|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CSD in odločba
9.7.2012 15:07:36   
9janja
Zdravo,

Zanima me ali ima katera podoben primer, moj je na našem csdju nerešljiv. Decembra sem oddala vlogo za znižanje plačila vrtca za tastarejšo punco. Aprila je dobila vrtec še tamljašja hči (1 leto), to sem javila na CSD. Maja sem dobila odločbo samo za starejšo (upoštevali so dohodke za leto 2010), ker niso upoštevali tamale sem šla nazaj in so rekli, da morajo počakati, da moj partner prejme dohodnisnko odločbo (30.05.), ker se bodo za tamalo upoštevali dohodki 2011. (Zakaj mi ni jasno). In čakam več kot mesec in grem ponovno nazaj, kjer mi je rekla, da zdaj pa mi odločbe sploh ne more izdati, ker je s 01.06. začel veljati nov zakon (plačilo vrtca za drugega otroka). Da NE GRE. Halo??? Rabim kakšen nasvet, kam naj se obrnem oz. saj verjetno nisem edini primer, ki bi vpisal v tem času drugega otroka v vrtec, ima kakšna podobno situacijo? Jaz bom prejela že tretjo položnico za polno ceno jasli za drugega otroka, ker vrtec še ni prejel odločbe.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 10.7.2012 8:56:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CSD IN ODLOČBA
9.7.2012 17:16:07   
*pepelka*
Pokliči kar direktno na ministrstvo, pa naj ti tam pojasnijo nastalo situacio, saj nisi ti kriva za nastalo situacijo in posledično ti še položnico izstavljajo kar v polni višini.

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: CSD IN ODLOČBA
9.7.2012 17:47:57   
petea
jaz bi zahtevala pisno pojasnilo in dodala v dopis, da če ne morejo sestaviti odločbe, pa jaz za tisti čas ne rabim plačat

p.s.: odločbo ti morajo izdati v 2 mesecih od oddaje vloge

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: CSD IN ODLOČBA
9.7.2012 17:52:36   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: 9janja

Zdravo,

Zanima me ali ima katera podoben primer, moj je na našem csdju nerešljiv. Decembra sem oddala vlogo za znižanje plačila vrtca za tastarejšo punco. Aprila je dobila vrtec še tamljašja hči (1 leto), to sem javila na CSD. Maja sem dobila odločbo samo za starejšo (upoštevali so dohodke za leto 2010), ker niso upoštevali tamale sem šla nazaj in so rekli, da morajo počakati, da moj partner prejme dohodnisnko odločbo (30.05.), ker se bodo za tamalo upoštevali dohodki 2011. (Zakaj mi ni jasno).
ker se sedaj že gleda dohodninsko obdobje 2011
In čakam več kot mesec in grem ponovno nazaj, kjer mi je rekla, da zdaj pa mi odločbe sploh ne more izdati, ker je s 01.06. začel veljati nov zakon (plačilo vrtca za drugega otroka). Da NE GRE. Halo??? Rabim kakšen nasvet, kam naj se obrnem oz. saj verjetno nisem edini primer, ki bi vpisal v tem času drugega otroka v vrtec, ima kakšna podobno situacijo? Jaz bom prejela že tretjo položnico za polno ceno jasli za drugega otroka, ker vrtec še ni prejel odločbe.
zakaj ti pa izstavljajo polne zneske za mlajšo in ne upoštevajo (vsaj) takšnega znižanja, kot pri starejši?


(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: CSD IN ODLOČBA
9.7.2012 19:00:00   
9janja
Hvala obema, bom res zahtevala naj mi dajo pisno. Drugače pa, prva dva mesca je imela kot drug otrok zastonj in ker vrtec nima nikakršne odločbe pač istavi redno ceno oz. mislim da 80 %

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?