|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 20:51:39   
Pupica
Danes se moram pa jaz malo skokodajsat:grrr::grrr::grrr:.

Jezna pa sem na takozvano "prijateljico".
Ko sem bila še noseča sem si rekla, ničesar nočem imeti sposojenega, potem moraš pa tako zeloooo pazit na stvari, ki niso tvoje, pa ponavadi se ti ravno na teh stvareh kaj "zgodi".Pa itak ne misliva samo eno :duda: imet, pa je bolje svoje kupit, da imaš še za naslednje :duda:.
Pa mi je ena (sem mislila) kolegica kar sama se ponujala, da mi stvari, ki so jih oni kupili in nič potrebovali, posodi.Z besedami,kaj boš tako neumna in vse kupovala, veš kako boš potrebovala denar še za kaj drugega, ko imaš :duda: vedno še kaj potrebuješ. Ne bodi nora in vzemi.
Hja pa sem bila "pametna"in si sposodila. K sreči pa samo par stvari. Med njimi tut baby phone:( Kljub temu, da sem v Avstriji vidla Philipsovega kakršnega sem jaz želela imeti po polovični ceni.
Pa jo srečam na cesti in mi reče, če ji lahko stvari vrnem, ker jih bo posodila eni:zmeden2::zmeden2::zmeden2:Sej ne vem kaj nej si mislim....

No zame bo to velika šola.Nobene stvari si več ne sposodim!!!pa pika.
Ko smo se vračali z baby centra, kjer sva kupila ta Philipsov baby phone za 30.000, čeprav je bil v AUT za pol manj (pa ga nisem kupila:grrr::grrr::grrr::grrr:)mi pa še reče, da če bi vedela bi ji lahko na dom prinesla...
Ja hudo:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:če bi jaz vedla da imam tako prijateljico si sploh ne bi od nje nič sposodila!!!

No pa sem si malo dušo spihala, sem pa še kar :grrr: in razočarana nad prijateljstvom...aja mi je ponudila da mi ga za dva dni pusti...pa kaj še!!!Raje dam danes 15.000 več pa imam gmah pred takimi:hudicek::hudicek::hudicek:

Kakšno tolažilno besedo prosim, čeprav se po temle že kar bolje počutim. Ni sicer že za :sloncek::sloncek: ampak je bolje če lahko to z prijateljicami delim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 20:59:55   
ninjo
Ciao! Načela si temo, ki je vredna premisleka, kajti jaz sem pa ravno mnenja, da bi si stvari za dojenčka sposodila. Imeli ga bomo junija in premišljujem o tem, da bi čim manj kupila, kajti vse se zelo hitro preraste. Če bi se meni to zgodilo kot tebi, bi isto tisti trenutek vse vrnila. Bom pa sedaj bolj drezala in spraševala, če res res ne rabijo in posodijo stvari. Nikoli ne veš kje te sreča čaka. Le pogumno naprej. Pravijo: "Sve se vrati, sve se plati!"

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:07:20   
Maxica
Jaz se čisto strinjam s tabo, Pupica. Tudi midva sva za našega :duda: več ali manj vse kupila, čeprav je bilo ogromno ponudb za izposojo. Smo si pa izjemoma izposodili eno stvar in Murphyev zakon že deluje-se že nekaj kvari in zgleda, da bomo morali potem to kar odkupiti:grrr:. Sama res rajši kupim točno tisto, kar in kakršno sama želim. In tisto se gotovo ne pokvari tako hitro:zmeden2:.
Vsaka šola nekaj stane, a ne;)?!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:08:26   
Pupica
Ja ninjo naj se tvoj rek uresniči:hudicek::hudicek::hudicek:
Ma sej vem da to ni lepo, sam sem bila že tko jezna.Kaj ponuja, pol pa daj vrni, da posodim eni drugi :zmeden::zmeden::zmeden::grrr::grrr::grrr::hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:11:47   
NENAJANI
Pupica, jaz bi bila tudi :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:, poleg tega pa tudi žalosta, ker to bi ti naj bila prijateljica. Jaz sem strogo proti si kaj izposoditi, pa mi tašča non stop navaljuje, kao kaj bi kupovala, če si pa lahko izposodim!!!!! Kaj si bom izposojevala, če pa mislim imeti 3 otroke?????? Pa še tisto, kar si izposodiš, se ponavadi najprej umaže, pokvari itd....

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:14:42   
Teni_
Mi smo si tudi od ene sposodili oblačila, ampak tistega paketa sploh nikoliu odprla nisem. Bilo je tako, da smo ogromno dobili, tako, da bi lahko potem samo z svojimi stvarmi dva gor spravila.

