|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bliža se avgust...
25.7.2005 6:59:04   
Žani
Dobro jutro! :zaspan: Danes sem se že ob 5h vstala, ko je :love: šel v službo. Zdaj pa ne morem spat...mogoče mi bo uspel še mal zadremat čez kako urico. Kako ste pa ve kaj? Ne morem verjeti, da je avgust pred vrati. Ves čas nosečnosti se mi je vse skupi zdelo tako daleč, zdaj pa... Joj Jessy, ti boš v petek že mami.:bravo: Midva sva včeri po doooooolgih 4-ih mesecih :sloncek:(nama je ginekologinja aprila "dala prepoved"). Sem čist pozabila, kok je fajn...;) No, po pol ure so se pojavili pa lažni popadki. Sva že mislila, da bomo šli po :duda:, pa se je pol vse umirilo. Glede na vreme prihodnje dni:grrr:, bi šla rodit že kar ta teden. Z mojim pritiskom in zatekanjem pa je tkole-če počivam, je vse ok, če pa začnem kaj po kuhinji "brkljat" ali pa pospravljat, pa se stanje poslabša. Je imela g prav...počivat!!!
Naj se še pohvalim, da sva včeraj še kotiček za :duda: okrasila. Sem v Arielu dobila ene take fajn nalepke Disney-jevih junakov za na steno. Je tko lepo...
Tia glede tvojega :love:in šole za starše...Pri nas v Nm je tako, da če :love: obiskuje šolo plača pri porodu 4000 sit, če pa je ne obiskuje pa 6000. Mogoče je tako tudi v Lj.
Zdaj ste pa ve na vrsti! Upam, da ste vse še vedno v enem kosu. A še katera pogreša Hugolino? Nekam dolgo se ne javi.:zmeden2:
Se tipkamo!
:nosecka:Žani in :duda:(še 13 dni)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bliža se avgust...
25.7.2005 7:18:11   
Tiamo
ja avgust se bliža in še 12 dni do :duda:

Jutro tudi jaz sem danes zgodnja...nemorem spat. Ne vem zakaj sem si zadala toliko dela z prestavljanjem pohištva in pregrajevanjem stanovanja za zadnji mesec, zdaj pa ponoči premišljujem in se ubadam s tem.

Tudi jaz opažam, da sem pošteno utrujena, karkoli naredim.

Saj res kje pa je Hudolina??

se tipkamo, grem :love: kavo skuhat

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bliža se avgust...
25.7.2005 7:23:22   
tina104
Dobro jutro!
Ej, ravno sem misla vprašat glede hugoline. Kaj je že šla rodit? Kolikor se spomnim, je nekaj pisala o nekem špikanju....:zmeden:
Tudi jaz sem spala samo do petih, res pa da do takrat zelo dobro. Sedaj sem malo tu gor, potem pa grem malo po nakupih.
Včeraj sem bila skoraj cel dan odsotna od doma in sem ogromno sedela - posledica noge tako zatečene, da sploh nisem več vedela, če so moje :ups: - skoraj tako kot tvoje noge Tia.
Joj, Jessy, ti si že tako blizu. Tudi jaz sem že nestrpna. No, kak teden ali dva še že mora počakat, ampak me živčno delajo nekateri ljudje v moji okolici, ki me nonstop spašujejo, kako dolgo še, pa vsak me vpraša, če vem kaj bo in če me je strah poroda.:grrr: Ma, saj se je fajn pogovarjat o teh stvareh, ampak eni ljudje so mi isto vprašanje postavili že 10x. in potem še bolj začnem razmišljat, da pa bi me res moralo bit strah...
Se beremo.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bliža se avgust...
25.7.2005 8:20:58   
violinski
Žani, ti si skori ko jaz, zjutraj sem se prebudila ob 4:30 - kar ne morem verjet, prebudila me je pa ura, ki je nežno zvonila PRI SOSEDOVIH!! :) In od takrat nisem mogla več zaspat. Očitno mi nečesa manjka, ker od sedme dalje, odkar je šel :love: v službo hodim v hladilnik in si jemljem ven prigrizke.

