|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke
29.5.2005 11:00:13   
Žani
Bom pa jaz enkrat prva začela...:bravo:
No, kje se skrivate? Verjetno v kakšni senčki s pivičko v roki:) Men je tooooook vroče, da ne vem več, kam naj se dam. Pa noge mi tok zatekajo, da še japonke komaj obujem.:(( Bom kar bosa začela hodt.;)
V enem dnevu sem dobila 1.5 kg gor, pa nisem kej preveč jedla. Ne vem, če je to glih dobr :zmeden:
:duda: se skoz neki vrti, čeprav se mi zdi, da še vedno leži počez. Upam, da se mu bo uspelo obrniti z glavico navzdol. Mam občutek, da se ful matra, pa da mu ne gre. Al so pa to samo moji strahovi.:zmeden:
Mam še eno vprašanje za vas. Ali so vam papirje iz CSD-ja v službi že potrdili? Jaz sem jih nesla prejšnji teden, pa je rekla, da bo počakala še majsko plačo, pol bo pa izpolnila. Ampak mi plačo dobimo šele 15. in takrat bo do PDP-ja manj kot 60 dni. Me mal skrbi, da ne bi blo pol kej uredu.:zmeden2:
Se tipkamo!:sloncek:
Lp, Žani 30t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgustovke
29.5.2005 11:16:33   
Jessy
Bravo, Žani!!! Pridna, da skrbiš, da smo v navezi!!!

Jaz se ne skrivam v senčki s pivičkom v roki, čeprav bi se fajn prileglo. Morda še pride na vrsto!

Jaz sem vstala ŽE ob 9.30, kar je zame v času vikenda zelo, zelo zgodaj, ampak nisem mogla več spat, ker je postalo vroče, saj zjutraj sonce ravno na to stran sije.

Sem pa že juhico začela kuhat, tako da bo ob 1h že kosilo, pa 1 stroj cunjic za :duda: sem pobrala, ker sem jih včeraj zvečer dala sušiti, ter jih tudi že zlikala in zložila, zdaj pa bom nesla še 1 stroj cunjic sušiti, potem mi pa ostane le še za 1 stroj, ki bo pa najbrž kar počakal do naslednjega vikenda.

Danes ponoči sem se večkrat zbudila in sem opazila, da je :duda: full aktiven. Sem se kar čudila, kakšne brce je izvajal, pa tako zgodaj. Očitno to večkrat počne, le da jaz vse to lepo prespim.

Noge mi še vedno zatekajo, kar je opazno proti večeru, vendar niso tako zatečene, da ne bi mogla obuti japonk ali kakšno drugo obuvalo. Glede kg pa jaz nič ne vem, kako napredujem (sem prepričana, da ne stojijo), saj na mojo vago ne stopim več. Grem pa danes k mami na obisk, pa se bom pri njej vagala, saj njej pa kaže vredu, pa bom vidla, kje smo. Sicer pa izvem v torek na pregledu. Spet bom kregana, kar čutim!

Včeraj sem nakupila polno sladoleda, po dolgem času, zdaj me bo pa žulil, dokler ne bo prazna skrinja. Nič kaj dobrega za naše kg.

Glede CSD-ja pa jaz vem to varianto, da je treba potrjene papirje nesti na CSD vsaj 1 dan pred nastopom porodniške, čas za urejanje pa je 60 dni pred PDP-jem. Torej, pri meni je dan nastopa porodniške 5.7., torej lahko nesem papirje še 4.7.
Mi je pa računovodkinja rekla, da mi jih bo izpopolnjevala 1.7., da bom še junijsko plačo imela navedeno, kar bo potem do časa, če nesem takoj naslednji dan. Namreč, letošnje plače so boljše kot lanske in je boljše, če imam čimveč letošnjih vpisanih, da bo višja porodniška.