Je potem tista tudi nekje maja rekla, če lahko prinesem nazaj, ker bo njena sestra rodila. Jezna nisem bila, ker tega nismo uporabljali, če pa bi se samo na tisto zanašala, pa bi bila :grrr:.

Res je najboljše stvari kupit, ali pa če jih dobiš(za vedno). Se ne sekiraš, če bo kaj umazano.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:17:42   
Kenny

Joj, jaz sem se pa v kožo tvoje "kao" prijateljice postavla! sem namreč neki podobnega naredila. Moja svakinja je zanosila (tretjič) in sem ji posodila eno super knjigo o nosečnosti in otrokovem prvem letu, čez en teden mi je pa moja sestra povedala, da je noseča(prvič). Sem potem hotela sestri to knjigo kupit, pa je ni več za dobit, je razprodana. Moja svakinja že ima dve knjigi o nosečnosti in otrokuin sem ji razložila situacijo, pa se mi je sama ponudila, da mi knjigo vrne, da jo lahko posodim sestri. A sem ga polomila?:zmeden:


(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:19:24   
frutka_
Hihihi...meni se dogaja podobno. :bravo:
Moja sestrična mi je posodila stavri za malega in ravno njenega, full lepega pliš pajacka in eno majčko sem pobarvala...joj!!!Full mi je hudo, ker sem še extra pazila.Sploh ne vem kaj naj storim. Zdaj sem ji pač poleg njenih oblačil vrnila že extra nekaj novega, za zamenjavo.

Res je kot praviš, da paziš pa se ravno takrat zgodi.

Veš kaj je bilo, ko sem bila noseča.:nosecka:
Ena kolegica mi je ponudila lupinico. Ok, sem mislila, bom vzela, prišparala in za ta denar kaj druga kupila. No, ko sem bila pri njej so mi po celi bočni strani posprejali avto. Za nameček pa še pridem domov in ko lupinico začnem čistiti ugotovi mož, da je pasek utrgan!Iz čiste ipike sem še isti dan letela v BC in tam kupila čisto novo lupinico. Takrat sem ugotovila, da na teh rečeh ni pametno šparat. Pa itak še tudi nameravamo imeti kakega in bo ostalo.

Nekatere sposojene stavri, npr kombinezon, so mi prišl zelooo prav, sicer pa kljub temu da imam kaj sposojenega še kupujem.


Ne skrbi. Bila ti je dobra šola za drugič.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:26:57   
Meggi
Sem misla da sem sam jaz takega mnenja. Ni mi občutek dati stvari kar eni ....... Me je pred časom ena vprašala če bi ji posodla lupinico, pa se poznava kar iz vrtca. MIslim halo. Itak sem ji pa povedla da še tudi mi planiramo in zato ne posojam nič.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:27:14   
Gina
Meni so pa prav prišle sposojene stvari nekoč, zdaj jih pa kar dobim, pa vse svoje stvari tudi šenkam naprej prijateljici, ki namerava še enega imet.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:34:52   
TaRe*
men je to čist mim.:zmeden:
kako morjo bit ljudje tko blesavi.Jaz če nekaj posodim,nikoli ne pričakujem,da bom dobila nazaj takšno,kot sem dala,ker je nemogoče.Sem ravno prejšnji teden dobila nazaj avtosedež,ki sem ga posodila svakinji.Jojme meni,kakšen je bil.Moja TA je bila not do dveh let,njihov tamal pa menda do štirih let.Pa mi je sama rekla,da je grozen in da bi najraje novega kupila,pa ne bi jaz mogla...sej sem ga s tem namenom posodila,da ga uporabljajo...no,pa sem kupila novega za RE.
Jaz raje ne posodim,kot pa da gledam potem,kakšno je prišlo nazaj..
pupica,ti se pa ne sekiraj.Vsaka stvar je za nekej dobra.Ti si ob 15 jurjev,pa spoznala si,da ona ni to,za kaj si jo imela.:muca:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:35:10   
beba76
Res je en velik križ to posojanje!!!:grrr::grrr:

Jaz sem od mojih dveh :duda: stvari posodila parim prijateljicam...zdaj, ko pričakujemo tretjega in ko sem začela malce pregledovat, kaj vse imam in kaj še rabim, sem prišla do zaključka, da pol stvari (samih ta boljših) sploh nisem dobila nazaj, večji del ostalih cotk pa je tako spranih, da niso za drugo kot za spanje ponucat... Fora pa je v tem, da nobena od teh nič ne ve o tem oz. vse so mi dale VSE nazaj.

