|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
26.8.2012 15:24:34   
KIKI****
Z možem malo prenavljava najino stanovanje in bo v novi kuhinji tudi pom. stroj, ki ga do sedaj nisem imela.
Prosim za argumente ZA in PROTI za BEKO pomivalni stroj.

Če ste PROTI, kaj priporočate?

Hvala!

< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 26.8.2012 15:34:23 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
26.8.2012 16:07:56   
Jantar
Sem definitvno ZA in to čist iz preprostega razloga: ker ima ugodno ceno in 5 let garancije kar je poleg Gorenja edini,ki ima tako dolgo garancijo in tako ti posledično 5 let garantirajo,da bo z njim vse OK,če ne bo ti pač ga popravijo na svoje stroške.
Mi2 imava sušilca Beko in se super obnese. Prej smo meli Gorenje pa sem sedaj z Bekom bolj zadovoljna. Tko da ti ga priporočam user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
26.8.2012 18:44:09   
Taddy78
5 let garancije ima kar z razlogom...našega so v 7letih kaj ga imamo popravljali že sigurno 10x...

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
26.8.2012 21:21:26   
*pujsapepa*
Pred skoraj 7 leti je bil najin Beko daaaleeč najcenejši pomivalc kar sva jih našla. To je bil tudi edini razlog, zakaj sva se odločila za tega. Pa ga še vedno imava ... Nikoli še ni bil na servisu, pa pri 5-članski družini se kar nagara.
Če ga primerjam z "ta hudim" Boschevim pri mojih starših, je pa tako: Bosch je kar nekaj tišji in oče pravi, da bi ga to motilo, mi2 ga pa podnevi pri 3 kričačih v stanovanju sploh ne slišiva, ponoči pa trzam samo na jok in MAMIIII iz otroške sobe, tako da ga gladko preslišim. Bosch ima tudi več različnih programov, pa skrite gumbke, pa mal se hoče pogovarjat s tabo (piska ko konča, napiše čas pranja,...), ampak dokler moj Beko pomiva namesto mene, sem čisto zadovoljna z preprostim, ameriškim stilom treh gumbov - toplo, vroče, predpranje - obrni gumb, pritisni vklop in konec.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 7:11:19   
ajataja
Midva sva pred pol leta kupila bosch in ima tudi 5 let garancije.PRej sva imela 7 let gorenje pa na začetku sem bila zadovoljna z njim zdej je pa že zelo slabo pral res da nikoli ni bil na servisu in načeloma mi je dobro služil pa sva se vseeno raje odločila za bosch-evega čeprav je malo dražji ,sem pa zelo zadovoljna z njim,je tih ,energijsko varčen ,ima veliko programov in sevedA 5 let garancije.

(odgovor članu *pujsapepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 8:11:18   
KIKI****
Zaenkart hvala za vaše izkušnje s temi aparati. Jaz pomivalnega stroja sploh nimam. Ima ga oja mami že sigurno 20 let, prej neko italijansko sranje, ki je delalo 15 let brez pardona, zdaj ima gorenje in non stop že od dveh mesecev dalje ima doma serviserje, ker ne opere, ne osuši, pa je bil stroj presneto drag.

Ne morem se odločit. Še kak razlog DA ali NE potrebujem.

TNX

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 8:46:27   
divna
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Zaenkart hvala za vaše izkušnje s temi aparati. Jaz pomivalnega stroja sploh nimam. Ima ga oja mami že sigurno 20 let, prej neko italijansko sranje, ki je delalo 15 let brez pardona, zdaj ima gorenje in non stop že od dveh mesecev dalje ima doma serviserje, ker ne opere, ne osuši, pa je bil stroj presneto drag.

Ne morem se odločit. Še kak razlog DA ali NE potrebujem.