Naša mala še uživa pri starih starših, včeraj mi je sestra slikce poslala - so se tudi kopali, in to kar brez naju :(( Malo mi je kar v tolažbo, da zjutraj, ko vstane in zvečer, preden gre spat naredi en krog po stanovanju in vpraša, kje sva midva - se pravi, ne zato, ker ji je hudo, ampak ker vem, da me pogreša. No, ja, sej bo kmalu sreda, ko se vrnejo.

Zdaj grem nazaj brat knjigo, da vidim, če me spanec medtem malo pobere, potem se bom pa lotila malo nepotrebnega pospravljanja neodloženih dokumentov v fascikle. Aja, ste brale 'Štiri prijateljice - ene hlače', mladinski bestseller o štirih deklicah, katerih matere so bile skupaj na predporodni telovadbi in so vse imele rok septembra, vse so rodile punčke.... Moj mož me heca, da smo me ravno take ;)

Res se Hugolina nič ne javlja, upam da ji je šlo vse tako, kot mora it.

Do mojega roka je še točno 10 dni, pa nobenih znakov. Špikanje pride, ampak točno čutim, da me špika v pretegnjenih mišicah, ne pa kot popadki.

Se beremo!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bliža se avgust...
25.7.2005 8:41:36   
miševi
Dobro jutro!!!

Tudi jaz sem bila danes zgodna. Okoli 5:30 so me po mojem zbudili lažni popadki. Po moje pravim zato, ker jih prvič nisem imela, pa še vse se je dogajalo v križu, tokrat pa spredaj:zmeden2:. Sem za vsak slučaj kar vstala, si šla glavo umit...

Tia, pri nas pa :love: sploh ne vprašajo ali je bil na tečaju ali ne in tudi potrdila ne rabi. Plačajo pa vsi isto, pa še to, meni se zdi, okoli 3000. Res je lepo, če bo on zraven, vendar se še enkrat prepričaj, če je 100 %, potem pa povej mami. Sigurno bo razumela. Jaz naj bi bila tudi z mojo sestro, če bi rodila na Jesenicah. Vendar je v LJ in je imela drugo pomoč. Pa nisem bila nič huda, čeprav sem bila vesela, ko me je povabila k sodelovanju:)-. Glede pospravljanja in urejanja smo pa zgleda vse tempirane na zadnje mesece. Jaz imam v glavnem končano, pa še koj sitnarim, kaj vse bi še imela. Na žalost pa :love: že drugje dela.

Violinski ključ, me veseli, da se ima tvoja mala tako lepo. Izkoristi te trenutke in počivaj!!!

Hugolino pa res pogrešam. Ne verjamem, da bi tako intenzivno počivala, da nas ne bi vsaj pozdravila. Mogoče pa že drži svojega :duda::angel:. Držim pesti...

Danes upam, da mi bo uspelo it h kozmetičarki. Rabim pomoč pri ureditvi nog, da bo potem za nekaj časa mir. Se mi je trebuh dol spustil in me vse ovira:)-.

LP do kasneje:rozica:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
25.7.2005 9:36:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žani)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bliža se avgust...
25.7.2005 9:50:47   
Kety
Dobro jutro!

Jaz sem se pa kar malo polenila s pisanjem na RR. Itak me pa ni skoraj nic doma, tako, da sem vas zadnje case bolj malo spremljala.:ups:

Vidim, da ste se vse v kompletu,...:bravo:

Vse ze veselo cakate na D-dan, jaz bi pa kar obdrzala tale trebuscek. Se tako dobro pocutim z njim. Ne vem, no! Mogoce sem se predalec do PDP-ja (se slabih 5 tednov) in mi se ne dela velikih preglavic.:)-, ceprav se zjutraj zbudim z zatecenimi prsti na rokah. Ne vem zakaj!?

Tudi mene vsi sprasujejo, ce me je kaj strah poroda. Ne vem v cem je fora! Ampak zaenkrat me ni in komaj cakam, da zagledam nasega :duda:,...a naj se malo pocaka v trebuscku...vsaj se 3 tedne!

