|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cres-kamp Kovačine
20.2.2009 11:09:25   
Tejči
Mi bomo letos postavili prikolico v tem kampu, imamo pa jo namen imeti več let, pač dokler se ne bomo naveličali... Ima katera prikolico tukaj? Kako ste zadovoljni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cres-kamp Kovačine
20.2.2009 13:00:30   
Sisy
tudi mene to zanimauser posted image

sem pa slišala da je sence bolj malo...le za šotore...če imaš prikolo pa si obsojen na sonce...če to drži pa ne vem.

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cres-kamp Kovačine
20.2.2009 13:38:27   
Tejči
Joj, to pa res ne drži. Mi smo najeli parcelo med samimi borovci, v gosti senci, kamor sonček sploh zraven ne pride. Za veliko noč vlečemo prikolico dol, porihtamo večino okoli nje, ostalo pa potem za 1. maj. Joj, komaj že čakam, da zavoham morjeeeeeuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cres-kamp Kovačine
20.2.2009 19:10:17   
dito
Koliko pa je pavšal?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Cres-kamp Kovačine
20.2.2009 21:41:21   
Tejči
Mi smo pavšal plačali do 15.11.2008, do takrat je veljal popust in je bil 2560 €, sedaj pa je okrog 2800 €.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Cres-kamp Kovačine
21.2.2009 12:04:46   
hella
Mi gremo letos prvič v ta kamp s šotorom. So parcele kaj v senci? rezervirali smo v oranžni coni in pravijo, da je v "poluhladu", se pravi da je nekaj sence in nekaj sonca. Sam me skrbi koliko je do sanitarij in morja. Katera ve?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Cres-kamp Kovačine
27.2.2009 19:34:40   
Tejči
V oranžnem delu je največ sence, saj se večinoma nahaja v borovem gozdu. Tam imamo parcelo tudi mi. Če poveš številko parcele, lahko približno povem v katerem delu ste. V septembru smo si ogledali kamp.  Mi imamo parcelo oranžno 54. In tu je res dosti sence. Prilagam slike:
Načrt kampa:
user posted image

Plaža:
user posted image

Parcele v oranžnem delu:
user posted image

Naša parcela (54):
user posted image

Pa še ena za lušte-plaža čez dan:
user posted image

(odgovor članu hella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Cres-kamp Kovačine
28.2.2009 21:28:55   
hella
Rezervirali smo v oranžnem delu. Mi bojo še sporočili številko in povem. V naprej hvala. Lani smo bili 24 ur na soncu in teg aletos ne bi ravno ponovili.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Cres-kamp Kovačine
2.3.2009 18:22:34   
hella
Dobila sem potrdilo o rezervaciji. Številka parcele je 74. Mi lahko poveš približno kje je to? hvala

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Cres-kamp Kovačine
3.3.2009 14:47:13   
Tejči
Po neki logiki bi morala biti ta parcela nižje od naše (sklepam po slikah, ki smo jih naredili septembra), bolj proti morju, kjer je fajn senca. Če se vam pa ne mudi, pa ti lahko parcelo poslikam za veliko noč, ko gremo mi dol. Bom pa še mojega user posted image vprašala, če ve kaj več, pa ti javim.

(odgovor članu hella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Cres-kamp Kovačine
3.3.2009 18:37:03   
hella
Se ne mudi. Mi gremo šele 19.07. dol. Če se boš spomnila, bi bila vesela slik. Malo me tudi zanima kje so sanitarije. Sem že ugotovila, da je kar nekaj otrok tam in da z družbo naš sine ne bo imel težav.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Cres-kamp Kovačine
5.3.2009 9:06:37   
Tejči
Bom se potrudla, da ne pozabim in bom poslikala. Sanitarije so pa full blizu, lepe, čiste... user posted image

(odgovor članu hella)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Cres-kamp Kovačine
20.5.2009 20:38:25   
MatejaG0
Ali mogoče kdo ve, ali je v fkk delu kampa kaj sence ali so samo oljke in je vse bolj na soncu? Ali je plaža tudi v fkk delu primerna za otroke?

lp, Mateja

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Cres-kamp Kovačine
16.3.2011 12:20:01   
koi123
Pozdravljeni!

Mi se letos odločamo za letovanje v mobilnih hišicahv kampu Kovačine.Zanima me ali mogoče kdo ve katero številko hišice mi priporočate? Prva vrsta ob morju in pomožnosti v senci.

lp
koi

(odgovor članu MatejaG0)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Cres-kamp Kovačine
11.10.2011 11:06:41   
Amstaffka
Za vse tiste, ki se boste v prihodnje odločali za dopust v kampu Kovačine.

Kamp omogoča kampiranje tako v senci oljk, kot v senci borovcev. Tudi za nudiste je poskrbljeno. Plaže so urejene, urejen je tudi kotiček za otroke. Težave se pojavi v drugi polovici avgusta in kasneje, ker je na plažah težko najti senco; razen na delu za nudiste.

Mobilne hišice so večinoma postavljene na predelu kampa, kjer so borovci, nekaj jih je tudi v senci oljk.

