|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes, part 6
15.8.2004 13:00:35   
Medvedka
Lep pozdrav, cukrčke!

Da ne bomo izginile iz prve strani, nas prestavljam v šesto nadaljevanje...

Kaj dogaja?
Kako kaj cukri?

Jaz čakam, kdaj bom končno začutila pikico v trebuščku. Komaj že čakam, da jo začutim... 9nebesa Zdaj sem namreč proti koncu 18. tedna, tako da bi jo morala kmalu začutiti. Mislim, da tja do kakega 20., 21. tedna.(?)

Lepo se imejte, pa lep začetek delovnega tedna za tiste, ki za razliko od nekaterih (:hudicek: ) tudi delate...

Medvedka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes, part 6
15.8.2004 20:43:16   
Kinokija
Ojla. Kako fleten izraz- cukrček. Bom od zdej naprej uporabljala za diabetike :)-

Medvedka, da boš povedala, ko te bo :duda: prvič :sloncek: pod rebra. Konec meseca boš imela najbrž še en pregled, držimo pestke, da bo vse ok, pa da bo dr.P (al kako že :grrr:) povedala za spol.

Cukri ok? Je kaj skokov čez 7? A se hipa čuti kaj drugače kot pred nosečnostjo? Sprašujem zato, ker pri meni včasih ne vem, al se počutim "hipoglikemično" zaradi cukra, pritiska, utrujenosti, refoška :zmeden::zmeden: Pa če računaš nosečnost...:zmeden:

Upam, da mi druge cukrčke ne zamerite, ker najprej zaslišim Medvedko, kako in kaj, vendar ker je nosečka, jo je treba mal pocartat.:rozica: Aisha itak nima cajta, ker menja pleničke Luciji, Katja je nekje tam :morje:, midve z Aljo sva pa itak še v klafikacijah za nastop na Olimipijskih igrah srečk-nosečk 2005 8)

Alja, kako kaj napreduje tek čez ovire? Midva z mojim sva se odločila, da se bova resno posvetila :sloncek::sloncek::sloncek: za :duda: čez kake 3 mesece, okoli novega leta, ker bi rada skupaj spravla poroko, ohcet, obnovo stanovanja+selitev, poročno potovanje. Meni je že zdej itak slabo od same živčnosti, kako in kaj, tud cukr poskoči kdaj :grrr:, pa še Medveščka in os.ginekologa imam okt. oz. novembra, pa bi bilo pametno tudi od njih dobiti zeleno luč (posebej od os.ginekologinje zaradi mojih težav z pap :grrr:).

Tako,sestava štafete na teku do dojenčka na OISN 2005 je taka- zdej že teče Medvedka, potem prevzame Alja, ki preda meni :love:, jaz pa prilaufam do Katje, ki bo že čas, da teče drugi krog, a neeee?

Mal heca, pliz, nč zamert. Jutri je ponedeljek, pa se mi ne da v službo.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes, part 6
16.8.2004 11:45:17   
Alja1
Pa smo spet tu ...

Prisotne in prisebne in ... na 1.strani :bravo:

Prejšnji teden se nisem najbolj razpisala, ker enostavno nisem utegnila (dopusti in nadomeščanje :((), a prihajajo dnevi, ko bom spet lažje zadihala in opravljala samo svoje delo.

Cukerček kar vredu, diplomca zlektorirana, jutri jo samo še natisnem (vse mora bit seveda po "reglcih" :grrr:), zapakiram in pošljem v MB, počakam, da se vrhovni priguncajo z dopusta, da sestavijo komisijo, se peljem v MB, zdrdram kar sem napisala in ... se odpravim delat najlepšo stvar na svetu :duda: (seveda ob pomoči mojega najdražjega)!

Seveda pri poteku vseh omenjenih dogodkov ne bom pozabila na vas (razen seveda pri zadnji stvari) :ups: in vas bom lep pridno obveščala kaj dogaja.

Do takrat pa pazite nase in svoje cukerčke!

LP
Alja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes, part 6
17.8.2004 0:25:58   
Katja*
Živjo punce!

Se opravičujem za vse napake, ker že napol gledam....
Joj Kinokija, nič nisem na :morje:, se pražim kar na domačem dvorišču!
Odkar sem diplomirala, računalnik bolj redko vidim, ker je večinoma zaseden - mož se namreč pripravlja na zadnji izpit! Pa še mali ima več dela zunaj na dvorišču!