LP Kety



(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:07:04   
monja
Jaz pa danes nisem zgodnja. Sem šla zelo pozno spat. Sem imela rituale kot bubabaya, umivanja,pranje glave, potem pa še to tečno fenanje... In sem danes malo pospala. Ko sicer bolj slabo spim. Pa je tako pasalo.

Ja, dnevi se pa res odštevajo. Meni jih je preostalo le še osem do PDP-ja. Sem že tako nestrpna, kdaj se bo začelo, kako bo vse skup zgledalo, kje mi bo voda odtekla... Pa me pravzaprav sploh ni strah. Morda strah še pride, ko se bo zares začelo.

Od danes ima moj :love: dopust in sem zato še bolj potolažena, da ga imam na dosegu. Pa se mi zdi, da njemu bolj živčki delajo:).


Mislim, da bo danes spet mučno vreme. Ne bo mogoče dihat. Čudno poletje imamo letos. Pa si vročine ne želim, le to, da je en dan vroče, drug dan hodim z jopico naokrog...:grrr::grrr:

V sredo imam CTG, me tako zanima, kakšna krivulja se bo tokrat narisala. Spet kakšni popadki, ki jih jaz še ne čutim.

Povejte mi, a vam zdaj še naredijo vaginalni pregled, kolko ste odprte in to? Meni so do zadnjega meseca to kontrolirali na vsakem pregledu, zdaj ko pa bi morda že res lahko bila kaj odprta, pa le še CTG.:zmeden2:


Jessy pa bo konec tedna že mamica 9nebesa9nebesa. Te kaj že živčki dajejo, Jessy? Boš že v rokah držala svojo štručko 9nebesa9nebesa9nebesa, kak lepo.

Zdaj pa moram it nekaj popit, me tako žeja že nekaj dni. Ne vem kako bo to na porodu, ko lahko samo po požirkih piješ, jaz pa zeksam 2 dcl vode v trenutku:).

lep dan!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:16:50   
Jessy
No, pa še jaz!

Tudi jaz sem imela bolj kratko noč. Sva šla z :love: šele ob 1h spat. Med 3h in 4h sem bila budna kot sova, potem sem pa zaspala in ko je :love: ob 8h vstal, sem spet postala v trenutku budna kot sova. Sem tako naštelana, da ko :love: vstane, se popolnoma predramim, kot bi bila narejena na stikalo.
Potem sem se na hitro pripravila na odhod, ker je šel :love: v svojo trgovino (jo pripravlja na otvoritev), jaz pa sem šla v DZS v izvidnico za album oz. spominsko knjigo za dojenčka in bila full vesela, ko so me debelo pogledali, da grem v četrtek ŽE v porodnišnico. Baje full dobro izgledam in so mislili, da mi manjka še kak mesec....seveda sem imela usta dvakrat okrog glave ovita.
Nato sem šla k mami na :kava:, potem pa še na banko, kjer se je zgodba o začudenju ponovila. Tudi tu so ženske samo debelo pogledale, da če sem prepričana, da nisem prezgodnja za v porodnišnico, da full dobro izgledam...bla..bla...bla...in spet se je ponovila zgodba z ovitimi usti!!! :bravo::bravo::bravo: Tudi, če je bila to zgolj tolažba, je prav fino slišat take besede!!!

Jaz pa moram danes generalno posesalcat najino spalnico. Moram še :love: zaloviti, da mi bo dvignil jogije, ker je zame pretežko....Je treba popucat, ker bo naš :duda: spančkal pri nama v sobi, pa ga ne morem v tak prah pripeljat, al kako!?!?

Špikanje....ja, mene vsake toliko malce pošpika in se že razveselim, da bo treba it, pol pa kar nikamor ne napreduje. Se mi zdi, da bo le petek tisti, ki nam bo zagotovil :duda:. Bo že prav tako!

Drugače pa mene nič ne nadlegujejo, če smo že rodili, ampak je moja mami tista, ki mora to prenašat, pa ji očitno ni nič odveč, ker se ne pritožuje ampak z veseljem pripoveduje, kako jo ljudje vstavljajo.