Malo drugače je, če se odločite za stacionar. Kamp je razdeljen v tri cone. V prvi je prostor le za prehodne goste, stacionarji so možni v drugi in tretji coni. V drugi coni je možnost kampiranja v borovcih, pod oljkami ali na skoraj čistem soncu. Tretja cona je urejena na novejšem delu kampa in je malo sence. Je pa pavšal za kampiranje v tretji cona cca 50% cenejši kot v drugi coni.

Sanitariji so urejeni, razen dveh manjših pri obali imajo vsi tudi urejene prostore za majhne otroke in dojenčke.
Se je pa letos v avgustu pojavila manjša težava. Zaradi zares velikega števila gostov, čistilke kljub temu, da so stalno prisotne v sanitarijih, v času večernega tušitanja niso uspele sproti čistiti prostorov za tuširanje. Sicer so sanitariji čisti.

Toliko na kratko. Mi kampiranu v tem kampu že dolga leta in smo zadavoljni.

(odgovor članu koi123)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Cres-kamp Kovačine
2.11.2011 20:55:24   
voznikvozniku
Tudi mi smo bili letos v Kovačinah - res lepo urejen kampa, mogoče samo malce zmoti ne čisto definirana meja med FKK in tekstilnim delom. Tako se lahko zgodi, da nek naturist zaide v sanitarije od tekstilnega dela in obratno

Drugače pa je kamp super opremljen, veliko animacije in dobra plaža. Predvsem pa je dobra lokacija, saj je kamp le nekaj km oddaljen od trajekta, ki pelje na otok Krk, od mesta Cres pa je oddaljen toliko, da imate ravno lep sprehod. Parcele med borovci so odlične, tam na drugem delu kampa kjer so oljke pa je bilo letos kar vroče, saj drevesa oljk pač ne dajo prav veliko sence. Nekaj slik in celo video posnetek kampa imate tudi na http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=113

(odgovor članu Amstaffka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Cres-kamp Kovačine
3.11.2011 9:04:35   
pety78
Tudi mi smo bili letos v tem Kampu. Sicer smo se imeli super, pa vseeno me ni tako pritegnil, da bi se vrnila. Predvsem plaza in senca na plazi, ki je ni, kar mi je na morju seveda bistvenega pomena. So sicer oljke, ampak pod njimi ni s od sence! Mi je bilo kar slabo, ko sem sla po plazi, sredi najvecje vrocine, folka pa polno in to z malimi otroki!!! Sence pa dejansko skoraj nic. Ne morem verjeti, da se folk kljub vsem opozorilom se vedno tako mocno izpostavlja soncu in ob vsem tem niti ne pomislijo, kaksna skoda se dela otrokom!
Skratka na drugi strani je sicer nekaj vec sence, ampak je plaza betonska...v bistvu je to cesta, vmes pa nekaj malega prodnate. Meni to ni vsec!
Kar se pa samega kampa tice, je kar lusten, ce imas parcelo v senci (kar oljke zagotovo niso). Kar se urejenosti sanitarij tice, se strinjam s predhodniki. Kamor smo mi hodili, so bile vedno umazane, lasje v tusu...cistilke pa tudi nisem velikokrat videla. Drugace je bilo v sanitarijah, kamor je hodila sestra, ki je bila istocasno tam. Veliko bolj ciste in kadarkoli si prisel, je bila tam cistilka. Zato sem sama raje hodila v bolj oddaljene.

Skratka, prihodnje leto poiscemo kaksen drug kamp. user posted image


_____________________________



(odgovor članu voznikvozniku)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Cres-kamp Kovačine
4.11.2011 20:02:00   
alamar
Ja, na glavni plaži je pražarna in prevelika gužva. Na drugi strani je sence v izobilju. Dostop do morja je pa preko asfaltirane potke do mesta.  Morje je, kljub temu, lepo dostopno. Pač lepo gor v senci ležiš in greš do vode tistih 10-20m. Zame je to 1A kamp in ni mi boljšega v severnem Jadranu. Bližina luštnega mesteca je enkratna, dobro poskrbljeno za pse, brezplačen wi-fi, skrbno čiščene sanitarije, odlično izhodišče za  raziskovanje otoka, dobro za kolesarje, tudi dogaja se občasno kaj ob večerih. Res pa je da nisem bil še nikoli v top sezoni - avgusta in sem zato brez problema dobil luštno parcelo v gosti senci. Edini majceni minus so pač dodatni stroški s trajektom in ponavadi nekoliko hladnejša voda. Je pa čista, kar dokazujejo tudi ježki. Za tri zvezdice in


(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Cres-kamp Kovačine
16.3.2015 9:25:08   
Anitaatina
Pozdravljena,

na vseh možnih povezavah iščem nekoga, ki bi oddal prikolico za kampiranje v Kovačinah.... vidim, da ste si tudi vi vzeli kamp za svojega;)
Smo družina z dvema otrokoma. Če imate interes za oddajo 10 dni v juliju (lahko že konec junija), mi prosim sporočite na mail: anita.susnik@gmail.com
Morda pa ste spoznali koga, ki oddaja....

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?