Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:52:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tako... avto plačan (s klimo, navigacijo in kaskom ), varstvo za Gospo Pes urejeno (sem jo kar s stanovanjem vred dala kolegu za cel teden ), jaz pa pri zadnji kavi v SLO. Zdaj bosta namreč cel teden kafa in kahva (upam, da ne bom narobe naročila in me bo kdo ustrelil ). Kopalke sem našla, iščem rezervne kontaktne leče, dokumente imam veljavne , g. Mož pravkar snema CD za v avto, notebook je zapakiran,... Glede na to, da ne nameravam opravljati selitev narodov (beri: ne bom pakirala, kakor Miška ) - a je še kaj nujnega, kar mora človek vzeti s sabo v Bosno? Pištola odpade, ker me bodo že na meji potem poje*ali . Aaaaa... kako sem jaz vesela.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:53:51
|
|
|
|
felicia
|
ma za Bosno rabiš sam dobro voljo in pogum
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:55:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia ma za Bosno rabiš sam dobro voljo in pogum Moji sosedje že navsezgodaj trpijo (je na zvočnikih, ne na slušalkah) : www.youtube.com/watch?v=IOum8U9TytI
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:56:24
|
|
|
|
felicia
|
torej greste bolj v hercegovino kot v Bosno?
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:57:28
|
|
|
|
felicia
|
ma se hecam glede poguma. Ti bo čist vredu sam uživaj.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:57:48
|
|
|
|
Janyna
|
Da ne boš otroka pozabla, no če gre zraven seveda :)
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:58:27
|
|
|
|
špelin@
|
A še nisi šla?
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:58:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
Route-plan narejen (malce spremenjen od prvotnega): LJ - Rijeka - mimo Golega otoka - Knin - Sinj - Dubrovnik - tu nekje vmes še Čavoglave - Dubrovnik - Metković - Mostar - Banjaluka - Sarajevo - Jajce - Bihać - Karlovac - LJ. Okvirno. Kje bova pa dejansko zalutala, pa... zna ti Bog.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:59:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Da ne boš otroka pozabla, no če gre zraven seveda :) Otroka sta pa vsak na svojem koncu na dopustu. Ne gresta zraven - ga. Mati bi rada mir ene par dni.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:03:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A še nisi šla? Aaaaa... notebook gre zraven, pa kakšen cyber caffe bom tudi našla, da vam malo zatežim.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:07:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A še nisi šla? Aaaaa... notebook gre zraven, pa kakšen cyber caffe bom tudi našla, da vam malo zatežim. Srečno pot in uživaj Pardon: uživajta
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.8.2010 9:08:19 >
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:08:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srečno pot in uživaj Hvaaalaaa, bejba... Mislim, da sem prvič v življenju pijana od adrenalina in to že pri jutranji kavi.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:12:59
|
|
|
|
felicia
|
za vsak slučaj vzemi še avto karto če navigacija odpove
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:13:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia za vsak slučaj vzemi še avto karto če navigacija odpove Ja, sva jo dobila z avtom vred. Jaz Garminom tako ali tako ne zaupam (ampak moj g. Mož ga je hotel).
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:15:53
|
|
|
|
Najaa
|
Oooo Kerensa užiiiivaj! A sama gresta? Kdaj sem pa ta podatek spregledala? V glavnem uživajta!!
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:16:23
|
|
|
|
Volga
|
Dej pejt že. Uživaj, adijo.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:16:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A sama gresta? Kdaj sem pa ta podatek spregledala? Jaaa, saaamaaa! Sprememba zadnji hip, ker je šel Pubertetnik za do nedelje v MB. www.youtube.com/watch?v=3Aw2_vqtVSc
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:17:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Dej pejt že. Uživaj, adijo. Ti pa ziher dobiš razglednico od mene, Volgić. Tvoj naslov imam (no, če je še isti ).
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:19:58
|
|
|
|
thaiss
|
uživajta!!...i ja bi
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:20:20
|
|
|
|
enea
|
Kerensa, srečno pot, pa javi se od kje, da vidimo če si še živa, ali vsaj pijana od rakije,...
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:21:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea pa javi se od kje, da vidimo če si še živa, ali vsaj pijana od rakije,... Ufff... nazadnje, ko sem nažgana prilezla na RR, je bila štala.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:22:48
|
|
|
|
ksenjak
|
Uživajta maksimalno! Kak kašen dober kofe še za mene spij. lp
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:23:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Kak kašen dober kofe še za mene spij. Evo, bom, stara moja... obljubim.
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:25:44
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Kak kašen dober kofe še za mene spij. Evo, bom, stara moja... obljubim. Pa upam, da se nama, ko se vrneš, končno uspe na kavi v živo dobit. Če boš seveda tu v slo sploh še hotela kavo pit . Sicer pa niti ne vem, ali je Bosna znana po dobri kavi. Ej, kje bosta pa spala?
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:27:02
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Da ne boš otroka pozabla, no če gre zraven seveda :) Otroka sta pa vsak na svojem koncu na dopustu. Ne gresta zraven - ga. Mati bi rada mir ene par dni. No, potem pa uživajta.
|
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!