TNX



Ne vem sicer ali potrebuješ mnenje sploh z anakup pomivalnega stroja ali za nakup BEKO pom. stroja user posted image

Kakorkoli, pomivalni stroj uporabljam že 12 let. Prva tri leta je bil gorenjski, ki je delal brez težav. Ko smo se selili smo nabavili Electrolux, neko super izvedbo, no, po treh letih smo ga menjali, ker se nobenemu servisu ni sanjalo kaj je narobe (crknu je en dan po garanciji). Kupili smo boschevega in ta nam do danes dela super. Prednost tega je energijski razred in glasnost, programe uporabljam več ali manj iste.
Tašča ima Candyjev stroj. sicer že nekaj let, ampak je veliko bolj glasen. NJe sicer ne moti, ker je v hiši, mene pa v stanovanju bi.
Soseda ima beko pralni stroj, ki je tudi glasen kot ne vem kaj, ampak perilo pa v redu opere.

Na koncu koncev je odločitev tvoja. Če želiš mnenje ali nabaviš pom. stroj, potem bi ti svetovala, da ga. Če ne veš ali bi nabavila Beko, potem pa vprašaj po konkretnem pom. stroju in mogoče ga celo katera ima in ti lahko pove kaj več.

lp

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 8:59:14   
kalbo
Nekaj časa so bili Gorenjevi stroji BOSCH z Gorenje nalepko. Ta nama deluje že 8 let brez težav in ko bo ta crknil definitivno kupim BOSCH, ker Gorenje nima več Boschevih in ti ki so zdaj so slabi. Pri pomivalcu pa nekih Beko kompromisov ne mislim delat, je preveč kompleksna stvar. Tašči BOSCH vsak dan šiba že preko 2o let, pa sta košari še kot novi. Tko da za pomivalce je BOSCH zakon.

Torej ali pomivalni stroj DA ali NE....definitivno DA na kvadrat iz vseh možnih razlogov. Na vprašanje katerega pa je odgovor BOSCH. Ni nujno da najbolj fensi šmensi, sam mora bit BOSCH. Ko pa začne stroj slabo prat je pa potrebno not dat čistilo za stroj, ki ga očisti vseh usedlin in oblog in bo spet pral kot nov.

(odgovor članu divna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 11:43:34   
zaspancek1
No jaz pa imam že dobro leto vgradni pomivalno stroj znamke Bosh. Ni bil med najdražjimi, ne pa tudi med najcenejšimi, pa me je vseeno razočaral. Ok, res smo ga kupili bolj na blef (ga nismo videli v živo), imeli smo samo karakteristike, tako da kritika koašare potem pač odpade (ki je res zoprna, ker ne moreš skoraj nič spreminjat), ostalo pa je tudi bolj tako tako - ima malo programov, nima timerja, pere ne najbolje (pa smo že vse mogoče dodajali, čistili, menjali prašek oz. gel...) oz. tudi suši, čeprav bi kao moralo dobro (gled na karakteristike). Ok, poraba elektrike je najbrž res manjša (naj bi bil energijski razred A oz A+), je pa tudi precej glasen, kar pa me pravzaprav ne moti (ker je tudi pri nas že brez tega takouser posted image ), klasičen program (pri 50 stopinjah) pa je obupno dolg (se mi zdi, da tam nekje 3 ureuser posted image ). Tašča ima Boscha že tri leta in res dobro pere in suši (cena pa je res bila malenkost višja od naše), zato sem tudi jaz hotela nekaj podobnega (pa žal nisem dobila). Ok, res se se pri taščinem stroju odlomili ta plastični del s komandami, ampak so to na koncu vseeno popravili v garanciji (je pa bilo treba kar nekaj teženja).
Kolegi so kupili Beko (sicer ni vgradni, je pa ravno tako ), pa moram priznat, da je precej boljši - ima več programov, košari sta prilagodljivi, krajši čas delovanja, pa še pere in predvsem suši bolje od našega.user posted image
V glavnem - naš naslednji zelo zelo verjetno ne bo več Bosch.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 12:18:51   
Tutan
2x.