Toliko z moje strani. Spet sem naložila, da vas bo glava bolela!

bye

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgustovke
29.5.2005 12:13:52   
Tiamo
Hy

tudi jaz se ne skrivam, sem doma s prižgano klimo in uživam. :muca: Trenutno sem dala pečt meso in krompir, oprala sem že 2 žehti in en stroj tetra pleničk. Jutri jih bom zlikala in jih dala zarobit.:kuza:


Če me de bi dajal seneni nahod bi bila super. Čist sem boga, kiham, pa smrkam in solze mi tečejo,:((...upam, da bo kmalu konec cvetenja.:hudicek:

Noge pa da ne govorim, sem kot nilska kobila. :sloncek::sloncek: Danes sem si za 800 SIT kupila natikače na paščke, kateri se dajo premikat. Upam, da bom saj v tem lahko hodila. 8)

Glede na to koliko mi zatekajo noge sem verjetno tudi jaz dobila gor kakšno kg. Doma nimam tehtnice ;)

:duda: mi pridno nagaja čez cel dan.

Papirje imam že vse potrjene in jih 1.6 nesem na CSD.:metulj::metulj::metulj::metulj:

Se tipkamo,

LP Tia74

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgustovke
29.5.2005 13:35:44   
Jessy
Mene pa nekaj zanima glede bodijev.

Dobila sem ogromno oblekic od sestre, vendar pogrešam manjše št., saj ne bi rada, da bi bil otročiček en mesec ali več v prevelikih oblekcah. Torej, rada bi dokupila nekaj bodijev v št. 54 in to po zelo ugodni ceni, če se da, saj tako ali tako zelo hitro prerase to velikost, pa ne bi nevem kakšne hude kvalitete kupovala za ta čas. V torek greva z mami v LJ, pa bi to takrat kupila. Imate kak predlog, kam naj grem pogledat?

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgustovke
29.5.2005 14:03:45   
Tiamo
Jaz sem vse bodije kupila, oz. mi jih je tašča številk 62 in 68 v baby centru v BTC pridejo cca 2000 SIT. No našla sem enega iz H&M, številke 56, pride 1290 SIT, odvisno od akcij. :)-

Imaš jih pa še v Emporijumu, komplet, če se ne motim 6 ali 8 bodijev, za cca 5000 SIT. 8)

Moja tašča dela v vrtcu in pravi, da so bodiji ki nimajo gumbkov, hitro razvlečejo. Zato sem jaz oz. ona, kupovala samo te na gumpke oz. "klipsne", kako se že reče??? :ups::ups:

Upam, da sem ti kaj pomagala, če še kaj rabiš kar vprašaj? :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgustovke
29.5.2005 14:06:19   
Tiamo
AJA; v Baby centru ali v Arielu si pojdi prvo zrihtat klubsko kartico, dobila boš samo številko, ker ti kartico pošljejo po pošti. S to kartico imaš popust na določene artikle, pa še točke zbiraš za vrednosti bon.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgustovke
29.5.2005 14:10:26   
Jessy
Kartice za popuste že imam.

Hvala za izčrpne informacije. Bom šla pogledat!

A bodiji na gumbke so taki, da imajo na eni rami gumbke? Ali so morda ti gumbki kje drugje?

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgustovke
29.5.2005 14:19:45   
Tiamo
:bravo: jaz imam 2 z gumbki na rami in 3, ki jih imajo med nogicami, se pravi spodaj.

No, zdaj sem s pa še jaz nekaj spomnila, da moram vprašat. Ko boste ali ste že prale ali boste uporabile mehščalec?

A boste že zdaj vse oprale? Jaz bom počakala in bom vse preprala julija. Kaj menite je prepozno? Če zdaj vse preperem, bo vseeno stalo v omari cca 2 meseca in se bo spet vse "prašno".


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgustovke
29.5.2005 14:24:04   
Jessy
Aha, super! Saj se mi je zdelo, da bo to to!!!

Tia74, jaz sem se kar vseh cunjic lotila in jih perem s praškom (bele z Arielom v prahu, pisane s tekočim Arielom) in dodam mehčalec Sensitive, vendar malce manj, kot običajno (kake pol zamaška za poln stroj).
Sem pa cunjice potem, ko sem jih oprala in zlikala, lepo shranila v Space Bag vreče, vendar zraku ne bom izsesavala, da se mi ne zmečkajo, so pa tako čisto lepo zaprte in bodo počakale čiste na našega bebija.

