|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby vac in bruhanje
5.4.2009 13:50:09   
zmajaz
O baby vacu sem na RR že ogromno prebrala in večinoma ga vse zelo hvalite, zato sem ga tudi sama kupila. Do zdaj smo ga uporabljali parkrat - mala je sicer jokala zraven, a kar se mora se mora. Zdaj pa mala tako kašlja, da je parkrat zaradi kašlja celo bruhala, seveda pa ima tudi totalno zamašen nos. Z baby vacom ji potegnem ven celo čudo, ampak mi pa zraven grozno joka, brani se z vsemi štirimi, tako da morava biti dva, da ji sploh uspema sčistiti nos. Čeprav ji na hitro posesam, se, ko končam, kar davi in obrača ji želodec - danes mi je pa celo zbruhala vse, kar je pojedla 2 uri pred čiščenjem. Sem jo morala direkt iti skopat, ker je bila čist cela pobruhana. user posted image  Zdaj se pa skoraj ne upam več lotit čiščenja s to zadevo - a ima še katera tako izkušnjo, da otrok po čiščenju bruha? Imam mogoče premočan sesalec? Ima sicer 1600 W, ampak za čiščenje vedno zmanjšam moč sesanja - morda še premalo? Ne vem, kaj naj, ker nos je pa nekak treba spucat, da ne bomo še kako vnetje ušes fasali. user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Baby vac in bruhanje
5.4.2009 13:55:56   
rija
zmajaz....mojega sva vedno držala dol oba z možem, ko sva sesala z BV....otroci pač nimajo radi določenih posegov v njihovo telo user posted image  torej je to dokaj normalno. eni pač tulijo, drugi potrpežljivo počakajo, da je konec.

mislim, da bruhanje ni povezano s sesanjem z BV. prej z krčevitimi jokom....pa še ta jok bi moral trajati dovolj dolgo, da otrok začne bruhat od tega.
navadno pa tulijo za čas čiščenja, ki pa itak ne traja več kot 10 sekund, potem se pomirijo.

sama si napisala, da je tudi prej ZARADI KAŠLJA bruhala...po moje je to le refleksno od kašljanja.....saj gre meni ob hudem kašlju tudi na bruhanje.
če bruhanje seveda ni posledica česa drugega.....kakšne trebušne viroze za nameček.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Baby vac in bruhanje
5.4.2009 14:21:58   
Hope2
Moj je bruhnil samo prvič, ko nisem prebrala navodiluser posted image in sem kar sesala ter držala cevko v nosku.  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Baby vac in bruhanje
5.4.2009 15:46:22   
zmajaz
Hm - to bi bilo pa možno - da sem ji mogoče malo predolgo držala nastavek v nosku brez premora, ko sem videla, da vleče ven celo čudo. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Baby vac in bruhanje
5.4.2009 18:52:04   
kajajaka
jaz sem tudi pomislila na to, da je kriv premor oz. da ga ni. Takrat dete ne diha. jaz naši vlečem ven par sekund, jo pustim, da se nadiha in da se malo pocrkljava, nasmejiva... in potem naprej. In moram reči, da mala kar sodeluje- brani se sicer malo, a ne joka več in se reži, ker smo vse skupaj spremenili v eno igrico...

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Baby vac in bruhanje
5.4.2009 20:36:06   
zmajaz
Sem ji zdaj probala že 2x sesati bolj na hitro - zelo kratko sesanje in premor, pa potem spet kratko sesanje ... in ji ni tokrat nič obračalo želodca, tako da je bilo verjetno res to krivo, da sem ji predolgo naenkrat sesala.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Baby vac in bruhanje
5.4.2009 22:54:09   
ksenija12
mi nimamo sicer baby vac-a, ampak od chicco navaden aspirator za nos, ampak ja, je tudi že bruhal zaradi kašlja zraven..

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?