Sicer bo to menda naš zadnji :duda:, a sva vse stvari kupila, tak da ne bom imela nikogar na vesti, pa tudi posojala tega ne bom, raje odnesem na RK, pa bo dobil kdo, ki resnično rabi.

Jaz sem torej proti sposojevanju!!!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 21:38:45   
Anonimen
Mi smo sprejeli le sposojen grelec stekleničk za dom, ostalo pa sem poskušala kupiti rabljeno. Nima smisla zapravljati denarja za novo, ko dobiš rabljeno kot novo za polovično ceno ali še manj.
Sicer pa je s sposojenim res ponavadi tako, da se kaj zgodi, potem pa je od prijateljev odvisno, kako naprej. Ampak jaz bi se počutila ful krivo in bi zagotovo kupila novo in vrnila nazaj. Ampak kaj, ko ponavadi enake stvari več ne najdeš.
Sploh oblačila so delikatna.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
22.2.2005 22:00:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 22:09:31   
D@isy
Ko sva se pričela pripravljati na rojstvo :duda:, sem bila mnenja, da se ne splača kupovat novega, ker :duda: itak hitro preraste. Prijateljice so mi začele kar same ponujat oblačila: dobila sem jih s petih strani.
Tudi lupinico sva si sposodila.
Ko se je rodila :roza:, sem mnenje spremenila: v sposojeni lupinici je bila tko zvita, da se mi je smilila. Pa varna se mi tudi ni zdela :(. Kupila sva novo v BC za 40.000 in ni nama žal.:bravo:
Tudi oblačila sem nakupila. Zelo lepo mi je, ko jo oblečem v samo njene ˝cunce˝ :)-. V skarajni sili pa tudi sposojeno prav pride.
Posojala ne bom, ker mogoče bomo imeli še...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
22.2.2005 22:24:45   
Pupica
Ne vem no...zdej se mi zdi, kot da sem jaz izdala njeno prijateljstvo:ups::ups::ups:

Jaz namreč vedno sama ponudim pomoč, ker vem, da je nekaterim težko povprašat. Tako da tudi posojam stvari.
Jezna sem pa samo za to, ker se je ponujala, da mi posodi, pol pa tkole...
Je pa res, da je eni prijateljici rekla, da ima kupca za te stvari, drugi pa da bo stvari dala naprej eni drugi, tretji prijateljici pa da jih ima doma in da ji lahko posodi:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

ja res je *tare, sem ob 15 jurjev pa imam za to poleg babyphona še eno vedenje več...ni taka za kakršno sem jo imela.

No sem si pa tudi nekaj stvari sposodila od kolegice, ki bo zdaj zdaj rodila, vendar me ni nikoli rekla naj vrnem, ker se je meni zdelo samoumevno da vrnem če bo dobila tudi ona :duda: (imela sem sposojeno posteljico, ker se mi pa res ni zdelo smiselno kupovati 2 posteljic).
Vendar je ravno tisti čas ko sem vrnila malo posteljico prišla na obisk znanka in dejala, če hočemo stilsko zelo lepo ohranjeno posteljico, ki pa je stara 50 let-seveda sva bila oba več kot navdušena, ker je bila tako lepa).

U glavnem moj moto je še vedno bom posojala, saj včasih ne veš kdaj tudi tebi lahko to prav pride!
Žal mi je le to, da se ta kolegica ki je želela stvari takoj nazaj ne zaveda, da si vsak dan sposoja stvari...hja mogoče pa ji nisem več interesantna, ko ji nimam več kaj za posodit, ker je Tia pač mlajša, foušija pa svoje nardi:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 8:41:46   
maruškaD
Jaz sem se kar veliko stvari sposodila, ker sva bila takrat z možem finančno šibka in si dejansko nisva mogla veliko privoščiti. Kljub temu pa so nama starši in ostali sorodniki kupili kar dosti oblačil in pripomočkov, včasih pa so nama kaj primaknili pri nakupu.

Sem pa potem ko je moj prerasel kar je bilo našega to posodla eni kolegici. Kasneje pa je za ta ista oblačila prosil še en kolega od mojega. Jaz sem tej kolegici rekla, če mi lahko prosim vrne, ker bom posodla naprej. Razlika je samo v tem, da sem vedela, da njena takrat že 2 letna hči sigurno ne nosi več oblačil za dojenčka (do 1 leta).

Čez kar lep čas je od te kolegice sestra drugič zanosila in je rekla, če bi njen posodla. ?!? Saj pomagam, nisem pa javna izposojevalnica.