Sicer pa mi moj mali korenjak para živce in krade energijo: pred parimi dnevi mi je ušel na cesto(čeprav je dvorišče ogromno; ko sem mu pridigala, zakaj tega ne sme...me je pogledal in nežno rekel: "Dost je!" Pa človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal!
Ja, kaj vse vas še čaka....
Upam, da čimprej:love:

Ampak ne boste verjele: res premišljamo o naslednjem dojenčku. Črpalko zaenkrat še imam, cukri še kar,cunjic na kubike, voziček še dober, prostora v stanovanju res malce premalo, ampak bi se verjetno že stisnili... Ena služba bi se sicer prilegla...
Resno, pri drugem otročku bi imela pa res rada porodniško! No, kakorkoli, Mark rabi bratca ali sestrico - ne bi verjele, kako uživa v otroški družbi!
Torej, zna se zgoditi, da bomo v naslednjih mesecih pred kakšno ovulacijo malce skozi prste pogledali...

Sicer pa držte pesti, ta teden (ne vem še kateri dan) me čaka razgovor za službo, ki si jo zeeeeelooooo želim. Tako delo me veseli!!!! No, upam, da ni veliko tekmovalcev!:ups:


Držite se, pazite na cukre (ne tko kot jaz danes popoldne - ups. včeraj; ko mi je po dolgih letih zapasal pica - burek - celo popoldne sem dodajala "popravne" odmerke!):((

Medvedka, ne se bat zaradi brcanja - nespanje zaradi brc ti ne uide! PS: jaz sem Marka začutila kot bi imela metuljčka v trebuhu - okoli četrtega ali petega meseca...

LEPO se imejte!

Katja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes, part 6
17.8.2004 0:32:45   
Katja*
Še nekaj pozabila:

Alja - vso srečo pri zagovoru. Ko končaš, vidiš da sploh ni bilo tako hudo. Ampak nima smisla to govorit prej...

Kinokija - naj vama gre s poroko vse kot po maslu? Bosta imela ohcet?

Ajsha - eno ? za mame: če me spomin ne vara, uporabljaš za Lucijo bombažne plenice? Katere in kako se obnesejo? Sva se z možem ravno pogovarjala o nakupu tehle bombažnih - pravijo da se tudi kasneje nakup splača, pa še za drugega:duda: bodo prav prišle...

Medvedka - a kaj telovadiš?

A sem katero pozabila? Ker nisem bila na srečanju, mi teli vzdevki včasih ne gredo najbolje...manjkajo mi obrazi....

Zdaj pa res lahko noč!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes, part 6
17.8.2004 10:44:41   
Medvedka
Ojla!

Kinokija, se ti vidi, da nisi imela prilike se zdraviti na Pediatrični kliniki... Tam so nas na oddelku namreč zmeraj k obrokom, pa na merjenja KS klicali s "Cukrčki!". No, ene sestre tudi s "Sladkorčki!", ampak mi je bilo dosti bolj všeč "Cukrčki".
Kinokija, zelo lepo, da tudi ti razmišljaš že o naslednjem projektu ( :duda: ), še preden se konča prvi... :)
Spet si me vprašala o skokih... Ja se je zgodilo zdaj kake dvakrat, da mi je ušel na 9mmol/l. Seveda sem brž urgirala, tako da ni bilo prav dolgo.
A bom kregana? Saj nisem zanalašč, res ne... :((

Ajsha, najlepša hvala za tvoj kompliment o nosečniškem trebuščku!!! :) :) :) :) :)
Sicer pa jaz ne bi bila tako prepričana v to, da vaju čez nekaj časa spet ne prime imeti še enega :duda:...
Saj poznaš tisti rek, Zarečenega kruha se največ poje... ;) ;) ;) Pa ne mi slučajno zamerit, te samo malo dražim... Vem namreč, da sta se in se bosta odločila čisto prav!

Katja, lepo, da je tvoj Mark živahen pobič, pa čeprav zna biti kdaj najbrž tudi naporno. Verjamem pa, da kar ne moreš biti jezna nanj... ;) Se mi zdi, da si bila tudi ti kar nabrita, ko si bila majhna... Ne vem, tako se mi pač zdi... ;) A se motim?