Je pa včeraj moj :love: slišal, da sva že dobila :duda: pred parimi dnevi. Kako to, da midva otem nič ne veva??? Joj, škoda, ker ni vprašal katerega spola je :duda: in kako sva dala ime!!! :)-:)-:)-

Zdaj pa že nakladam...bom malce končala, pa pridem pozneje še kaj povedat!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:22:07   
Jessy
Monja, zaenkrat me živčki še ne dajejo. Je pa res, da vedno bolj razmišljam o samem poteku CR, še bolj pa o tem, kakšni pregledi me čakajo v četrtek.
Malce me tudi skrbijo bolečine po CR, ampak bomo preživeli, ga ni :hudicek:, da ne!!!

Se pa že full veselim, da bom v petek videla, kakšno :duda: smo naredili!!! :bravo::bravo::bravo:

Saj boste ve tudi kmalu na vrsti!!!

Po moje je hugolina res šla rodit...je res hecno, da se že tako dolgo ni javila.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
25.7.2005 11:23:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žani)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:39:57   
Tiamo
Hy, punce...

mene je pa malo strah, pregled imam šele 2.8. rok pa 5.8. Pa nič me še G ni pregledal , če sem kaj odprta?

Drugače sem OK, nič me ne špika, nič ne boli, samo lulat hodim...:love: pravi, da bova bankrotirala, če bom tok WC papirja porabila ;);)

Jessy :sloncek: zate, upam, da si zadolžila katero, da nas bo obvestila, ko boš rodila?




(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:44:34   
Jessy
Tia, kaj pa če bi se z :love: odpeljala do Postojne in tam rodila??? Tam ni treba imeti tečaja, pa če bi ti rodila nekje do 6.8., bi se še videle v porodnišnici!!! ;)

Zaenkrat se nisem še z nobeno dogovarjala, glede obveščanja na RR, vendar ni panike, ker sem v navezi preko telefonov z monjo, Maxico, LE&TO, pa tudi moj :love: bi "zmogel" obvestiti. V glavnem, eden vas bo vsekakor obvestil. Verjetno kakšna od naštetih prej, kot moj :love:, saj bo najbrž čimdlje z nama, takrat pa bodo te punce že vedele za veseli dogodek, ker ne bom v splošni anesteziji.

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:49:56   
andrejalj
Pišuka ste zgodne danes.....jaz tok na wc hodim ponoči (vsake 2 uri) da moram zjutraj/dopoldan nadoknadit manjko spanca. No, za spremembo sem sama doma in mi je malo čudno, nč fino....Najprej sem morala na silo vstat ker je poštar prišel in potem trobi z motorjem da skor živčnga fašeš in ker ni bilo nobenga sem mogla sama vstat. Potem, po zajtrku sem šla psa spustit in glej ga zlomka je prišlo do vaškega incidenta- se je zapletu v pretep še z enmu kužatom in smo komaj tri ženske spravle narazen...naš kuža sm misla da je pretepač pa očitno ni, ker je ves krvav po smrčku in tacah...No in to me je mal iz tira vrglo in sedaj počivam ker imam trd trebuh...Blo je pa tko, da se dve sosedi ustrašta zame ker sem noseča, jaz za eno sosedo, ker diha s pomočjo ene naprave in še tretja soseda komaj okreva po kemoterapijah...evo in na koncu smo se kar sesedle ko smo pomirile pretep...nč kej v redu ampak se je razpletlo...
Drugače pa moj :love: velik dela, ma svoje delavce na dopustu in nadomešča....malo mam krize, ker bo nadomeščaje trajalo tri tedne in lahko bo treba šibat v porodnišnico pa upam da ne takrat ko njega ne bo, ker je včasih na drugem koncu SLO in je daleč do doma in..... ah, te naše skrbi.....bo že nekako.....

Nič...grem na nektarinice potem pa veselo kuhati kosilo...Kaj neki bom jedla danes?

LP

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:52:16   
Jessy
:)-:)-:)- andreja, ti si me pa zdaj nasmejala do solz!!! Če dobim popadke, se bom tebi zahvalila!!! :)-:)-:)-

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Bliža se avgust...
25.7.2005 11:58:15   
Tiamo
Jessy no super, da imaš obveščevalce...:bravo::bravo:

Bi bilo super, da bi šla v Postojno rodit, da bi se videle. Ampak, do Lj porodnišnice potrebujem cca 10 min, pa še kolegice mi delajo v Lj porodnišnici, kot sestre...tako, da je ne zamenjam za Postojno.