Ne da bi jih shranila v vreče, bi bile pa najbrž res že malce prašne v teh dveh mesecih.

Če si pripravljena prati, sušiti in likati v hudi vročini, ki jo za julij napovedujejo, potem ni nobene panike, če se takrat lotiš, sam :duda: ukaži, naj ne hodi na svet dokler nimaš vsega pripravljenega. Morda te bo pa ubogal! ;)

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgustovke
29.5.2005 14:29:00   
Tiamo
Tudi na to sem pomislila, da me nas lahko naša :duda: prehiti. Mi bodo pa potem mame, tašče in stare mame prale in likale! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Kakor sem že napisala, imava klimo, tako da je likanje prav prijetno. 8)

Lp Tia74

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgustovke
29.5.2005 14:32:20   
Jessy
Ja, saj res!!! Ja, eni se imate prav fino! :bravo: Mi imamo pa le naravno klimo. Še sreča, da je hiša fino izolirana, tako, da prav zelo vroče nikoli ni.

Jaz pa tašči pranja ne zaupam, saj ne zna prati. Njej je vseeno katere barve da skupaj, zato je vsaka njihova cunja druge barve, kot je bila kupljena, bele cunje pa sploh niso bele ampak že skoraj sive. Brrrr....sovražim zaprane cunje!!! Mene je mama več let podučevala kako prati in kaj dati skupaj. Takrat se mi je zdela tako tečna, ampak zdaj pa vidim, kako prav je delala!!!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgustovke
29.5.2005 14:33:44   
Jessy
Tia, a pol sva samo midve tle gor??? A misliš, da so ostale avgustovske :nosecka::nosecka::nosecka: zbežale kam k morju??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Če so šle, sem jim prav fejst fovš!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgustovke
29.5.2005 14:46:38   
Tiamo
Verjetno sva same, :((:((:((, vse so šle na :morje:.

Meni so zdajle v trenutku noge spet zatekle. Jaz s takimi nogami sploh ne grem na morje :ups::ups:. Kakšna pa bom v kopalkah??? :pujs:

Jessy kako ti prenašaš vožnjo z avtom? Jaz zelo težko, ampak sem iznajdla sistem, moram sedeti spredaj, in desno nogo moram dati na sedež, pol pa gre. Drugače mi je slabo, pa čist živčna ratam.


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avgustovke
29.5.2005 15:10:21   
Teya
evo me tle....sem vstala danes že ob 7h, pa me je zdaj za 2 urci zmanjkalo....sem še kar malo adijo...

pišuka ste pridne, meni vsakič sproti naredite slabo vest.....
papirjev sploh še videla nisem...rabim potrdilo od G prvo...upam,da mi jih da na naslednjem pregledu in sicer 9.6....ve ste to že prej dobile ali kako? je katera tu gor, ki ni poročena in ne zaposlena:ups::ups::ups:?? jaz moram LE na socialo it rihtat, pa nevem točno kaj vse....
sva se pa z :love: končno odločila, da zapuščavo to najino majčkeno, majčkeno stanovanjce in se seliva na primorsko, kjer nas čaka pol velike hiše....zdaj naju čaka veliko dela in malo bova morala pohiteti, da bom jaz vsaj še malo uporabna....prav preselila pa naj bi se z oktobrom, septembra bova pri naših na uvajalnem porodniškem:ups:, do poroda pa ostajava v lj...zdaj imam probleme, ker imam kar 3 dome oziroma nobenega :)-in se nevem niti kje lotit prat, likat in pripravljat vse potrebno....glede na to, da sem zdaj v lj, bom verjetno morala vse to kar tu narediti in potem tovorit na primorsko (toliko o tem, kako bodo cunjce lepe in sveže oprane :zmeden: ) a se nama malo mede, da sva si privoščla tak čas za selitev???????? včasih mislim, da ne samo malo...
kot lahko sklepate, sva midva kar veliko na cesti in to po 2 uri v eno stran...pa mi kar gre (MOČNO TRKAM NA LES), včasih me malo slabi, da bi pa imela kakše večje težave, pa zaenkrat ne....
no, malo sem pojamrala tudi jaz......prav rabim včasih :)-
pozdravček!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgustovke
29.5.2005 15:22:07   
Jessy
Meni vožnja z avtom ne predstavlja prav nobene težave. Še najboljše mi je, če kar sama vozim.
Se vozim v službo 16 km v eno stran, kar ni veliko, če pa grem kam dlje, se pa po dveh urah ustavim im sprehodim.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgustovke
29.5.2005 15:24:46   
Jessy
Teya, če se počutiš vredu, da nimaš težav, potem jaz ne vidim težav v selitvi. Vsekakor bo boljše, če bosta v večjem stanovanju. Jaz bi se pranja in likanja lotila tam, kjer bom takrat, ko pride :duda: na svet.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avgustovke
29.5.2005 15:33:40   
Tiamo
Pozdravček Teya,