< Sporočilo je popravil Tutan -- 27.8.2012 12:20:11 >

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 12:19:38   
Tutan


Mi imamo na vikendu Boscha delanega za naš trg - je sicer OK in nam dela normalno, ampak smo vzeli kao silence, pa je po enem letu že kar glasen (v primerjavi s tistim doma, moj ata ga sicer ne sliši sploh user posted image )
Doma imama Boscha delanega za nemški trg, 45cm širine, med dražjimi pomivalnimi (če odštejemo Miele) - dela kot urica že 5 let, brez problema, še vedno je tih, kot prvi dan, pere kot urca.

Beko in podobnega pa jaz ne bi kupovala - sicer smo imeli doma možnost samo vgradnega, tako da se že iz tega razloga ne bi odločila za nekaj do česar bi bila skeptična. Sem pred časom že skoraj kupila Candy sušilni stroj, pa so mi ga vsi odsvetovali - je bil sicer poceni, okoli 399€, pa garancija 2 leti, pa so vsi trdili, da ga bom v 5letih preplačala. Pa sva potem vzela spet Boscha (in to v akciji za 100€ večuser posted image - 499, pa zopet - dela kot urca in že držim pesti, da bo delal še naprej user posted image ).
Od Gorenja imava pralni stroj pa ga bova v kratkem menjala (8let je star, pa je očitno oddelal svojeuser posted image ).


(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 12:19:55   
TomTaylor
Riziko je pri vsakem stroju ne glede na znamko. Kupi tistega, ki ponuja max. garancije + tistega, ki je najcenejši.
Itak pa za vsak stroj velja, da kar dela več kot 5 let ti je samo podarjeno, če imaš srečo.

Torej jaz menim: 5 let garancije/200 eur (BEKO) pa če ga čez 5 let stran vržeš, če ti bo v garancijskem času res toliko težav povzročal. 

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 12:22:30   
Tutan
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Riziko je pri vsakem stroju ne glede na znamko. Kupi tistega, ki ponuja max. garancije + tistega, ki je najcenejši.
Itak pa za vsak stroj velja, da kar dela več kot 5 let ti je samo podarjeno, če imaš srečo.

Torej jaz menim: 5 let garancije/200 eur (BEKO) pa če ga čez 5 let stran vržeš, če ti bo v garancijskem času res toliko težav povzročal. 



Ok, meni tako razmišljanje sploh ne leži. Po mojem mnenju morajo gospodinjski aparati držat vsaj 15let. Pa resno - če gledam pri nama, kjer so stari 5 let, pa niso nekako ne uničeni, ne dotrajani, niti 1x še servisirani, ker enostavno ni bilo potrebe? Je pa res - vsake toliko jih je trba ščistit, sploh pomivalce pa pralne stroje, kjer so tudi nevidne usedline.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 12:32:45   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Midva sva pred pol leta kupila bosch in ima tudi 5 let garancije.PRej sva imela 7 let gorenje pa na začetku sem bila zadovoljna z njim zdej je pa že zelo slabo pral res da nikoli ni bil na servisu in načeloma mi je dobro služil pa sva se vseeno raje odločila za bosch-evega čeprav je malo dražji ,sem pa zelo zadovoljna z njim,je tih ,energijsko varčen ,ima veliko programov in sevedA 5 let garancije.


Boschevi imajo dve leti garancije. Če ti je nekdo rekel, da ima 5 let garancije, so dodatna 3 leta na prodajalčev strošek. Če si ga kupila pri neki določeni spletni trgovini, ti sporočam, da teh pet let ni čisto brez vsakršnih zapletov. Bosch daje 24 mesecev garancije in nič več. Več info ti lahko dam na ZS, da me ne bo kdo obtožil, da delam kako reklamo ali pa negativno reklamo.

_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 12:33:26   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Nekaj časa so bili Gorenjevi stroji BOSCH z Gorenje nalepko. Ta nama deluje že 8 let brez težav in ko bo ta crknil definitivno kupim BOSCH, ker Gorenje nima več Boschevih in ti ki so zdaj so slabi. Pri pomivalcu pa nekih Beko kompromisov ne mislim delat, je preveč kompleksna stvar. Tašči BOSCH vsak dan šiba že preko 2o let, pa sta košari še kot novi. Tko da za pomivalce je BOSCH zakon.