Glede prisotnosti :love: pri porodu, sem se pa že s temi kolegicami (prejle) govorila in se bo dala zrihtat menjava z mami. :bravo::bravo::bravo: Moram pa še enkrat mojega :love: vprašat, kaj mu dogaja v glavi?????




(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Bliža se avgust...
25.7.2005 12:00:33   
Jessy
Če imaš pa kolegice med sestrami, se pa res ne splača iti drugam, saj boš tam zagotovo kar se da najboljše popedenana!!! :bravo::bravo::bravo:

Je pa tudi fajn, če ima človek kakšne veze, saj se res da marsikaj zmeniti!!!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Bliža se avgust...
25.7.2005 12:02:37   
Tiamo
andrejalj :)-:)-:)- se ti pa dogaja... Poznam te občutke k se pri stepejo, sem imela 12 let doma pretepača. Nič luštenga ni pretep med psi :kuza::kuza::kuza:

Jaz bom danes za kosilo naredila pečena bedra, pečenega kifelčarja in stročji fižol v salati....same kalorije...

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Bliža se avgust...
25.7.2005 12:32:23   
violinski
Oho, že tečejo pogovori o kosilu. Jaz bom kar bučke nafilala, pridejo tako dobre, da je vseeno, kdaj jih poješ, pa bi rada šla, ko :love: iz službe pride še v Fructalovo industrijsko trgovino in v Merkur po akrilne barve, ker me je prijela 'ta-ustvarjalna' žilica. Zihr, da paše h gnezdenju, ker sem prej tudi imela žilico, samo nikoli se nisem usedla in zares delala, zdaj pa kar bi.

Joj, jaz tudi čakam poštarja ko zmešana, pa noče in noče prit ;) bi mi moral ta zadnjo knjigo od Harry Potter prinesti, da jo bom v porodnišnici brala.

Tudi jaz sem že mislila, da bi Tii svetovala, da gre drugam rodit, tko kot je napisala Jessy, ampak vem, kako je to, ko mora potem :love: vsak dan prevozit 45 minut, da te vidi za tisti dve-tri ure... Je že lažje, če si blizu doma.

Sem še hotela rečt: ko sem šla jaz pred enim mesecem po potrdilo zanj, me je v ta-leseni hiški, kjer so babice, samo vprašala, kdaj je bil na tečaju in sem rekla, da septembra 2003, ona je pa potrdilo kar napisala, brez preverjat in me poslala na blagajno. Babice se sicer vrnejo šele 1.8., ampak mogoče lahko tvoj poskusi takole, da reče, da je bil, čeprav v resnici ni bil,... če ti bo to zadnja rešitev. Ma sej mu bojo sigurno dovolili - konec koncev je še najboljše, da pove po pravici.

Tia, pa ne se za kalorije sekirat, se boš začela čez en par mesecev. Zdej glej, da se crkljaš, kolikor se da.

In vse ostale tudi! Crkljajte se!

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Bliža se avgust...
25.7.2005 12:40:31   
Jessy
Jaz bi tudi pečenga kifeljčka jedla!!!!!!
Ne vem, kaj bomo mi danes jedli, ker spet tašča kuha. Za drekec štukat bo vse dobro!!! :)-:)-:)-

Midva z :love: sva pa že posesalcala spalnico. Zdaj je :love: prijel sesalec v roke in sesalca še po ostalem stanovanju, jaz pa bom potem samo še pajke v :duda: sobici posesala, saj so se :hudicek::hudicek::hudicek: že pojavili.


(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Bliža se avgust...
25.7.2005 13:39:10   
Tiamo
Kok ste pridni pri vas Jessy :bravo::bravo:

Moj :love: nastopi dopust 27. in se že križa kaj ga vse čaka. Letos bo imel pač delavni dopust...