Alja, držim pesti, da se kar najhitreje in brez težav pripraviš še na zadnje dejanje študija, saj te potem čaka najslajši projekt 9nebesa . Komaj že čakam, da se mi pridružiš...

JAz še vedno nestrpno čakam na "metuljčka" v trebuščku... :metulj: Oh, a bo že kmalu??? Potem bom lahko vsaj malo bolj ziher, da je s pikico vse v redu... Pa ful si jo želim čutiti...

Lep pozdrav vsem!

Medvedka

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Diabetes, part 6
18.8.2004 16:17:08   
Kinokija
Ojla, drage moje cukrčke :)

Kolk sem se nasmejala ob vaših idejah o 3. potniku.....:love::love: mogoče pa res, čeprav pomoje angleško podnebje ne deluje ravno :sloncek:
Jap, greva v London, una Easyjet varianta, zato ker totalno nobena agencija ne prireja potovanje tisti teden, ko imava oba čas, pa sva se po sodelavkini ideji odločila za to. Se prav veselim, hotelček sva našla v Hyde parku, tako, da če bo slučajen :duda: tam, bo tko, mal modre krvi, a ne :angel: ....(Buckingamska palača kao blizu..) Drgač je plan po novem letu :ups: Zdej živčnost že tko al tko narašča.

Medvedka, morm te mal tko, pobarat, kako in kaj? Gorenjc/ka že kaj :sloncek: ? Cukri, počutje?

Mamici, a otroc pa očkota kaj ubogata? Katja, ti si men mal sumljiva....pomoje že :sloncek: za :modri: / :roza: aaaaaaaaaa?

Alja, :miska::miska: Sej bo šlo na zagovoru, to je še najmanj. Tisti moment, ko sem diplomirala, sem jaz začutila takooo praznino v sebi. Tist, a veš---> kaj pa zdej 8) Celo življenje sem presedela za knjigami, pol pa kr vakum....(katerga že kar mal pogrešam zaradi službe, pa to...nehote tudi primerjam brezskrbno študentsko življenje z preddiabetičnim obdobjem :(

Drgač sem pa nataknjena dons. Tko grdo sem se pičla u bušija, da bog pomagi. Je šla ful kri..povsod.:(( , zdej mam pa gigantski flek :grrr:

Še neki bi vas vprašala- ali ste kdaj zaradi nizkega sladkorja padle skup? In če ste, zakaj se je to zgodilo? A to kr pride tko, brez najave---puf---:hudicek: pa si okol, al se ti prej kake pol ure klasično vrti v glavi :zmeden:

Zelo me skrbi to, ker imam nizek pritisk (100/50) in se mi že od tega velikat vrti, pa seveda cukr, pa če bo :modri: bom pa sploh k 8)

Lep sončen dan, M.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Diabetes, part 6
19.8.2004 11:50:10   
Medvedka
Hellou!

Joj, Katja, oprosti, sem ti pozabila zaželeti na RR vse najboljše v zvezi z razgovorom glede službe... Sem pa vseeno mislila nate. Torej, če te razgovor slučajno še čaka, še vedno držim pesti, če pa si ga že imela, držim pesti, da se bodo odločili zate! :)

Kinokija, kaj pa je zdaj to? A misliš, da smo kar vsi Gorenjci??? To pa ne! Mi namreč, ne boš verjela, še vedno spadamo pod Primorsko!
Glede tistih hip...
Mislim, da sem enkrat ali celo 2x zlezla skupaj med spanjem, vendar že davno nazaj, po mojem sem bila še v OŠ ali pa gimnaziji. NA srečo je bila moja soba ravno zraven starševske, vmes pa ful tanka stena in ker mamo ves čas ful skrbi zame, se je brž zbudila, ker se ji je zdelo, da sem ful nekam čudno brcnila v steno. Je šla pogledat in me dobila čisto čudno (jaz se seveda nič ne spomnim). So mi dali glukagon. Pri meni je problem predvsem v tem, da ko spim, spim zelo trdno in me nič ne zbudi - niti hipa niti najglasnejše grmenje... Zdaj se sicer ne sekiram preveč okoli tega, ker itak imam zraven dragega, ki me zbudi, če se mu zdi že da čudno diham.
Podnevi pa več ali manj čutim, sicer sem pa sposobna še pri 1,8mmol še okrog hodit...

Lepo se imejte!

Medvedka

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?