Torej ali pomivalni stroj DA ali NE....definitivno DA na kvadrat iz vseh možnih razlogov. Na vprašanje katerega pa je odgovor BOSCH. Ni nujno da najbolj fensi šmensi, sam mora bit BOSCH. Ko pa začne stroj slabo prat je pa potrebno not dat čistilo za stroj, ki ga očisti vseh usedlin in oblog in bo spet pral kot nov.


Popolnoma drži! user posted image

_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 13:40:05   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Riziko je pri vsakem stroju ne glede na znamko. Kupi tistega, ki ponuja max. garancije + tistega, ki je najcenejši.
Itak pa za vsak stroj velja, da kar dela več kot 5 let ti je samo podarjeno, če imaš srečo.

Torej jaz menim: 5 let garancije/200 eur (BEKO) pa če ga čez 5 let stran vržeš, če ti bo v garancijskem času res toliko težav povzročal. 



Ok, meni tako razmišljanje sploh ne leži. Po mojem mnenju morajo gospodinjski aparati držat vsaj 15let.


Po mojem mnenju (in glede na cene nekaterih) tudi. Dejstvo pa je, da danes tudi proizvajalec proizvaja in pridobiva dele po najnižjih cenah iz (predvsem najcenejšega kitajskega) trga. Pričakovati, da bo danes bosch/gorenje/beko/candy/žnj... izdelal stroj, ki bo deloval 15 let brez stroškov in popravil, tako kot so stroji nekdaj delovali, je čista utopija.


< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 27.8.2012 13:42:20 >


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 14:15:06   
ajataja

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Midva sva pred pol leta kupila bosch in ima tudi 5 let garancije.PRej sva imela 7 let gorenje pa na začetku sem bila zadovoljna z njim zdej je pa že zelo slabo pral res da nikoli ni bil na servisu in načeloma mi je dobro služil pa sva se vseeno raje odločila za bosch-evega čeprav je malo dražji ,sem pa zelo zadovoljna z njim,je tih ,energijsko varčen ,ima veliko programov in sevedA 5 let garancije.


Boschevi imajo dve leti garancije. Če ti je nekdo rekel, da ima 5 let garancije, so dodatna 3 leta na prodajalčev strošek. Če si ga kupila pri neki določeni spletni trgovini, ti sporočam, da teh pet let ni čisto brez vsakršnih zapletov. Bosch daje 24 mesecev garancije in nič več. Več info ti lahko dam na ZS, da me ne bo kdo obtožil, da delam kako reklamo ali pa negativno reklamo.



Ne bo držalo,imaš 2 plus 3 leta garancije,ker doplačaš 24e in imaš še tri leta zraven,kar pa mislim da ni velik strošek če veš da si po dveh letih še tri naslednja brezskrbi glede servisa.Imam pomivalni stroj in pralni stroj bosch in pri obeh enako garancijo 2+3


(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 14:25:46   
ninini
Midva imava Bosch pečico in steklokeramično pa imava tudi 5 let garancije sva isto doplačala okrog 20e in dobiš 3 dodatna leta in nimam nobenih komplikacij niti ne razumem zakaj bi jih imel če pokličeš pooblaščenega serviserja ti popravi v garanciji in to je to.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 14:38:31   
zaspancek1
IZVIRNO SPOROČILO: ninini

Midva imava Bosch pečico in steklokeramično pa imava tudi 5 let garancije sva isto doplačala okrog 20e in dobiš 3 dodatna leta in nimam nobenih komplikacij niti ne razumem zakaj bi jih imel če pokličeš pooblaščenega serviserja ti popravi v garanciji in to je to.