Zdajle sem si hotela pripraviti torbo za v porodnišnico. Pa ne vem kaj naj poleg kozmetike, dam še notri. Naj vzamem še ene hlače, majčko, čevlje??? Naj povem, da imam samo ene hlače, ki so mi prav v pasu, se pravi v teh bom šla v porodnišnico...če mi voda odteče bom mokra...jih bo pa moj odnesel in opral :zmeden::zmeden: Nevem katere čevlje naj vzmamem, mi bodo buhtli takoj izginili??

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Zdajle se je kolegica prijavila, da pride na obisk...

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Bliža se avgust...
25.7.2005 13:56:11   
Kety
Jaz imam pa danes tako slab dan!:((:((:((:((:((

Zalostna sem zaradi svojih starsev, ker sploh nimajo posluha zame in mi je tako zelo zal, da sem dala svoji mami stvari za nasega :duda: oprat. Ob priliki jih bom pobrala in vse sama naredila. Saj konec koncev ne rabim nobenega, da to dela namesto mene. Potem ko pride nas soncek, bom itak sama prala naprej! Ful mi je hudo, da sem za vse sama. Pa vsi pravijo, kako se med nosecnostjo mati in hci zblizata,...pri nas je pa ravno obratno!:((:((:((:((:((

Sem pa vesela, da bo moj :love: od 15.8. naprej na dopustu in mi bo ful v pomoc. Prav zaradi njega vem, da bova vse zmogla sama! Sreca, da imam tako dobrega moza!

No, sem ful egoist, ker sem pisala samo o sebi, ampak sploh ne vem kaj naj naredim, da bi se bolje pocutila!

Mogoce bi mogla svojim par stvari povedat direkt, ne pa da igram ponizno puncko!!!!:(:((

LP Kety

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Bliža se avgust...
25.7.2005 13:59:58   
Tiamo
Kety ne sekiraj se ;) Če boš mami stvari pobrala ti bo pa verjetno zamerila :zmeden: Počakaj še kakšen teden...

Moja mami mi je lih včeraj vrnila kup opranega in zlikanega perila za :duda:, :love: in mene. Jaz imam srečo na moji in njdegovi strani, kdaj se še preveč trudijo in silijo, tako da mi gredo že na živce.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Bliža se avgust...
25.7.2005 14:27:46   
Kety
A ves Tia, da mi je malo vseeno a mi zameri ali ne! Koliko stvari bi ji lahko jaz zamerila, pa sem skoz tiho in tiscim v sebi! Nekako sem odrinjena od druzine in imam obcutek, da se moram skoz neki dokazovat, da bi me sprejeli...pa se mi ne da vec. Me vsakic ful prizadanejo (da ne govorim o svojih dveh bratih in njihovih partnerkah). Vsi po vrsti so taki hinavci,ampak se vedno se ujamem na "limance", ker si mislim, da bo tokrat bolje. Ne rabim takih stvari v tem najlepsem obdobju, ki ga sedaj dozivljam! Pa se tocno vejo, da sem sedaj bolj obcutljiva, pa sse se kar spravijo name! Za znoret!

Danes je res cuden dan,...sem se ze zbudila s cudno glavo, pol pa se to!

Res se imava z mozem najboljs, ce sva sama! Mogoce bom po prihodu :duda: razmisljala drugace, ampak ne verjamem, ker ne bom sama. Bom z :love:!

LP Kety

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Bliža se avgust...
25.7.2005 14:36:02   
Tiamo
Kety ne poznam tvoje situacije in družninskih razmer, ampak kakor si napisala, lih niso bohve kaj. :(

Naša družina, čeprav moja mami in oči živita narazen, je tesno povezana. Jaz bi npr. za brata ubijala in on zame. Moj :love: je edinec in od kar me je spoznal, ne more verjeti kok sva z bratom navezana drug na drugega. Sej se kdaj mal skregava, ampak to mora biti. Zase lahko rečem, da dam prej roko v ogenj za brata, kakor za :love:. To sem :love: tudi povedala in sčasoma je razumel, na začetku mi je zameril. Tudi na očeta sem več kot preveč navezana, za vsako stvar ga pokličem in vprašam za njegovo mnenje...

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?