meni je sestra pri G, sama od sebe napisala potrdilo o PRP,... od G samo to potrebuješ. Verjetno moraš ti vse na sociali zrihtat, ker nisi zaposlena. Če si na ZZZP boš mogoče potrebovala tudi kakšno potrdilo???Kar se tiče glede samskega stanu, pa te nikjer nič ne vprašajo..tudi jaz nisem poročena. :)-

Nič se vama ne mede, tako pač pride...:bravo:


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Avgustovke
29.5.2005 15:36:12   
Tiamo
Sem narobe napisla, namesto ZZZP je ZRSZ = Zavod RS za zaposlovanje

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Avgustovke
29.5.2005 15:39:17   
Teya
:)
če hočem prat, tam kjer bom po porodu, se moram že zdaj tja preselit :zmeden:....ah, saj ni pomembno...si bomo že kaj izmislili...samo panika me ne sme zagrabit, pa bo....

ker sva neporočena, bo treba tudi priznanje očetovstva zrihtat...full bi blo dobro, da bi lahko to naredila pred porodom...Tia, vidva ne bosta nič komplicirala s tem in vse urejala potem?

prijetno senčko vama želim! :rozica:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Avgustovke
29.5.2005 15:46:19   
Jessy
Teya, če je pa tako, lahko pa kar začneš prati, pa cunjice zložiš v kak kovček, ker se tam ne mečka, pa lepo odpelješ tja, kjer boste potem. to je tudi ena varianta!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Avgustovke
29.5.2005 15:47:18   
Jessy
Ko smo že ravno pri poročenih in neporočenih, me zanima, če tisti, ki smo poročeni, potrebujemo originalni poročni list ali je dovolj le fotokopija?
Ve katera?

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Avgustovke
29.5.2005 15:54:00   
Tiamo
Midva ne bova komplicirala s tem, samo zaradi tega, ker jaz skoraj pri koritu. Se pravi sem zaposlena tam in mi bodo upam, punce zrihtale vse potrebno po porodu.

Vsaj nekaj kar je dobrega pri tej službi, upam, da ne bo kdo bral tegale!

:kuza::kuza::kuza:


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Avgustovke
29.5.2005 15:59:37   
Tiamo
Jessy, no k sem že povedala da sem pri koritu, odgovora na tvoje vprašanje ne vem. Lahko pa jutri vprašam, k bo delavni dan.

Za kam se sploh potrebuje poročni list?

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Avgustovke
29.5.2005 16:00:16   
Teya
blagor tebi, Tia :bravo::bravo::bravo: zakaj nebi izkoristila možnosti, da ti nekdo olajša delo...to pa res ni nič slabega.....moj :love: bi rad prišel prej do tistega papirja, da bo lahko začel takoj uveljavljat očetovski dopust....glede na to, da ti je verjetno stvar bolj jasna kot meni, mi mogoče znaš povedati, katere papirje je potrebno predložit ob priznanju očetovstva ali pa vsaj kaj moramo neporočene pokazati v porodnišnici namesto poročnega lista (o katerem btw nevem nič, sorry jessy)


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Avgustovke
29.5.2005 16:01:43   
Teya
poročni list rabi kot dokaz očetovstva....

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?