Hm, pa še kako komplicirajo.user posted image Ko je prišel serviser popravit Boschev pomivalni stroj (star je bil ravno dve leti in 2 meseca), je seriviser zamenjani del (plastiko in gumbe za upravljanje na vratih stroja) hotel kar zaračunat, ker je pač Boscheva garancija potekla (tam bi se baje še dalo nekako zrihtatuser posted image ), tista dodatna (prodajalčeva) pa tega ne pokriva. Ko je tast znorel (ker potem gre dejansko za zavajanje kupcev, če tržijo 5 letno garancijo), pa je serviser potem naslednji dan (ko je prišel z manjkajočimi deli) spet klical šefa (on pa baje prodajalca) in potem na koncu le priznal popravilo v garanciji, ki ga ni bilo potrebno doplačati. Pa nekaj podobnega je bilo tudi pri sodelavcu (ampak je šlo za drugo znamko). Skratka - ja, pri teh dokupljenih oz. prodajalčevih podaljšanih garancijah je velikokrat problem. Zato imam tudi sama sedaj raje (pa ok, tudi to ni 100%, da ne bo težav), da je 5 letna garancija proizvajalca.
Tisto, da pričakuješ, da bo stroj delal 15 let - tisti časi so pa v veliiiki večini mimo. Saj, konec koncev - bi proizvajalec bankrotiral, če bi pri današnjih konkurenci prodal samo določeno količino strojev, ti pa bi potem delali 15 let? user posted image Pa tudi - naši stroji so v res intenzivni uporabi, tako da kaj dosti več niti ne pričakujem.

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 27.8.2012 14:48:43 >

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 17:11:30   
Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja


IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Midva sva pred pol leta kupila bosch in ima tudi 5 let garancije.PRej sva imela 7 let gorenje pa na začetku sem bila zadovoljna z njim zdej je pa že zelo slabo pral res da nikoli ni bil na servisu in načeloma mi je dobro služil pa sva se vseeno raje odločila za bosch-evega čeprav je malo dražji ,sem pa zelo zadovoljna z njim,je tih ,energijsko varčen ,ima veliko programov in sevedA 5 let garancije.


Boschevi imajo dve leti garancije. Če ti je nekdo rekel, da ima 5 let garancije, so dodatna 3 leta na prodajalčev strošek. Če si ga kupila pri neki določeni spletni trgovini, ti sporočam, da teh pet let ni čisto brez vsakršnih zapletov. Bosch daje 24 mesecev garancije in nič več. Več info ti lahko dam na ZS, da me ne bo kdo obtožil, da delam kako reklamo ali pa negativno reklamo.



Ne bo držalo,imaš 2 plus 3 leta garancije,ker doplačaš 24e in imaš še tri leta zraven,kar pa mislim da ni velik strošek če veš da si po dveh letih še tri naslednja brezskrbi glede servisa.Imam pomivalni stroj in pralni stroj bosch in pri obeh enako garancijo 2+3




Ja, to je pa drugo. To dodatno podaljšano garancijo ti zagotavlja prodajalec in si jo njemu tudi plačala. Ne pa proizvajalec. Boscheva garancija je 24 mesecev. Seveda pa velja enako, samo stroške krije nekdo drug. Ta "podaljšana garancija" je v bistvu kot neke vrste zavarovanje. Pravno gledano.


_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 19:46:54   
malaMravljica
Ne vem ce veste kje se delajo pomivalni stroji Bosch za nemski trg. Ha ha ha... made in Slovenia. Tudi moj slavni MUM nova generacija kuhinjski aparat Bosch kupljen v Nemciji in Bosch zato, da bom imela ja nemsko kvaliteto. hmm.. sem ga odpakirala in potem gledam skatlo kako jo zlozim na cim manjse in se mi oci ustavijo na made in Slovenija.

