|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 13:46:17
|
|
|
|
Teni_
|
Naša še je premala, da bi šla sama iz postelje n odprla vrata. Tako, da teh bojazni ni, naju je pa zalotil moj ata.:love: je bilo full :ups:, ampak mislim, da je bilo mojemu atiju bolj.:)-:)-:)- LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:00:47
|
|
|
|
Tada
|
MojcaH;:bravo::bravo::bravo: ;......če bi pa naju moj ata zalotil bi od sramote:ups:.....; si ne predstavljam, da bi se mi to zgodilo,...... otroka pa še tudi ne;......in upam, da bo tako ostalo
|
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:06:35
|
|
|
|
pravljica
|
pri nas se dobro sliši kdaj se spusti po toboganu s postelje...poool je šele akcija :)-
|
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:09:35
|
|
|
|
tomca
|
Najboljša rešitev: ključ.
|
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:26:01
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, rešitev je že ključ, ampak jaz ga v moji takratni sobi nisem imela. :)- Na srečo je moj ata bolj za fore, pa sem mu samo rekla, da naj drugič potrka preden pride not, on pa v smeh in mi reče: ja, kaj pa jaz vem kaj vidva delata.:)-:)-:)- LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 16:28:26
|
|
|
|
frutka_
|
Zaenkrat je še premali, ampak upam, da naju ne bo nikoli!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 20:29:53
|
|
|
|
TaRe*
|
Nas tudi ne,na srečo...enkrat pa ni veliko manjkalo.Midva po ..9nebesa..v kopalnico,in jaz prva iz kopalnice nazaj v posteljo.In ko se vležem,se nekaj stisne k meni...tamala.me je skor kap.Priznam,da sem tisti trenutek najprej pomislila,če ni bila slučajno ves čas zraven:ups::ups::ups: Seveda ni...kaj bi pa storila,pa ne vem:zmeden: Sem pa jaz zalotila moja dva...pa se samo to spomnem,da sem misnla,da oči mamico zgečka..zakaj pa ne vem.:zmeden2:;)
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.