|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cepljenje
29.8.2008 7:42:23   
andras
Mamice pozdravljene!

Zanima me, kdaj so bili vaši otročki cepljeni in če so imeli kakšne "težave"? Midve naj bi imeli cepljenje sredi septembra, ko bo stara 4 mesece (korigirano 2 meseca), vendar se mi zdi to nekako zgodaj, še posebej, če cepijo donošene otročke pri dopolnjenih 3 mesecih.


_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cepljenje
29.8.2008 8:04:31   
ana b
naš je bil tudi nedonošen in cepljen ob normalnih terminih oz. celo bolj zgodaj (drugo dozo dobil pri 4 mesecih in ne pri 4,5 in tretjo pri 5,5 in ne 6 mesecih), pa ni bilo nobenih zapletov

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cepljenje
29.8.2008 8:19:08   
lewinsky
Mi smo rojeni mesec in pol prej.
Tudi pri nas je dobil prvo dozo pri treh mesecih in pol.Drugo pa ravno včeraj in bo star 1.sept. 5mesecev. Pa ni nobenih zapletov.
S tem se ti ni potrebno obremenjevat.
Je pa res da dojenčki različno prenašajo ta cepljenja.

_____________________________

Za vsakim dežjem posije sonce!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cepljenje
29.8.2008 9:24:27   
katka28
se strinjam z vama. Mi smo rojeni 2 meseca prehitro ampak cepljenje smo imeli pri njunih 4 mesecih ( gestacijskih 2 mesecih ), ker smo cakal potrditev iz razvojne, ce nas lahko cepijo, zdaj smo bili ze drugic cepljeni in nikoli ni bilo nic narobe. Vazno je samo to, da se mesto uboda oz. gazica vsake toliko malo zmoci. 

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Cepljenje
29.8.2008 13:42:51   
anajmad
Naša je bila tri mesece in pol prezgodaj rojena. Njena dohtarca je skoz neki komplicirala,da je prezgodaj za cepljenje. Tako,da je imela prvo cepljenje pri njenih kronoloških 6.mesecih. Reakcija, bolje da ne povem. In posledično se je vse skupaj zavleklo. Čim prej-po reglcih tem boljše. Imeal sem tudi cimro,ki je imela punčko rojeno v 23.T in so jo cepili še v porodnišnici. Tudi Dr.Cerarjeva iz EINT LJ svetuje,da čimprej.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Cepljenje
29.8.2008 14:37:16   
Tisana
Naša frajla je bila zaradi alergije na KM, bolezni, morja,.. 1. cepljena pri dobrih 8 mesecih (korigirano slabih 7) in nismo opazili čisto nobenih stranskih učinkov cepljenja. user posted image

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Cepljenje
29.8.2008 15:37:32   
bibyzan
Men je reku pediater, da se otroka cepi glede na njegov razvoj. Se pravi pri teh mesecih kak dvigne glavico. Mi smo tudi bili prej cepljeni kot pa korigirano gledano 3 mesece. Nobenih problemov.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Cepljenje
3.9.2008 10:07:52   
Sonnja
mi smo bili cepljeni pri njegovih kronološko 6. mesecih pa to zato ker je prej imel drisko, potem pa je imel alergično reakcijo tak da drugič moramo na cepljenje v bolnico pod nadzorom upam, da ne bomo dolgo ostali.

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Cepljenje
6.9.2008 6:16:35   
zolika
mi smo prvič bili cepljeni pri 4mesecih in pol - drugič pa v sredo ko je bil star 6 mesecev (kor.4mesece) - prvič ni bilo nobene reakcije - sedaj drugič pa se mi zdi, da ni blo ravno najboljše -- je bil kr utrujen. Še drug dan ni bil pravi!user posted image

Sedaj pa je že OK!user posted image


_____________________________

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?