Glede Beko. Ce bi jaz zelela pralni stroj in ne bi bila pripravljena dat ne vem koliko denarja bi pac vzela Beko. Je malo glasnejsi, pa manj programov ima- jaz ne vem kolko programov imam, rabim itak samo enega recimo. Moja tasca je sedaj kupila novega Siemens in potem me je klicarila na pomoc,ker je tako enostaven in ga ni znala uzgat, jaz tudi ne.Potem sem ugotovila, da ga uzigam in zapiram, je tako tih, da ga ne slisis. Samo moj Neff ima na grbi zagotovo ze 18 pomladi, je glasnejsi kot od tasce, opere pa ravno tako. Pa se pokvarit se mi noce, ker jaz bi koncno imela nekaj sodobnega user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 20:46:31   
Gwendolen
malaMravljica, tuhtam in tuhtam in se ne morem domisliti razloga, zakaj bi bilo "haha" to, da se Boschev MUM dela v Sloveniji user posted image The reasoning escapes me. Ja, MUM se dela v Nazarjah. Kaj točno je narobe s tem? Ker je narejen v Sloveniji, je kaj manj Boschev in kaj manj kvaliteten? user posted image

In pralni ali pomivalni stroji Bosch se NE delajo v Sloveniji. V Sloveniji ima Bosch samo proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov. Aja, pa btw., ker si že omenila Siemens in Neff... Obe sta sestrski znamki Boscha - prestižnejši segment, jasno. user posted image
Evo, tule lahko vidiš: http://www.bsh-group.com/index.php?page=1588

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 27.8.2012 20:47:12 >


_____________________________

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
27.8.2012 21:29:24   
Pigy
Imam štedilnik, zmrzovalno omaro in pralni stroj Beko, vse dela tip top že dobrih 6 let.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
29.8.2012 14:48:05   
KIKI****


Ne vem sicer ali potrebuješ mnenje sploh z anakup pomivalnega stroja ali za nakup BEKO pom. stroja user posted image

Če bereš moj prvi post, lepo piše, da v novi kuhinji pomivalni stroj bo. Nimam pa nobenih izkušenj z njimi. Se pa nagibam k BEKo, zaradi 5 letne garancije in nizke cene. Ampak me zanima, predvsem zakaj DA in zakaj NE.

;)

Če ne veš ali bi nabavila Beko, potem pa vprašaj po konkretnem pom. stroju in mogoče ga celo katera ima in ti lahko pove kaj več.

Saj bi, pa nimam pojma, kako si sledijo modeli in dizajni po letih, ker so neke črkovne oznake. Nimam pojma, kater model. Najprej moram sploh ugotovit ali se naj zanimam za Beko ali ne. Doma imamo vse drugo Gorenje, ki dela že vse 8 let in pol brez serviserja, razen pralni stroj sma 4x popravljala, preden smo ga menjali. Sicer zopet za gorenje, ampak upam, da bo delal kaj dlje (1 leto je že mimo).

Hvala za tvoje mnenje!





(odgovor članu divna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Beko pomivalni stroj; argumenti za in proti
29.8.2012 14:48:38   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Nekaj časa so bili Gorenjevi stroji BOSCH z Gorenje nalepko. Ta nama deluje že 8 let brez težav in ko bo ta crknil definitivno kupim BOSCH, ker Gorenje nima več Boschevih in ti ki so zdaj so slabi. Pri pomivalcu pa nekih Beko kompromisov ne mislim delat, je preveč kompleksna stvar. Tašči BOSCH vsak dan šiba že preko 2o let, pa sta košari še kot novi. Tko da za pomivalce je BOSCH zakon.

Torej ali pomivalni stroj DA ali NE....definitivno DA na kvadrat iz vseh možnih razlogov. Na vprašanje katerega pa je odgovor BOSCH. Ni nujno da najbolj fensi šmensi, sam mora bit BOSCH. Ko pa začne stroj slabo prat je pa potrebno not dat čistilo za stroj, ki ga očisti vseh usedlin in oblog in bo spet pral kot nov.


Super argumenti, hvala!

Kaj pa garancija, verjetno 5 let a ne?
Z manj kot 5 letno garancijo ne bom kupovala.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?