Potem pa me je še vprašala, če posodim njeni sestri stojalo (previjalna + banjica). Pa sem rekla, da posodim ne, ker prodajam. Lahko pa se tako zmenimo. Pa je bila za in rekla, da če mi lahko plača konec meseca, ker je trenutno na tesnem. In seveda, dobra in naivna kot sem, sem rekla, da ni problema. No ta mesec se vleče že 2 leti. V tem času pa so tudi naši stiki postajali vse redkejši.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 10:25:39   
taj2004
No da te malo potolazim:)-

Preden sem rodila Taja sem kupovala posteljico,ker so to vedeli brat pa zena od moza so se ponudli da mi posodijo njihovo:bravo:...Ok sem rekla pa bomo imeli rabljeno, on mi jo pripeljejo iz GO jaz to lepo namontiram kupim nov jogi ker tisti se mi ni zdel higjenski...Pazi ti njih pred enim mesecem me klice ona in mi prai ves treba vrnit postelco ker punca katera mi jo je posodla je noseca in jo rabi:grrr::grrr: Jaz nisem mogla vrjet kako so lahko tako zabiti izposojeno posodijo in mi glumijo da je njihova:((...

Tako da jaz imam se hujso zgodbo..

Pol pa me klice en dan in mi ponuja avtosedez za 5.000 sit nebi ga uzela da mi ga zastonj dostavi na dom:)-:bravo:



Lp Petra

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 10:41:40   
Pupica
Taj2004 se strinjam s tabo, ta je še hujša!:grrr::grrr::grrr::grrr:
Ma sej jaz sem danes že boljše volje, končno imam babyphone kakršnega sem hotla, sicer mi je malo žal, ker nisem vzela v Neckermanu babyphone s kamero za 25.000, ampak potem bi bila pa 2-3 teden brez:(

Jezna sem bila predvsem nase, ker sem imela dober namen vse kupiti svoje, ker sem imela denar za to privarčevan, pa tko misliš, oki neky proftiram, pol pa še 1x tolk dnarja preč vržeš. Brez veze!

Ampak!!!Danes je nov, lep sončen dan:morje:, in nisem več jezna nase, pač vsaka šola neki stane!!!

Hvala punce za tolažilne besede.:bravo::bravo::bravo::bravo:

:kuza:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 11:03:05   
polona2
Midva sva vse kupila in si s tem "prišparala" veliko živcev, z veseljem pa bom stvari posodila prijateljicam in tega ne bom razglašala na forumu, lp!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 13:21:17   
taj2004
Mateja:bravo::bravo:

Enim mamicam pa je res dolgcas da iscejo prepir naRR:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 13:24:27   
polona2
A sem mar koga poimensko omenila :zmeden:??? Ne, nisem, samo nasplošno sem mnenja, če nekomu nekaj posodiš, je to zato, ker sam tako hočeš in si se zato sam odločil in si toliko diplomatski, da tega ne obešaš na veliki zvon,
saj take izjave najdeš povsod po forumu, zadnjič npr. ko je bila debata o porokih, pa še bi lahko naštevala, kot vedno sem povedala samo SVOJE mnenje,
lep pozdrav!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 13:25:09   
polona2
;)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 13:27:13   
polona2
Ne bodite vedno tako "če nisi z nami, si proti nam", :) :) :)lep pozdrav!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 13:38:13   
Kati S
Jaz sem pa grrrrrrrrrr že celo svojo nosečnost, ker skušam dobiti SVOJE stvari nazaj. Jaz zelo rada pomagam in posodim, če le kdo rabi (do zdaj!!!). Tako da sem vse otroške zadeve posodila eni punci, ki nima denarja, pa fant jo je pustil, ko je izvedel, da je noseča. Zdaj pa jo klicarim in prosim, da je že meni nerodno, ona pa rabi še nekaj časa, da vse spakira, da je ravno oprala in mi direktno s štrika ne bo nosila..... Do zdaj mi je vrnila manj kot polovico (vse prepojeno s cigaretnim dimom, da mi je cela soba smrdela), jaz pa imam rok čez en mesec.
Moram reči, da sem zelo tolerantna in bi tudi to s čiki lepo prenesla, če bi drugo štimalo. Zdaj me pa res jezi in mislim, da ne bom več posojala stvari.

Sej si sama opazila, da to ni tvoja prijateljica in da ta odnos ni taprav.
Ej, zate in zame: ODPUSTI JI, SAJ JE TAKA KURA, DA NE VE, KAJ DELA.
Samo jez sem vseeno jezna. Čau!:grrr:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?