom za valentinovo - darilni bon za L'occitane za 40€.user posted image  Še razmišljam, za kaj ga bom zapravila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 19:04:28   
Anonimen
Evo, Tašonka, vidiš, jaz sem že nad 30, zato moram bolj skrbeti zase.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 19:12:36   
Anonimen
user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 19:21:49   
Anonimen
Aja, sem pozabila povedat, da najbolj od vsega mi je dala mislit pa moževa izjava, da bi bila včasih lahko malo bolj urejena.user posted image user posted image  No, to so začetki moje sekirancije, potem pa ko sem vas brala na tem forumu, sem pa ugotovila, da ima mogoče pa čisto zares prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: A se res vse tako rihtate?
14.2.2007 19:22:38   
Anonimen
No ja umijem se res vsak dan.Nog pa si ne brijem nonstop.Pa tudi pilinga si ne delam vsak dan.Niti namažem se ne vedno razen črno barvico to pa .Ampak ni vrag,da si enkrat na teden nebi vzela časa zase in se lepo zrihtala od glave do pet.Zdaj pozimi itak ne briem nog in rok to samo poleti.Obvezno pa po umivanju zrihtam obraz kremo kakšnim oljem zvečer zjutraj pa potem isto kremo malo oči namažen drugače pa ne,da bi vsak dan delala neke make upe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?