|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi kdo zamenjal?
20.4.2005 14:02:59   
brbra
Joj jaz iamam eno smešno idejo in sicer doma imam PP plikomatik, ki mi najeda živce in preden ga dam v prodajo me zanima ali bi katera zamenjala drugi "ala" marela voziček za tega pilkota :hudicek:Me moti da sta ročaja ločena, ker sem čisto antitalent za kej takega in se mi zdi, da se samo v krogu vrtim in nikamor ne pridem:)-To je pa asahi sindrom- naložiš in šibaš:bravo:
Skratka rada bi imela voz s celotnim ročajem in ne dvema bunkama kot je recimo shoper od hauka.

lp brbra:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bi kdo zamenjal?
22.4.2005 9:58:09   
tilka
Kaj pa če bi morala kolesa fiksirati, da bi se manj v krogu vrtela? Meni se to dogaja, kadar imam prednja kolesa fiksna, zadnja pa prosta. Moram imeti ravno obratno. Potem gre. Imam venezio od PP. Kaj plikomatik ni kot marela?

(odgovor članu brbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bi kdo zamenjal?
22.4.2005 14:27:58   
violinski
Samo da neki vprašam, preden bom najbolj smotana 8) - a se shoper pol sploh da zložit kot marela, če ima cel ročaj? Jaz sem vedno mislila, da so marele samo tisti vozički, ki imajo dva ročaja :zmeden:

bye, VK

(odgovor članu brbra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bi kdo zamenjal?
23.4.2005 19:15:07   
brbra
Ne šoper se ne zlaga kot marela ampak je definitivno bolj zame. Ja fiksna kolesa tudi to sem probala ampak potem voziček izgubi funkcijo "hitro kreni ".Pa itak imam asahija in mi je ful bolj okreten.Sem bolj štorast tip ala slon med porcelanom in mi res ni fajn:zmeden2:.
Pa še največji problem sta mi tadva ročaja, ki štrlita vsak v svojo stran:)

(odgovor članu brbra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?