|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v hrbtu in trebuhu
3.2.2007 17:08:31   
žigica
Pozdravček!
Sem šele na začetku (6.teden). V spodnjem predelu hrbta in v trebuhu občasno začutim bolečino (podobno menstrualnim krčem). Prosim povejte mi, če je to normalno? 
Zaskrbljena začetnica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
3.2.2007 17:12:14   
Anonimen
Jest mislim, da je to čisto normalno ! Mene je tud skoz bolel kokr da bom vsak cajt  dobla menstruacijo ! Tko, da ne skrbi ! user posted image

(odgovor članu žigica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
3.2.2007 19:08:56   
Anonimen
To je čisto normalno, tako da brez skrbi. Dokler nič ne krvaviš, je vse ok, ti krči so pa normalni, ker se vezi raztezajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
4.2.2007 12:38:32   
pikica13
LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ!!!

Sem nova na forumu  in noseča štiri, pet tednov (čakam še na prvi pregled pri G).
Tudi jaz imam bolešine v sp. delu trebuha in v križu. Baje je to normalno!!??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
4.2.2007 14:01:27   
Solero
Tudi jaz se soočam s to težavo. Sem v 5.-6. tednu in čutim podobno napetost kot pred menstruacijo, vključno z bolečinami v križu. Drugih težav nimam, te pa mi tudi ne povzročajo bistvenih preglavic. Jaz se nič ne obremenjujem s tem. Glede na to, kaj nas še čaka, je to še malenkost, a ne?
Držite se, nosečkice.

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
4.2.2007 14:05:33   
Anonimen
Vedno le ni tako nedolžno.Če čutite krče v trebuhu in bolečine,potem je potreben počitek,magnesol in pokazati se pri G,če je potrebno napisati recept za buscopan.jaz sem tudi mislila da je to normalno ,pa ni,grozil in mi še vedno grozi splav ali prezgodnji porod

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
4.2.2007 14:06:23   
lemavrica
Jest sem tud imela podobne težave tm okoli 4t oz. še preden sem imela potrjeno nosečnost in sem non stop čakala da se bo ulilo iz mene tako kot vsak mesec.Tko da kar brez skrbi.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
4.2.2007 14:32:53   
Solero
Jaz ne vidim razloga, da bi kar za vsak špik šla do zdravnika iz se potem še filala z raznoraznimi zdravili. Saj to ni bolezen, nosečnost je.
Če pač pride do splava, pa itak nič več ne moreš. To je pač narava.
Sicer pa vsaka pri sebi najbolje ve, kje ima bolečinski prag in tudi, če ti je dobro ali ne. Jaz osebno se počutim zelo v redu in bolečine v križu in trebuhu so zame zgolj znak, da se v mojem telesu nekaj dogaja.
Pupe, ne paničarit po nepotrebnem. Rajši se vležite, pa najljubšo knjigo v roke...
user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
4.2.2007 14:38:44   
Anonimen
Aha,torej če bi tebi zdravnik to predpisal,bi rekla ah k... gleda,saj to ni bolezen se bo popravilo že samo od sebe a ne.bi videla ko boš zgubila otroka ,če bi to rekla.zdravnik kar tako ne predpiše in ti ne preostane nič drugega,kakor da si pomagaš z šumečimi tabletami in buscopanom,da imaš manj krčev,bolečin in da donosiš živega otroka na ta svet.če je zate paničarenje brezveze kar se tiče diagnoze splava ali prezgodnjega poroda,potem pa tudi ne vem.....In kdo je rekel,da greš za vsak špik k G?

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
4.2.2007 20:03:41   
Solero
user posted image user posted image user posted image , ti pa si faca! Da lahko splav preprečiš s šumečimi tabletami in buscopanom, še pa nisem slišala. Ta je pa res dobra. Si razmislila, da bi to obelodanila v kaki vsaj poljudni reviji, da bi nosečnice to vedele in znale preprečiti?! Moram povedat naprej, saj lahko ne, user posted image user posted image user posted image . (Ne se bat, si ne bom pripisala avtorskih pravic.user posted image )
Pa paničarenje ni še nikoli nikomur pomagalo, ne prej in ne potem. Vsaj zame sta razsodnost in mirnost bistvenejši od panike. Drugi pač, kakor jim paše.
Drugače pa mislim, da je za pomirjenje kak sivkin čajček, ali pa persen, pa brez recepta. Za tiste s paniko, se razume.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
5.2.2007 8:44:39   
Nikki24
Mene je pa grozno začel boleti križ že kakšnih 10 dni pred pričakovano user posted image  in je bil to eden od razlogov, da sem dva dni prej naredila test in je bil pozitiven. Zdaj sem konec 11. tedna in občasno imam še bolečine v križu.

LP

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
5.2.2007 16:11:10   
Anonimen
To je čisto normalno na začetku nosečnosti. Jaz sem tudi imela občutek kot da bom vsak čas dobila user posted image , pa je bilo vse ok. Tudi v šoli za zgodnjo nosečnost se boste o tem pogovarjale. Le brez skrbi in lepo nosečnost.

(odgovor članu Nikki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
5.2.2007 17:49:05   
taja83
živjo punce!

no jst sm v začetku 7. tedna in morm povedat, da je tud mene najprej mal skrbel k me skoz boli v spodnjem delu ampak vidm, da maste vse podobne težave in da je to čist normaln. js sicer delam prek študenta in sicer fizično delo, zato se ponavada kadar me res zlo matra uležem ko pridem domov (kot npr. danes). me je pa ful skbel ker me je zadnič ene dva dni tok bolel da tud pokonc nism mogla bit, sam zdej je pa to čisto znosno. ravno danes sem poklicala k G in drug teden 15. 2. mam prvi pregled. komaj čakam. punce js kumi čakam da dobim nosečniški trebušček, da ga bom lahko razkazovala okrog


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
5.2.2007 21:26:12   
Solero
Čestitam taja83!! Saj bo kmalu trebušček, jaz ga tudi komaj čakam.
Fizično pa se le ne naprezaj preveč. Ko začutiš, da je treba počivat, počivaj!! Poslušaj svoje telo, saj ti bo veliko samo povedalo.
Želim ti lep trebušček!! In čim manj skrbi.

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bolečine v hrbtu in trebuhu
5.2.2007 21:41:00   
Marogica
Tudi sama sem imela močne bolečine v trebuhu in hrbtenici. Vse skupaj je trajalo kar nekajd dni, mogoče teden. So ugotovili, da sem splavila. Če so bolečine močne(pri meni so bile zelo močne), se ni za šaliti. Jaz sem predolgo časa ćakala.

Če je bolečina samo v trebuhu, pa najbrž ni nič nevarnega. Najbrž pravim. Posvetuj se z ginekologom. Jaz se bolečin v trebuhu pri obeh nosečnostih ne spomnim. Me je tu pa tam malo zabolelo, vendar to zame niso bile ta prave bolečine.

No, ne bi rada nobenega plašila....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?