Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Najbolj na prstih. Ponoči ne morem spat, ker se mi zdi da mi bo roke razneslo. Prav nič ne smem obremenjevat rok ( tudi zdaj ko pišem me bolijo in mrgolijo)Jem sicer zadostno količino B vitamina. Zdravnica mi je pred mescem rekla da plod pritiska na hrbtenico, vendar je zdaj to postalo že tako poteče in boleče, da ne zdržim več.Pregled imam čez en teden in ne vem ali naj že prej pokličem. Zjutraj se vstanem bolj utrujena kot sem šla spat... Ima katera mogoče podobne težave in kako jih rešuje.... 
in še posebno ponoči, da tudi ne morem spat in se zbujam na par ur zaradi tega.
Meni se je to pojavilo pred pribl. dvemi tedni (takrat sem bila noseča pribl. 35 t). Saj čez dan je kar dobro, le mravljince čutim, nimam moči v roki in težko stisnem pest. Kot da ne bi bile moje roke... že na pogled so grozne
Je pa to baje res od tega, da otroček pritiska na živec in žal lahko samo počakamo do poroda. A ti tudi noge kaj otekajo? Moje so kot
Joj ti boš mogla še malo dlje čakat, če ti bo to šele po porodu minilo. Žal ti ne znam drugače pomagat. Bi pa tudi jaz rada vedela, če ima še katera take težave in si je lahko kako pomagala...